Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 423
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
На мен пък цветята много ми вървят, а въобще не ги гледам. Като се сетя ги поливам на 1-2седмици или като видя че на някое листата му клюмнат🤭. Но винаги като ми подарят ново цвете първо чета за него - на каква светлина да го гледам и колко често да го поливам.🙂

Clo, голям образ си 😆

# 166
  • Street of Dreams
Ех, сестрички, олекна ми с вас. Преди години бях споделила неволи с орходеите в съответната тема във форума - там само видни мами флористки, почувствах се като най-голямата муня на света. Вече само с вас ще споделям.

Относно последния пост - и аз срм полиглот. На втората си командировка в Литва научих първото си и последно изречение : Трилика змоню телпа е лифта (Тринадесет човека се побират в асансьора) - просто от табелката вътре. Та започнах да го използвам за какво ли не - не само на колегите за щяло и нещяло да ме видят как уча езици, но и на сервитьорките, като ме питат нещо на литовски отговарях така. Мигането им е забавно. И понеже обучавам нови назначени, влизам при тях за първи път с "Гуд морнинг, Трилика змоню телпа е лифта". Споглеждане, смях в залата, някои дори ми отговори със същия поздрав. От тогава стана традиция всяка сутрин да се поздравяваме така.

Това и ще ми остане като знания - мноо странен език. Даже първия път ги бях питала дали е истински 😅На третата командировка вече се опитвах да пея песента им от Евровизия, но там пък един колега й сложи много не приличен текст на немски и от тогава нататък само това чувах. И не само аз - имаме един клип, 12 човека на една лодка я пеем с този текст.

# 167
  • София
След известен престой в екзотична държава, мъжът ми беше научил местния език на говоримо ниво. Един негов братовчед обаче изобщо не му вярваше и твърдеше, че си измисля думите.
По темата - два дни подред си удрям главата в портмантото. На едно и също място, по един и същи начин. Чудя се колко пъти още трябва да я чукна, че да се усетя и се пазя.

# 168
Аз така се удрям в един шкаф напоследък и все мислех, че нещо сме разместили, за да се получава така, обаче за мое съжаление установих, че собствените ми габарити са променени, а къщата си е същата Simple Smile
Огледай си, прочее, и портмантото, но и габаритите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169
   Ондин, много ми хареса това с тринадесетте човека. Някак библейски звучи... Нещо като тайната вечеря, но в асансьор Simple Smile.

# 170
  • Street of Dreams
In the elevator we trust.

# 171
Чета поста на vondito и си мисля: тая пък как успява да се удари и то два пъти в ПОРТМОНЕТО?? Ама то четенето трябва да е с разбиране…
В събота бързам, хиляди задачи. Чакам на опашка при куриер да пратя пратка. Естествено след опаковане, казване на данни видях, че става въпрос за друг куриер… не ми е за първи път.

# 172
Една дама в Лидл се оплакваше, че машината  не приема Била картата й. Simple Smile Помощникът на борците с автоматочната каса я посъветва да пробва с карта Лидл. Те яинаги работели. Simple Smile)

# 173
И аз на касата в супермаркета ще плащам, в бързината вадя картата за транспорта и демонстративно я държа във въздуха,  и чакам да приключи касиера. Той ме поглежда и ми вика " с тази карта няма да ви се получи"..  Отговорих му, че след като транспорта е безплатен с нея мога да пробвам и в магазина да мина безплатно, може пък да стане, добре ми се получи.YumStuck Out Tongue

# 174
Така де, то с правилната карта всеки може Grinning

# 175
  • София
Аз миналата седмица го пробвах това. Не, не става.

# 176
И аз на касата в супермаркета ще плащам, в бързината вадя картата за транспорта и демонстративно я държа във въздуха,  и чакам да приключи касиера. Той ме поглежда и ми вика " с тази карта няма да ви се получи"..  Отговорих му, че след като транспорта е безплатен с нея мога да пробвам и в магазина да мина безплатно, може пък да стане, добре ми се получи.YumStuck Out Tongue
О ,аз често грабвам личната карта вместо дебитната

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 18:36 от MG18

# 177
  • София
А аз в последно време , разбирайте последните 2-3 години, като звъня на някого за детето ( например учители) казвам "Здравейте! Обажда се майката на ..." и изтърсвам своето име. Все едно съм майка на себе си.

# 178
Работя с хора ... Имена не помня, физиономии - да. Случва се някой извън работното си място да ме поздрави и после цял ден да се чудя откъде го познавам.

Мен ме знаят много хора но аз тях не. От познати на познати и слуха се разнася. Но и всички знаят че първо говоря, после мисля. И дрънкам глупости на килограм.

Отивам днес на място където ме знаят колко съм шашава. Само че един колега от моята ... фирма дойде да ми помага. И се храним/псуваме както трябва. Огледах почиващите,  откраднали 5 минути и един ме позна.  Попита защо се заяждам с моя колега, прокълна ни работно - прелеза да те хване. В разговора го разпознах какъв е . Моя колега, нов, нещо пита за него. Казах му: Той е ревизор! Не ревизор, а стриптизьор!

За минута настана мълчание. Огледах се и видях ревизьора застанал на отделна пейка близо до една работничка. Сериозно момиче, културно се държи с мен или слуша глупостите дето дрънкам.

Казах че Еди кой си от еди къде си е казал че не е ревизор а стриптизьор. Малко след това всички се ометоха.

Да търся ли девойката ако се сетя коя е и да й се извинявам?

# 179
Нищо не разбрах от дрънканиците. 😳

Общи условия

Активация на акаунт