Аз се уморих зверски от пътувания и готвене, последните два дни толкова мързелувам, че чак и бели не мога да направя

Нат, ожалих те с тази руска салата
И аз допуснах малък гаф с нея, но поправим - да вземем да купим някаква майонеза с горчица, но нито на етикета нещо намеква, нито е отразено в дребните букви със съдържанието (естествено тях ги прочетох пост фактум) - на първо опитване лютеше ужасно салатата и ми идеше да я изхвърля (не толкова голяма купа като твоята, но достатъчно).
Та нова майонеза, пак бъркане и се поправи. Синът прави такава майонеза, че мен ме е срам да правя домашна пред неговата - една копринена, фина и с невероятен вкус и консистенция. Моята е лишена от тези качества и реших, че по-добре да купя, отколкото да се срамя и пред себе си.
Ондин, смело напред, момиче! Току виж промяната се окаже за добро в някакъв неизвестен засега аспект. Човек винаги извървява пътя си, не чуждия - и с гафовете, и с хубавото, и с лошото. Някои гафове обаче водят до завидни успешни резултати след време. Дай боже и твоята стъпка, която сега оценяваш негативно, да се окаже първата към именно такъв краен резултат!
Ама то какво ли има... А, да - гладни има