Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 488
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
За много години, мунки и мунчовци! Дано сте си починали и събрали сили за нови подвизи!
Аз се уморих зверски от пътувания и готвене, последните два дни толкова мързелувам, че чак и бели не мога да направя Simple Smile
Нат, ожалих те с тази руска салата Yellow Heart 
И аз допуснах малък гаф с нея, но поправим - да вземем да купим някаква майонеза с горчица, но нито на етикета нещо намеква, нито е отразено в дребните букви със съдържанието (естествено тях ги прочетох пост фактум) - на първо опитване лютеше ужасно салатата и ми идеше да я изхвърля (не толкова голяма купа като твоята, но достатъчно).
Та нова майонеза, пак бъркане и се поправи. Синът прави такава майонеза, че мен ме е срам да правя домашна пред неговата - една копринена, фина и с невероятен вкус и консистенция. Моята е лишена от тези качества и реших, че по-добре да купя, отколкото да се срамя и пред себе си.     
Ондин, смело напред, момиче! Току виж промяната се окаже за добро в някакъв неизвестен засега аспект. Човек винаги извървява пътя си, не чуждия - и с гафовете, и с хубавото, и с лошото. Някои гафове обаче водят до завидни успешни резултати след време. Дай боже и твоята стъпка, която сега оценяваш негативно, да се окаже първата към именно такъв краен резултат!

# 436
  • софия
Вчера "изпращам" съобщение на мъжа ми с молба да купи едни лекарства, че минава покрай аптека. Вечерта го питам, ама така между другото, той казва нещо. Не е купил. Не се задълбочавам, не е спешно.
Днес пак го питам и той се престрашава да каже, че нищо не е получил и от вчера се чуди за какво му говоря. Аз съм 1000% сигурна, че съм писала и изпратила съобщение, че и скрийншот съм пратила. Поглеждам си Скайпа (само с него го ползавам) и виждам съобщението. Изпратила съм го на себе си 🙃

# 437
А защо не си изпълнила съобщението, което си си пратила?😀

# 438
Кубратова, в тая къща и горчица няма, освен и подходяща помощ за рязането... Иначе щях да им сложа и то минимум супена лъжица на туй всичкото Grinning Ама то какво ли има... А, да - гладни има Grinning И грах аз си бях купила и носех, че нашата купила една консервичка...
Отвикнала съм много от слънчогледово олио и майонезата супер мого си ми миришеше на него, а за нашите това е неутралното олио и с него трябва да се случват нещата. Доста сок от краставичките добавих и разбърках в цялата готова салата че да туширам това, не бих отказала и помощта на малко горчица.
Аз и ако зависи от мен ще я направя млечна ама те пак не - татко тича с едни яйца едва ли не още топли изпод г*за на кокошката, абе наострили се бяха че ще ядат точно такова и не може да е друго. И като запалих и руската машина да я разбивам и хептен автентично стана Joy

# 439
  • Street of Dreams
Благодаря на всички за сърдечните думи и искрено съчувствие. Помислих си, че може да изглеждам " с луксозни проблеми", но наистина ми е много драма. Голяма издънка.

Днес имах пропуснато обаждане - на телефона пише Плевен, стационарен. Брех, че кой познавам там че и да знае, че баш сега съм си в БГ, да не говорим че притежатели на стационарни телефони не познавам.
Звъня обратно, представям се
 - Добър ден, Ондин на телефона, имам пропуснато обаждане от Вашия номер.
Някакво бабче:
- Честит имен ден, много късмет да имаш и берекет!
- Бабче, не съм Иванка, Ондин съм. Сигурно някоя цифра си объркала, всичко хубаво и тн.

След малко пак звъни.
- Ало бабче, пак е Ондин.
- Честит имен ден! Много здраве и късмет!
Heart

# 440
И аз в класацията...
Шия едни завески, които трябва да се нанижат на едно шнурче. Ама ги шия много точно. Играх си 20 минути да ги нанижа с 300 зора и като опънах да видя как изглеждат и осъзнах, че съм ги нанизала наобратно..........

# 441
  • софия
А защо не си изпълнила съобщението, което си си пратила?😀
Говорено е с човека за утре 😁

# 442
zvаnchе, тоз номер и аз съм го правила Joy

# 443
Е, дето Ондин, там и Иванка Simple Smile
Не случайно ти е звъннала два пъти бабата в труден за теб момент. Приемаш от сърце пожеланията и продължаваш. Всеки има нужда от добри пожелания, дори и да няма имен ден Yellow Heart

# 444
Повод да има за усмивки и честитки, голяма работа че бабата е муня Grinning

Това като съседа веднъж, на Никулден. Пише ми:
- Николинкейййй, хайди ма - няма ли да се черпим?!? (гъсти си бяхме, такива лиготии са ОК)
Моя милост се чеше по главата
- Сладурче, моят имен ден е на 26ти август, не е днес.
- АУУУ, амче тъй кажи де! АЙ ЧЕСТИТ 26ти АВГУСТ ТОГАВА! Жива и здрава! Ади идвам да се черпим! Joy

Но това е същият съсед който уверено предложи да се черпим на Цветница че имал имен ден.
- Митко, бе, твоят имен ден не е баш сега! Дай по-добре да звъннем на Цеца!
- Ари ве! Ти цвете Димитровче не си ли виждала??!?? Идвай, аз съм по-наблизо! Joy

# 445
  • Street of Dreams
Оле, Николинкей, с такъв съсед явно не се приемат извинения да не се пие. От друга страна е практично, че живее наблизо.

# 446
Хаха, за едното черпене и кръстник ще стане Grinning Един панел ни делеше, каквото се носеше за почерпка подавахме през терасата да не го носим на ръце... домашните любимци и те минаваха под един винкел и ходеха на гости, не само ние Grinning С котките лесно се свиква, проблемът беше когато съквартирантката ми като муня и тя си завъди едно малко, сладко, супер дружелюбно декоративно зайче... е то вече направи и нашата, и комшийската котка самички да си приказват и да обикалят в кръг Joy
Редовно се събирахме, беше си весело. То смешното е че аз съм пишман пиячка, ама пък другите дето живееха и с мен, и с него, отсрамваха и заради мен Grinning
Но си признавам че с това цвете успя да ме изненада, а са такива скици с брат му че не мислех че нещо казано от тях може да бъде неочаквано, то всичко можеш да очакваш Grinning

# 447
  • Бургас
Николинкеееей,много ме разсмя,душко! С кеф да пийнеш с такъв комшия!

# 448
Не живея вече там, ама не мога да си кривя душата, почерпки имаше предостатъчно, май сме си взели дозите и за сега като вече не сме съседи Grinning Е, кой колкото може, че някои вече стана ясно че не държим хич на пиене Grinning
Пак на това място веднъж, поредният купон се вихри с пълна сила, комшиите и те в пълен комплект, до тук нищо необичайно. Едната мома дето живеехме там обаче е първа смяна на работа, че и в съседен град... автобусът й в някакъв нечестив час беше и решава че хич няма за кога да ляга да спи. Тръгна направо от купона, само се преоблече набързо. Грабва си чантата с работните дрехи, предвидливо приготвена от преди да седнем (нали ви казвам че бяхме редовни, всичко е отработено Grinning ), ключовете, телефона и излита.
До тук добре. Случката обаче се разиграва в началото на века, повечето помните какви бяха телефоните тогава, нали? Е що да не вземе нашата муня вместо него дистанционното на озвучителната уредба? Метнала го него със замах в джоба като стой та гледай... После разправяше как на работа цяла смяна го вадила да им пуска 6та песен, даже им я и пяла! Joy

# 449
  • София
Мунщина в 2 епизода, съвместна - моя и на куриера.
Е1 Поръчвам няколко неща от емаг, но те идват по различно време. Написали са ми хората, че чакам общо 3 пакета, ама кой да чете. В easybox ги сложили в най-горната клетка, едва бръкнах, хванах 2 пакета и хайде. У нас проверих - имала съм и трети, обаче вече съм затворила клетката, трябва те да прегледат камерите и т.н. Почаках повече от седмица и ми писаха кога ще го доставят на работата ми.
Е2 Човекът звъни, слизам, долу се разположил куриер на Еконт и раздава пратки, дори опашка се заформила. Но не е моят и аз си чакам, може би 10 минути. Звъня "Къде сте", отсреща "Ама аз го дадох". "На кого" "Ами една жена дойде при мен, дори се учудих, че толкова бързо. Жена с бастун. " Последното ме ориентира, та я издирих. Влизам и тя, без да ме познава лично "Вие за пакета ли?", тъкмо го оглеждаха подозрително. Тя била за Еконт, но забърсала моя човек Simple Smile

Полезно инфо от случая - кодът за отваряне важи 2 часа след взимане на пратката, ако нещо е останало.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 17:33 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт