Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 493
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Каква грешка бях направила, преди известно време... За пръв път ми беше, надявам се и за последен. Пращам пратка на клиент търговец, фактурата е предплатена по банка, няма наложен платеж. За доста голяма сума. И... да взема да я пратя на друг човек, със същото име, в същия град. Излязъл ми е в Еконт като клиент (човек, на когото сме пращали някаква пратка на дребно, някога). Добре, че получателят казал, че не очаква нищо. Можеше спокойно да си прибере предплатената пратка, до него е адресирана, и да не каже нищо. Пренасочих после, клиентът търговец също се поизнерви, че получил на следващия ден. Ами... само който не работи, той не греши. Извод си извадих, де. Смяна на очилата Simple Smile.

# 451
Е, той не е знаел, че е предплатено, а все още има честни хора.
Аз днес, за пореден път, си забравих списъка за пазар вкъщи. Дъщеря ми ме пита защо не съм я накарала да ми го снима и прати. Ами защото съм муня. И това не се сетих да направя

# 452
Това е редовният номер при мен с пазаруването Grinning
Пазарувам по списък за да не се отплесвам, особено с храната. Едно че се храня предимно по режим, друго че и съм само аз, та ако купя повече отколкото ям ще трябва да изхвърлям... а това го имам за голям грях, ако и да не съм вярваща.
Така че се преглежда на всяка верига в която пазарувам брошурата  когато излезе и се набелязват евентуални покупти от нея, на едни листчета дето ми стоят на бюрото. До тук добре. Като вече ще пазарувам, оглеждам какво имам, оглеждам и листчето и вече правя списък реално какво ще купя. Т.е. старателно пиша още на едно листче, точно преди да тръгна. След което си вземам телефона, якето, чантата, шапката, гащите... и каквото още имаше в песента. И излизам.
В тая песен обаче, за моя списък нищо не пише, той си стои на бюрото! Joy
Споменах че съм само аз, т.е. опция някой друг да ми го сншмо също няма в тия песни Grinning В половината случаи се сещам още като аха да се кача в асансьора, то е толкова редовно това че един вид знае се че така правя. В другата половина... ругая тихо, пък после реша че по-добре да се смея Grinning

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 19:31 от natka

# 453
Е, той не е знаел, че е предплатено, а все още има честни хора.

Напротив, знаел е, получава SMS, пише, че не дължи нищо. Честен човек е бил, да. Казал, че не е за него, грешка е. Ако си я беше приел, пратката, нищо не мога да направя. А аз съм видяла, примерно, Васил Георгиев, Пловдив и му пращам. Това, че телефона и адреса са други и това е друг Васил Георгиев, не съм забелязала. А сумата беше четирицифрена. (Е, само това последното не е знаел.)

# 454
В събота вечер седя на дивана и зяпам на телефона, естествено бг мама. Дъщеря ми седи до мен и тя забила нос в своя телефон. По едно време кихнах, детето каза нещо, аз машинално отговарям. И тогава детето ме изкарва от унеса със спокоен глас "наздраве казах", поглеждам я въпросително и питам : "а аз какво казах?" . Тя ми отговаря "здрасти".  Още се хиля като се сетя.
Бива, бива да съм толкова погълната от форума, но чак пък толкова...

# 455
Покачена на домашна стълбичка търся в коя кутия са кубинките на сина. Но първо исках да му предложа едни обувки от рафта на ММ. Та, в голяма кутия съзирам чисто нови кубинки. Вадя едната, правя снимка и я пращам на ММ, който е в чужбина. И пиша нещо от сорта, че мам мисли за всички и му е купила кубинки и на него, но ги е забравила. Подмазвам се.... Поглеждам номера на кубинката- моя номер. Защо се намират на рафта с обувки на ММ- нямам никаква идея, а аз съм подреждала. До тук- айде, приемам мунщината си, но тя е и по- голяма, защото половин час преди случката си поръчах поредните кубинки с извиение пред самата себе си, че няма какво да обуя. Simple Smile

# 456
   Сетих се сега за един коледен гаф. Събрали сме се роднини, едната ми дъщеря поглежда единия подарък и казва: "Този е от мама! С косъм." Като съм залепяла опаковките, залепила съм с тиксото и един дълъг, рижав косъм Simple Smile.
   Това ми е запазената марка, явно. С годините се научих поне като готвя, да си забождам един химикал в косата. (Имало е и такива фалове.) Но не обичам да я връзвам. Откъдето мина, все по дългите рижави косми ме разпознават и разконспирират. Няма да ставам престъпник. Много следи оставям Simple Smile.

# 457
По повод списъците. Преди няколко години се каня да ходя на гости на сестра ми в Испания. И в продължение на сигурно един месец си записвах на листчета какво трябва да взема. Да де, ама листчетата си останаха в офиса, в тефтера и накрая събирах багаж по памет. Резултатът беше, че си забравих зарядното за телефона и се наложи на място да си купувам ново.

# 458
  • София
И мама оставя такива следи в домашните сладка и лютеница, ние сме свикнали, не ни пречи. Случва се на всеки. Веднъж синът ми беше още новороден, нямаше и 20 дни и тя го гушкаше и разнасяше. По едно време го гледам - един тъмен косъм му се залепил на лицето, все едно мустак му беше пораснал. Добре се посмяхме. Тя вика, че и вежди може да му изпише, всичко се очаква от нея.

# 459
О сетих се преди години един наш далечен роднина има добри финансови възможности, някакъв идвал да му работи нещо и явно хвърлил око на уреди, след 1 месец влязал през нощта и откраднал резачки/косачки/ъглошлайф и подобни от гаража му, но пък си изпуснал личната карта вътре Joy Joy

# 460
Ето това Мунчо на Мунчовците Joy

# 461
Днес като си взех телефона и гледам че е за зареждане. Оставям го на масата, отивам, взимам си зарядното и се връщам до масата. От масата си взимам дистанционното и пробвам да включа в него зарядното. Ми нямаше къде да го включа, та се засмях и веднага взех правилната вещ. Simple Smile

# 462
Скоро гледах нещо подобно по телевизията. Не помня добре, мисля че бяха пребили някакво момче и един от биячите си беше изтървал личната карта там.
Отива да извърши   престъпление, но е изряден с документите. Grinning
Един колега беше направил една поразия и твърдеше,  че не е стъпвал в помещението. Обаче си беше изтървал баджа там.

# 463
А не твърдеше ли после колегата, че някой умишлено е подхвърлил там баджа му, за да го злепостави?  Simple Smile
За личната карта е по-трудно, все пак достъпът до нея е по-ограничен. 
Аз пък днес купих бонбони "Ромашка", тръгнах да ги сипвам в една бонбониера, но се оказа, че събира само половината от количеството, а ми беше подръка и не отворих шкафа да взема по-голяма. Оставих ги така, рекох нехайно "Хм, все ще им намеря място после", седнах да зяпам филм и изядох всички бонбони, след което спокойно напълних същата бонбониера от плика, вече се събраха до последния, че и остана място. Няма нужда да казвам сега, че ми е зле, вероятно се сещате Simple Smile    Това вероятно не е точно мунщина или не само, а е ГГЗ.
Ей такава е, но тази на снимката е от селската къща, за илюстрация на размера:
Скрит текст:

# 464
Не! Колегата си призна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт