Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 487
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Ужас Нати, ужас.
Другата година казваш - аз руска не ям и не ме интересува, който яде да си я прави Joy

# 421
А, ти да не мислиш че правя всяка година и без това Grinning Но определено скоро няма пак да се хвана, камо ли в такива промишлени производства.
Мен си ме устройваха нещата дето пушеха на скарата и супата от домашен петел, хич не ми беше дерт за картофи и прочие - знаем се Grinning

# 422
   Натка - магазин "Березка" - салат оливье.

# 423
Е, те се кефят на това че е домашно направена... ако има кой да направи, разбира се Grinning Нали ви казвам че и майонезата аз си я правих. И не се шегувах че миксерът е дърт колкото мен и мъничко отгоре, от на мама сватбените подаръци е. Шегувах се че за руската салата включвам руската машина (докато още ми беше до шеги) Joy От магазина бяха само грахът и този злополучен салам, иначе краставичките, картофите, морковите, дори яйцата за майонезата домашни. Радост голяма.
На ви радост сега, аз друг път на празник мога и да си кръстосам кълките и да си пия бира вместо това, примерно Grinning

# 424
  • European Union
Аз пък излях около половин туба препарат за пране на килима. Аз бърша, то се пени.
Зарязах бърсането след 3 гъби и 4  мокри сапунени кърпи.
Кухнята ще мирише на прах за пране во веки.
Сутрин си чета форума с кафенцето. Явно трябва да сменя кафето (или очилата), защото три пъти го прочетох като "изпих".

# 425
Натка, като видна мързелана ти давам съвет. Руска салата правя само с такава резачка, с решетестата приставка. Режеш на филийки, например моркова на половина по дължина, и после с това стават идеални еднакви парченца.

Моята мунщина от празничните дни е, че нищо не намирах. Исках да извадя бутилка вино от цял кашон подарени - кашонът го няма. Търсих едни чашки, дето по-рядко ги ползваме - няма ги. Търсих едни конкретни чаршафи да постеля на гостите - няма ги. Изобщо нищо не намирах у нас, а не живеем в огромен замък все пак. На следващия ден си намерих всичко, когато вече не ми трябваше Grinning И реших да разчистя, вчера и днес подарих разни непотребни вещи и дрехи. Мислех че нямаме такива, но се оказа че все пак са се насъбрали.

# 426
Аз за себе си знам как да се улесня (неправене на голям леген руска салата в това число, както и делегиране на досадната работа ако има на кого Joy ), но в кухня на други хора работиш с каквото има там...

# 427
  • София

Животът трябва да е цветен! Затова днес добавих цвят към пръста си. Е, малко наболява, ама...
Ама не съм виновна! Въпросният щанд беше! Не мръдна и на сантиметър от мястото си!
[

# 428
По едно време около мен имаше само мъже. Ама добре хранещи се. Една приятелка ме среща пред месарницата, ще купувам месо за кюфтета. Та тя ми предложи, вместо да си играя да правя кюфтета, да ги взема от тяхното заведение. Когато чу, че става въпрос за 30 кюфтета, веднага се отказа. Трябвало да спре да обслужва клиенти, докато ми изпълнят поръчката.

# 429
Аз пък излях около половин туба препарат за пране на килима. Аз бърша, то се пени.
Зарязах бърсането след 3 гъби и 4  мокри сапунени кърпи.
Сутрин си чета форума с кафенцето. Явно трябва да сменя кафето (или очилата), защото три пъти го прочетох като "изпих".

Хаха, аз пък го прочетох "изядох". Доста се зачудих, като какво ще трябва да значи. А не съм гладна, току що вечерях.

# 430
Зарязах бърсането след 3 гъби и 4  мокри сапунени кърпи.
Ако знаеше как се чисти баня след една пълна кофа плъзнали охлюви във всевъзможни посоки и най-вече по тавана, щеше ти се стори песен твоята сапунисана кухня. Laughing
Синът ми беше на 4 -5 години, когато без да знам, домъкнал една трилитрова кофичка с капак пълна с охлюви и я оставил в ъгъла на банятаq където по принцип си стоеше. През нощта ония ми ти гадове избутали капака и плъзнали навсякъде. Щях да припадна като влязох на сутринта.
Е, те тогава какво чистене падна....пени се непрекъснато и няма и измиване! Ревала съм и съм търкала три дена подред, докато една съседка на която се ожалих не ме светна да направя солен разтвор и да търкам с него.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 12:50 от Sysly

# 431
Това е преживяване а ла баба Цоцолана. Там имаше една глава едно към едно. Много симпатична история! ( за страничен човек 😀).

# 432
  • Бургас
Хем е смешно, хем ми се дорева, като те прочетох Сисли!
Било е ужасно!

# 433
  • FRANCE
Мали ужас. Девойките като малки си бяха събрали кофичка с охлюви, но не ги оставиха вкъщи

# 434
  • при късмета
Моя като беше малък, имаше от тези камион чета, които се бутаха с двата крака от страни и багажника им се отваряше. Стоеше в коридора, като не се използва. Напълни багажника с попречили джанки. Докато се усетя от какво мирише на джибре вкъщи, бая зор видях

Общи условия

Активация на акаунт