Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Еее, това е гадна мунщина! Дано не е толкова зле, колкото изглежда на пръв прочит! Heart

# 406
С кариерата ми е свършено. 😭

Ондин, обикновено не се изразявам така, но първото, което ми изникна, като прочетох (и е в съзвучие с темата), беше: "НЕма се пУашиш, копеУе!"
   Я горе главата! Пак ще си създадеш хубав екип и пак ще се кикотите заедно.
   Хайде, успешна година и късмет!

И на всички "колежки" от темата, Честита Нова Година и нека бъде весела и забавна за всички ни! Ако смея така да перефразирам Дъглас Адамс, важното е да не си губим хавлиите Simple Smile. Когато има чувство за хумор човек, животът е много по-приятен за живеене.

# 407
Честита Нова Година и от мен! 🥰
Днес ми беше часът за преглед, мъжът ми с мен, слуша тонове , зяпа бебето,  ако знае кво гледа и той, но хайде, няма да му чупя кахъра, с 3 предишни пак така беше..
Та, излизаме от кабинета и да си ходим и отиде да вземе какво трябва да пускам като изследвания. И си пиша с мама и гледам един застанал до мене, висок ми се видя и го хващам за ръка и го дърпам, не тръгва, викам си тоя пък кво му става.... Обръщам се....чужд мъж, пуснах веднага ръката на човека , извиних се, зяпа като пън, гледам моя на регистратура почервенял от смях, сам се хили. Еми такова е.

# 408
OnDiNe, ни сЪ бой ще оцелееш и калиш. Успех ти пожелавам и малко късмет да са готини колегите ти!🍀

# 409
  • Варна
Ивекс, честито. Прекрасна новина 💕

# 410
OnDiNe  н,съ бой. За най-гаднярската колежка, която имах, в първия момент на виждане си помислих: Ех какава сладурана, тез честни сини очи излъчващи добрина и нежност. А в последствие се оказа змия в овча кожа. Пускаше отровата си с усмивка на  уста.Та......първото впечатление не винаги е реалното. Желая ти да излезна права!

# 411
Ивенце, прекрасен мъж имаш.
Прощава ти всеки път като палуваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
Този път за ръката поне, иначе знаеш.🤣🤣🤣

# 413
Ох, като се сетя как ги пляскаш по дупето, умиргам от смях Joy
В магазина ли беше? Joy

# 414
🤣
Един път в Лидл и другият на плажа.

# 415
Мдаа, тая година също силна я стартираме Grinning

Да ви кажа аз какво сътворих за НГ, дето дори и не знам как точно стана, а и никой не си признава...
Събрали сме се у нашите. Решено е - ще се прави руска салата, що за нова година е без руска салата, ама ха?!???
Речено-сторено. Свестява се Натка от пътуването (грозна история, предпочитам да бях си почивала до края на деня, ама...) и си връзва голямата престилка, наточва големия нож и почва.
Една къща хора сме, всички много обичаме салатата, а искаме да остане да си отнесем и на тръгване по малко. Нали ви е ясно за КОЛКО кълцане иде реч? Grinning Не, не си го представяйте, в петък вечер няма къде и кой да ви лее куршум Grinning Само ще кажа че за да разбъркам цялото нещо, ми връчиха не купа, ами едно нещо като голям метален леген, което после не се побра в хладилника. На ширина не се побра!
Забърква Натка домашна майонеза с един миксер от сватбата на мама, кълца в несвяст и дирижира с големия нож - "Ти свари картофите и ги гледай че аз да режа тук!"  "Извади ги в една тава да изстиват и сложи морковите в тенджерата!"  "Не, не са много тия моркови, сложи ги като ти казвам!" "Не давай на татко да изпие сока от краставичките, трябва ми за салатата!" и прочие веселия.
Мила картинка, която почва да звучи все по-нервно - сестра ми и майка ми и двете ги болят ръцете, всичкото кълцане го отнесох аз. На красиви малки кубчета колкото зрънцата грах. На ръка изцяло...
Две големи щафети салам влязоха и те. Майка ми обели едната и взе да охка, изгоних я и продължавам. Втората съм сигурна че аз си я обелих. И пак продължавам, имах чувството че ще посрещна НГ с ножа, тихичко ругаейки на няколко езика.
Мисията се изпълни накрая, оставих на тях само да прехвърлят в други съдове че да можем все пак да приберем чудовището.
Е, няма да познаете на другия ден какво ми съобщават...
Саламът, според тях, изобщо не е обелен а е накълцан с найлона! Заклевам се че го обелихме, за съжаление още ми е пред очите. Бах маа му и салам, да не е бил на 2 ката тоя найлон?? Joy
Така и не се разкри мистерията, според другите аз съм виновна, но и майка ми продължи да казва как тя го е обелила единия, сигурно аз съм оставила другия необелен. Аз съм сигурна че също обелих втория. Всички гледат тъжно но дъвчат и изплюват от време на време по мъничко квадратно парченце найлон. Аз продължавам да се разкайвам, но и да недоумявам КАК стана тая работа и откъде толкова много??

Друг път не се хващам, освен ако нямат от розовите хапчета в аптечката, заявявам го най-отговорно и пред всички! Grinning

# 416
Аз пък излях около половин туба препарат за пране на килима. Аз бърша, то се пени.
Зарязах бърсането след 3 гъби и 4  мокри сапунени кърпи.
Кухнята ще мирише на прах за пране во веки.

# 417
Това с бърсане хич недей се мъчи. Ако можеш да го изнесеш от кухнята тоя килим - в банята и къпеш с подвижния душ. Много. Ако не можеш и няма и друг който да го свърши - права си, ще си имаш ароматизатор во веки Grinning

# 418
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
natka, ако това ще те успокои, някъде в края на миналия век аз и сестра ми сме яли  шпеков салам с найлона, майка ми не разбрала, че това се бели...
Аз не си го спомням,но родата го разправяше често. 😃

# 419
Хич не ме успокоява, мога да се закълна че саламът беше надлежно обелен. И ме е яд че бях аз обвинена за проблема, при положение че го обелих с ръцете си, освен и всичкия труд който положих. С пълна уста ме обвиняваха, гадовете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт