💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Коко, страхотна инициатива Kissing Heart
Simple Smile
Кой е любимият ви сериал на Ханде?
"Почукай на вратата ми"

Gift Heart
Nature Star Еда Йълдъз Nature Star

# 61
"Почукай на вратата ми", имам си сантимент.

Лайк от Ханде за Арзу. Участвала е в подкаст на списание Vogue.

# 62
Flowers Herb Coco, раздвижи ни ...
Отговор и от мен на въпрос 1
"Почукай на вратата ми", че аз започнах от него да гледам турски филми.
Изгледах, после всичките им филми / на Ханде и Керем/патроните, чак тогава Сюлейман, Златния век, Любов под наем, Козгун и т. н., но всички след "Почукай на вратата ми"! Сантимент.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:25 от Yassy_N

# 63
  • София
От интервюто на Керем за Bloomberg.

"Колкото е по-празен човек отвътре, толкова повече неща се опитва да покажае навън."

Много вярно...

# 64
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 65
Добро утро и от мен!

Въпрос на деня:
2. С кой сериал се запознахте с творчеството на Ханде?

Моят отговор е:

Hug

# 66
Здравейте, 🌞
По въпроса на Деня:
Сериалът Халка

Хубав ден на всички! 😀

# 67
По въпроса на деня.

"Любовта не разбира от думи"

# 68
По въпроса на деня:
С кой сериал се запознахте с творчеството на Ханде?
Nature Star2 Sen Çal Kapımı Nature Star2

Simple Smile Gift Heart

# 69
Керем днес е на снимки 😀

# 70
Flowers Herb Добро утро, успешна и слънчева седмица за всички, Вас момичета!
Отговор 2 "Почукай на вратата ми"

Момичета, в социалните мрежи се върти информация, че на примиерата на "Разглезен" Керем официално ще се появи с Мелиса Съпанджъ Тъпан. Вълнуващо, ще имаме материял за съпоставки, размисли и не на последно място емоции...

# 71
[qи на мен мш е любим сериал!!uote author=БлагаВест link=topic=1704552.msg48780067#msg48780067 date=1730660052]
Изгледала съм всички сериали, в които играе Ханде, но любимият ми е "Почукай на вратата ми"!

[/quote]

# 72
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Въпросът на деня: Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата МиNature DizzyNature DizzyNature Dizzy

Nature Dizzy
Днес е денят на 17 епизод на Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата Ми Излъчен на 04.11.2020 година

Понякога весел и забавен, понякога сериозен и тъжен... като самият живот.  

Кратко съдържание:
За да спечели доверието на Серкан, Ефе води като клиенти семейство, собственици на един от най големите холдинги в страната. Преди да възложи огромни проекти на фирмата на Серкан, семейството иска да го видят как работи, възлагат му ремонт на къщата си.
С ремонта се заемат Серкан и Еда, като междувременно се сприятеляват със собствениците на къщата - Емре и Аслъ. Аслъ споделя лична тайна с Еда, и Серкан и Еда се озовават в забавно приключение, възникнало от много недоразумения.
Реакцията на Еда спрямо играта на Ефе ще поставят отношенията на Еда и Серкан на едно различно ниво.

Хаштаг на епизода: #sençalkapımı

Sen Çal Kapımı 17. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 17. Bölüm 2. Fragmanı

След срещата с Айдан Еда си тръгва, среща Серкан, разменят си няколко реплики. Еда си е забавила ключа за колата, връща се и чува разговорът между Серкан и майка му.

Еда: г-жо Айдан.
Айдан: Не си ли тръгнала?

Скрит текст:
Еда: Казахте истинската причина. Каква е причината? Каква е причината за раздялата ни, г-жо Айдан?
Айдан: Ще бъде по-добре да говориш със Серкан за това.
Еда: Не, искам да говоря с вас. Казахте ми, че не е заради работата. Каква е причината, ще ми кажете ли?
Айдан: Еда, не мога да говора на тази тема.
Еда: Но със Серкан говорите. Говорете и с мен. Г-жо Айдан, докато не науча това, няма да отида никъде.
Айдан: Със Серкан си говорихме, че вие не си подхождате. И си мисля, че съм го убедила.
Еда: Вие? Вие сте казали, че не ме искате и Серкан ви е послушал, така ли? Значи, това е причината? Вие не ме искате и Серкан ви е послушал? Не вярвам в това.
Айдан: Скъпа Еда.
Еда: Добре. Надявам се да намерите снаха, каквато искате.

Серкан: Еда ли беше това?
Айдан: Чула ни е.

Серкан: Еда?
Еда: Чух, Серкан. Да. Чух докато говорехте с майка ти. Това ли е причината? Наистина ли това е причината? Семейството ти ли е? Защо не отговаряш?
Серкан: Виж ,Еда, не знам какво ти е казала мама, но това беше мое решение. Ясно ли е? Затова те моля повече не рови?

Еда: Защо да не ровя?
Серкан: Защото резултатът няма да се промени.
Еда: Какво имаш пред вид под резултат?

Серкан: Между нас всичко свърши.
Еда: Добре, няма да се ровя.

Енгин: Бога ми, това момиче е ангел, братле. Ангел е. Толкова неща станаха, но все още се опитва да помогне на майка ти да излезе от къщата.

Фифи: Умори ли се?
Еда: Не съм уморена. Не съм уморена, глупавата съм аз. Глупачката съм аз. Защо все още се опитвам да науча? Той те заряза. Изостави те. Оставям вече, край. Ненавиждам те, Серкан Болат. Ненавиждам те!
Серкан: Енгин, ще замълчиш ли?
Енгин: Какво има в това, братле? Момичето си живее живота. Опитва се да си изгради живот без теб. Не си ли искал винаги това?

Фифи: Дали не направихме грешка?
Джерен: Казах ти, Фифи. Казах ти да се разходим. Виж, момичето се изтормози. Еда, може ли да намалиш темпото, ще се нараниш.
Еда: Даже още не съм започнала. Виж, всички мъже в офиса са опасни. Ти стой далеч от Ердем. А ти от Ферит. Иначе ще плачеш много.

Серкан: Виж ,Енгин. Тя е постоянно около мен, постоянно.
Енгин: Каква разлика ще има, дори да напусне живота ти?
Серкан: Честно казано, нищо няма да се промени. Махнах всичките й вещи от нас. Но все едно, тя е навсякъде. Навсякъде.

Джерен: Какво стана?
Еда: Повдига ми се.
Джерен: Разбира се, че ще ти се повдига. Защото всички органи водят към стомаха. Да си тръгваме. Много съм гладна.

Енгин: Ах, Серкан. Какво ще правим с това твое състояние?

Ефе говори по телефона:
 Ефе: Серкан ме проучва. Разпитва кой е тайният ми съдружник. Половината акции са у мен, но продължава да се държи, сякаш е единствен акционер. Именно. Ще му дам урок, заради недоверието му към мен. Не се претеснявай. Ако има промяна, ще те уведомя. Добре. Довиждане.

Закуска при Айфер, на Еда отново й се повдига...
Скрит текст:
Еда: Каква е тази миризма?
Айфер: Не знам. А, това. Мело изпрати от село сирене. Какво е станало?
Джерен: Нищо сериозно няма, како Айфер. И ние не разбрахме. От няколко дена, без повод й се повръща.
Фифи: Влязохме във фитнеса, от мизризмата на шампоан й се догади. Изглежда е чувствителна към миризмата.
Айфер: Към миризмата? Бременна ли е?
И трите: Не. Не, скъпа
Айфер: Как пък не.
Джерен: Глупости.
Айфер: Не е бременна. Скъпа, каква бременност?
Фифи: и Джерен: Не
Айфер:Това е прекалено. Недейте така. Не се гледайте така една друга. Не ме карайте да се съмнявам. Ясно?
Фифи: Не.
Джерен: Не, скъпа. Как ти хрумна?
Айфер: Не, защото и без това...Дай да видя, мирише лошо.

Еда и Серкан влизат в офиса, посреща ги Ефе, казва им че Емре и Аслъ Кафешчиолу ще дойдат.
Тези, които знаем?
Именно. Емре му е приятел от университета, а Аслъ му е съпруга. Имат къща, която е останала от баща му. Решили са да живеят в нея, и искат да я обновят. Между другото, имат чудесна градина. И обожават цветя, Еда.
Чули са, че са партньори и искат да се запознаят със Серкан, могат да им разкажат за проекта, те също имат някои идеи.
Добре. Може . Прекрасно.

Семейството пристига в офиса, заедно с бебето си.

Имат много проекти и биха искали да работят със Серкан, но за да го опознаят отблизо искат да се заеме с ремонта на семейната им къща. Лично Серкан Болатн да се заеме, да им отдели специално внимание. Защото спортния комплекс в Лондон, хотелът в Катар или...

Серкан: г-жо Аслъ, много добре ви разбрах. Не се притеснявайте. С голямо удоволствие ще се заема лично.
Аслъ: Ефе ни разказа и за ваша колежка. Еда. Искаме да се заеме с ландшафта ни. Изглежда, че е цветарка. Прилича на човек, който върши работата си с любов.
Ефе: Ако Еда се съгласи, за мен няма проблем.
Аслъ: А защо би могла да не иска? В такъв случай ще остана насаме със Серкан. Време е за хранене е, с бебето Серкан.
Всички: Ааа, разбира се.

Серкан: Ще работим заедно над дома на сем. Кафешчиолу. Ти и аз. Ефе поиска така. Разбира се, ако за теб няма проблем.
Еда: Няма проблем. Тоест, за съжаление не мога да избирам с кого да работя.

Серкан: Прекрасно. Тогава през деня трябва да отидем да видим къщата.
Еда: Добре, когато искаш ще отидем.
Серкан: Добре ли си?
Еда: Да, добре съм. Ще отидем до къщата.

...и тръгва да повръща
В тоалетната Eда се засича с Аслъ, която й споделя, че май е бременна. Но нека това да си остане между тях, става ли?

Серкан: Лейля.
Лейля: Г-н Серкан.
Серкан: Какво й е на Еда?
Лейля: Ааа. Има проблем със стомаха. Има чувствителност към миризми. Очевидно се е простудила.
Серкан: Хм. Добре. Ако има някакви изменения, трябва да знам.

Лейля: Какви изменения по-точно?
Серкан: Всякакви изменения.
Лейля: Добре
Серкан: Няма да й казваш нищо.
Лейля: Добре, няма да кажа.
Серкан: Къде отиваш, Лейля? Бюрото ти е там.

На път за къщата...

Еда: Спри на тази аптека
Серкан: Защо?

Еда: Зле ми е на стомаха, ще си купя лекарство.
Серкан: Какво означава „зле ми е на стомаха“? Мисля да забравиш аптеката, директно да отидем при г-жа Дилек.
Еда: Защо? Просто ми се пъвръща. Ще купя таблетки против повръщане и идвам. Веднага се връщам.

Серкан: Г-жо Дилек, здравейте. Извинете, че ви безпокоя. Бих искал да ви попитам нещо. На г-жа Еда в момента й се повръща. В същото време чувства слабост. Има чувствителност към миризмите. Какво? Бременна ли? Не. Не, не. Добре, ако се случи нещо, ще ви позвъня. Добре, благодаря.

Серкан: Е, какво каза аптекаря?
Еда: Не каза нищо, даде лекарство.
Серкан: Какво лекарство ти даде?
Еда: Защо те вълнува? Защо постоянно правиш едно и също? Защо се опитваш да ме контролираш? На теб ли да се отчитам за лекарствата ми?
Серкан: Заедно работим. Ако си се разболяла, и аз мога да се разболея, затова те питам.

Еда: Не се притеснявай, просто ми се повръща. Винаги се опитваш да ме контролираш. Защо сме с теб в един проект? И на всичкото отгоре и в една кола.
Серкан: Какво стана с професионализма? Причината да ти се повръща могат да бъдат много неща. Ебола и прочие...

В къщата на семейство Кафешчиолу спорят по въпроси, свързани с отглеждането на бебето, когато пристигат Еда и Серкан. Възникват нови разногласия относно бебе Серкан, родителите му  пак започват да спорят и да се карат, детегледачката се ядосва и напуска, бебето започва да плаче, Еда не може да се въздържи и въпреки молбата на Серкан да не се намесва, се заема да успокоява детето.

Разговарят на предстоящия ремонт на къщата, Еда продължава да се занимава с бебето.

По-рано през деня Айдан е направила опит да излезе от двора на къщата, но без успех. Иска да се обади на Еда, да пита дали ще дойде да й помогне, както се уговориха предишния ден, но след разговорът им за причината за раздялата със Серкан се двоуми какво да направи. Да се обади ли или не? Заедно със Сейфи решават да позвъни, поне да пита как е. Еда не може да вдигне, заета е с бебе Серкан, моли Серкан да види кой звъни. И защо.

Серкан: Мамо. Защо винаги звъниш по видеовръзка?
Айдан: Защото не мога да изляза от къщи, затова скъпи мой красив синко. Какво прави телефона на Еда у теб?
Серкан: Еда в момента е малко заета. Защо все още звъниш на Еда? Нали ти казах да не й звъниш.
Еда: Теб не те засяга. Ако поискам да не ми се обажда, ще й кажа.

Айдан: Това бебе ли е?
Еда: Здравейте, г-жо Айдан.
Айдан: Здравей, скъпа Еда. Чие е това бебе? Кое е ?
Еда: Мини Серкан.
Айдан: Мини Серкан ли?

Еда:Тихо, че ще се събуди.
Серкан: Мамо, затварям. Заети сме, имаме работа.
Айдан: А! ...Мини Серкан каза.

Аслъ и Емре изнасят чертежите на къщата и документите от предишни ремонти, всички влизат в къщата да разгледат.
Родителите на бебето се оплакват, че имат много ангажименти с подготовката на предтоящото парти , но са изморени, не могат да си починат, Еда предлага тя и Серкан да гледат бебето за няколко часа, за да си свършат работата семейството и да си починат.

Еда: Ще бъде чудесен изпит за теб
Серкан: Изпит? Според мен този изпит не е нужен, защото никога няма да имам деца.
Еда: Но само го погледни. Наистина ли не искаш?
Серкан: Прекрасно е да го гледаш за известно време.
Еда: Искаш ли да го гушнеш?

Серкан не иска да гушка бебето, пък и баща му е тук, все пак, но на Еда отново й се повдига, тръгва към банята и му връчва бебето, което почти веднага повръща на рамото му. И Серкан тръгва към банята.

Еда: Бременна ли сте? Две черти.
Аслъ: Трябва да говоря с Емре. Трябва да измислим нещо. Не спим, не можем да вземем душ. Полудявам само при мисълта за още едно дете.

Еда: Добре, успокой се. Поговорете, докато Серкан е при нас.
Аслъ: Много благодаря,Еда. Интересно, ангел ли си?
Еда: Момиче. Ще бъде момиче. Да, момиче.

Аслъ: Откъде разбра?
Еда: Имам такова чувство. Винаги съм искала да имам момиче. Едно момиче и едно момче.
Аслъ: Надявам се всичко да е така, както го искаш. Дай боже. Ще си остане ли между нас?
Еда: Между нас е.

Серкан: Не, не, не.   Еда. Добре ли си?
Еда: Добре съм. Това повърнато ли е? Знае върху кого да повърне.

Серкан: Не, не, не. Не, невъзможно е. Не изглупявай, Серкан.

Развълнувана от чутото, Айдан разсъждава откъде се появи това бебе. Репетират ли? Ще полудее. Според Сейфи позитивното в случая е, че не го е родила г-жа Еда. Ако беше бременна, щяха да забележат. Разбира се, че Еда не може да го роди, но...интересно дали вчера са се сдобрили? Сутринта, събуждайки се, хванати за ръце, отидоха да осиновят дете, което нарекоха Малък Серкан? Решава да се обади на Айфер.

Айфер: Моичката ме търси. Дай Боже да е за добро. Ало? Г-жа Айдан, слушам ви. Какво има? Какво е станало пак?
Айдан: Явно не знаете какво се е случило? Еда има в ръцете си бебе. Откъде се появи това бебе?
Айфер: Как така? Какво бебе? Бебе ли каза?
Фифи: Какво бебе?
Айфер: Каза бебе и батерията й свърши.
Фифи: Какво бебе?

Еда и Серкан в чифлика, посреща ги Сириус. Серкан непрекъснато следи Еда и внимава тя да не направи нещо,  да не се нарани. На Еда й се струва, Серкан е ядосан, че ще се грижат за бебето. Звъни Айфер, Еда не вдига, защото ако разбере, че е със Серкан, ще се изнерви. Ще си мисли, че нещо се е случило. Няма нужда. Това е война между Йълдъз и Болат, ние Йълдъз не обичаме Болатови.

Обажда се и Енгин, Серкан го вика в чифлика, има проблем. Трябва да го решат заедно, ще се радва, ако дойде.
В офиса разбират, че Еда и Серкан заедно ще се грижат за бебето на клиентите. Серкан? Оставил е работата си, за да гледа бебе?
Ефе иска да прегледа чертежите за ремонта, Енгин и Пъръл го предупреждават, Серкан не обича да го контролират.

Повикан по спешност от Серкан, Енгин идва в чифлика.

Енгин: Като се обади, дойдох набързо. Всъщност, може да се каже, че избягах. Какво става? Каква е темата?
Серкан: Много сериозна. Доста сериозна. Затова няма да кажеш на никой.
Енгин: Защо казваш това сега? На кого ще кажа? Боже мой! Добре, обещавам.

Серкан: Ако не го споделя, ще полудея...Еда. Еда. Не съм сигурен, разбра ли? Не съм сигурен.
Енгин: Да?

Серкан: Ами...Според мен е...бременна.
Енгин: Какво? Боже!

Серкан: Замълчи. Тя е тук, тук е.
Енгин: Ще ставам чичо. Чичо ли ще ставам? Боже, колко мило. Бебето ще бъде толкова малко. Ще го изям. Дай Боже да няма твоя характер. Нека вземе външността, но не и характера. Защото, ще страдаме много, братле. Кълна се.

Серкан: Виж ти. Какъв добър приятел си само. Какво значи това? Забрави сега за това. Знаеш в какво положение сме с Еда. Истината е, че Еда и аз почти не си говорим. Да ти припомня, защо се разделих с Еда.
Енгин: И това го има, нали? Може би, благодарение на това ще поговорите, братле?

Серкан: Не съм сигурен. Как и за какво да говоря?
Енгин: Все пак говорим за Еда. Може и да не ти каже.
Серкан: Да, но ако не е. А ако не е , как тогава. Разбираш ли ме?
Енгин: Братко, няма какво да се направи. Някой ден ще проговориш. Това е сериозна тема, трябва да говорите.

Еда не си вдига телефона, не отговаря. След като не отговаря, със сигурност става нещо. Със сигурност. Ядосана, Айфер тръгва към чифлика.
Серкан е намерил дом, така че...моли Сейфи да събере нещата му и да ги премести. Освен това мебелите са готови, да организира всичко.
Но има нещо...Майка му знае ли?
Не, но да не се тревожи, Серкан ще говори с нея.

Ефе: Въпреки, че дойдох наскоро, понякога е непоносимо. Особено ме вбесява отношението на Серкан към мен-
Селин: Той не ти вярва.
Ефе: Селин, тази работа не може да продължи без доверие. Дадох много пари и купих почти половината от акциите на холдинга. Серкан има същите права и пълномощия, като мен. Ако не го разбере с добро, ще го разбере по другия начин. Пред него не седи дете.

Селин: Какво имаш предвид „по другия начин“?
Ефе: Тежките пътища на бизнес живота. Знаеш, нали?
Селин: Трябва ли да се безпокоя?
Ефе: Със сигурност не. Методи, които всички познават. Ще оправим отношенията ни със Серкан. Защото така трябва да бъде.

Серкан: Защо? Защо поиска да вземем бебето?  Каква е тази логика? Чуждо дете в нашия... В моя дом!
Еда: Какво да направя, Серкан?
Серкан: Какво значи „Какво да направя?“  Например да не го взимаш, Еда.

Еда: За това ли ще говорим сега? Не е нужно да стоиш далеч.  Приближи се, не хапе. Какво ще стане, ако се събуди? Например, ще го нахраниш.
Серкан: Аз да го нахраня?
Еда: Да.
Серкан: Да го нахраня. Никога няма да го направя. Никога. Вече повърна върху мен.

Еда: Просто ще го нахраниш.
Серкан: Еда, той е само едно малко живо същество. Има малка уста и малко гърло. Нямам идея какво изсмуква. Няма да го докосна, няма да рискувам. Нищо подобно!

Еда: Какъв риск?
Серкан: Как какъв риск?
Еда: Наистина ли те е страх от малкото създание? От малко бебе.
Серкан: Ето. Събуди се.

Докато Еда приготвя храната за бебето, Серкан трябва да го наглежда, започва да му говори за архитектура.

Край прозореца на Серкан „случайно“ минават Айдан и Сейфи, виждат Серкан и бебето.

Айдан: Бебе ли е това?
Сейфи: Да.
Айдан: Казва нещо на бебето. Какво ли му разказва?
Сейфи: Възможно е да му разказва за баба му. Г-жо Айдан, да вървим, докато не са ни хванали.

Фифи се обажда на Джерен, има ли вероятност Еда да е бременна?
Фифи: Каква е вероятността Еда да е бременна? Г-жа Айдан звъня на кака Айфер. Каза „бебе“, каза Серкан и Еда. Батерията свърши и не можаха да говорят до край.
Джерен: Какво бебе, момиче? Какво говориш?
Фифи: Опитах се да спра кака Айфер, но тя отиде при г-жа Айдан. Какво става? .

Айдан е в паника, боли я главата, пристига Айфер.

Айдан: Аай! Откъде се появи това бебе? На кого е? На кого?
Айфер: Как така? Значи съм разбрала правилно. Така ли е? Бебе?!

Еда е нахранила бебето, кара Серкан да го вземе и да го сложи на рамо, за да му излезат газовете.
Кой, Серкан Болат? Архитектът Серкан Болат?
Според Еда няма нищо сложно, ще го сложи на рамо, ще го потупа по гръбчето.
Не знае да изкарва газове, и не иска. Ами ако нещо се обърка? Не трябваше да иска бебето. Толкова е просто.
В разгара на спора пристига Ефе, приличат му на женена двойка с дете. Емре се е обадил, започнали са ремонта. Донесъл е някои изменения в ремонта, ще ги погледне ли?
Иска от Еда той да подържи бебето. Ако искат помощ, той може да помогне.
Не, няма нужда, ще се справят. Е, ако просто трябваше да го погали и Серкан щеше да го направи. Наистина нямат нужда от помощ.
И тогава в стаята втурват Айфер и Айдан.

Айфер: Еда?
Айдан: Серкан?
Еда: Да. Сега е нашият край.
Айдан: Тук има бебе.

Серкан: Да, мамо. Има.
Айфер: И не е ваше
Айдан: Не е лельо. Как ще е наше?
Айфер: Но името му е Серкан. Малък Серкан.
Серкан: Съвпадение.
Айдан: Не вярваш в съвпадения, Серкан.

Серкан: Да, мамо. Както и да е, но това е положението. Имаме дете в хола.
Айфер: Не мога да разбера тази работа.
Еда Заспа. Ако няма други въпроси...
Айфер: Аз имам, ела тук.
Айдан: И аз имам, и аз. Серкан, ела.

Айфер: Еда, бременна ли си?
Еда: Не!

Айдан: Еда бременна ли е?
Серкан: Възможно е.

Айфер: Сигурна ли си?
Еда: Да.

Серкан: Не
Айдан: Как ще разбереш?
Серкан: Ще попитам.

Айдан и Айфер: Дай боже, да видим тези дни.
Айдан: Разбира се, не от Еда.
Айфер: Разбира се, не от Серкан.

Айдан: Бебе... ай...
Айфер: Тоест, бебе...
Еда и Серкан: Този разговор приключи.

Еда: Боже, Боже. Защо не тръгват?
Серкан: Не разбрах.

Айфер: Преди два дена не бяха ли готови да се убият?
Айдан: Аха. Но заедно си пасват.
Еда: Защо ни гледат така?
Серкан: Боже, Боже.
Еда: Хванати под ръка?
Серкан: Да.

Айфер: Какво друго, скъпа?
Айдан: На външен вид си подхождат. И още как.
Айфер: Няма такова нещо.
Айдан: Желание за внуци.
Айфер: Нека Бог изтрие, ако го е записал.
Айдан: Да. Амин.

В офиса. Селин и Ферит отново спорят и се карат, сега проблемът е при кого да остане осиновеното от тях куче.

Ферит: Не можеш да променяш решението си, когато поискаш, Селин.
Селин:Така ли? Но да станеш от брачната маса в последния момент може, нали, Ферит?
Джерен: Мисля, че проблемът няма нищо общо с кучето. Може ли да взема документите?

Селин: Да, не е свързано с кучето, Джерен. Освен това, очевидно нямаш друг клиент, тъй като си тук през цялото време.
Джерен: Селин, разбирам, че си ядосана, гневна. Но не може да се държиш с мен така.

Селин: Да, обидена съм и ядосана. И да видя теб или Еда, да се намирате, където съм и аз, правят нещата трудни за мен. Позволете поне веднъж да него задържа в себе си.
Джерен: Какво е това? Обикновено не мълча при подобно отношение. Но сега се намирам на работа и мълча. И ако чуя нещо лошо отново за мен и Еда....Няма да мълча. Знай го.

Thinking
Скрит текст:
Да...Кой да вземе да гледа общото куче Чиркин май ще се окаже онази капка, която препълни чашата на отдавна потисканото и сдържано недоволство и раздразнение на Селин, стаената обида, яд, срам, завист, отчаяние... Сама...Другите около нея продължават напред, продължават с живота си... Еда и Серкан... Пъръл и Енгин...Джерен и Ферит...Тя е сама. Зациклила, не може да помръдне. Няма подкрепа, или по-точно не е подходящата за характера на Селин подкрепа. Няма кой да я приласкае, утеши и посъветва. Разочарованието се превръща в нетърпимост и ненавист, обидата и срама в злоба и омраза.
Лека полека Селин преминава в тъмната страна, откъдето връщането е трудно или дори невъзможно.

Еда и Серкан работят заедно по проекта за ремонта на къщата. Серкан носи на Еда подходящи, от негова гледна точка, за състоянието й храна и напитки.

Серкан: Мога ли да те попитам нещо? Защо помагаш на двойка, която не познаваш?
Еда: Защо питаш?
Серкан: Тоест....Все пак е дете. Не разбирам. Таква голяма отговорност.
Еда: Зная, че не разбираш. Зная, че не ме разбираш.
Серкан: Не казвам това, Еда. Разбирам те. Просто...
Еда: Говорихме за това и преди. Каза ми, че това мое поведение те вбесява.
Серкан: Мисля, че не разбираш сега.

Еда: Това съм аз, Серкан. Това съм аз. Такава съм. Защо замълча? Хайде, кажи нещо умно и ме накарай да млъкна, както преди.
Серкан: Може би искам да мълча. Може би искам  да поговорим.
Еда:  Искаш да говорим? За какво да говоря с теб?
Серкан: Има ли нещо, което искаш да ми кажеш?
Еда:  Има толкова неща, които искам да ти кажа. Ще продължи вечно, но нямам толкова време.

Серкан: Добре. Има ли нещо друго?
Еда: Не, Серкан. Аз при теб дойдох каквато съм. Обичах те такъв, какъвто си. Дадох сърцето си, но ти...
Серкан: Аз...Никога не съм искал да те разстроя.
Еда: Каза ми да не се бъркам. Според мен не се бъркай. Остави ме на спокойствие.

Аслъ е Емре идват да вземат бебето си, благодарят за няколкото часа спокойствие, което са имали благодарение на Еда и Серкан.
Скрит текст:

И Аслъ е казала на мъжа си за новото бебе.
Казала ли е? Поздравления!
Серкан не разбира. Какво? Ново бебе? Къде е? Ааа, бременна сте. Второ? Ааа...

Еда, ти...Добре си. Добре, разбрах. Добре си. Вие сте...

На Еда й става ясно какво си е мислил Серкан.

Аслъ и Емре им напомнят за вечерята следващата вечер, благодарят отново и си тръгват.

Еда: Що за човек си ти?
Серкан: Моля?
Еда: Само защото мислише, че съм бременна, затова ли се държа с мен така цял ден?
Серкан: Гадеше ти се, Еда
Еда: Само ми се гадеше, Серкан. Само ми се гадеше. Да беше попитал.
Серкан: Опитах се да попитам. По-рано опитах, тоест.
Еда: Само един въпрос. Един въпрос.
Серкан: Да
Еда: Един въпрос не можа да зададеш. Помисли, че ще ставаш баща ли?
Серкан:Какво ми каза?  „Нямам време, Серкан“, каза.
Еда: Какво внимание от теб. Какво...Как не разбрах?

Ядосана, Еда си тръгва.
На излизане от градината среща Айдан, говорят малко, Еда ще дойде утре с изненада. Затова...Айдан да си помисли тази вечер за това, което най-много й е липсвало. Утре ще си видят.

Серкан изпраща чертежите на ремонта на Лейля, да бъдат готови принтвани на сутринта и да изпрати екипа на обекта.
Момичетата обсъждат случилото се, Еда ги е изплашила, добре, че кака Айфер им е разказала, успокоили са се. Липсва им старото време, Джерен споделя, тази Селин е просто ужасна.
Джерен, да не би защото е по цял ден с Ферит?
Според Еда от няколко дена Селин е странна, но не е толкова лоша. Тогава Джерен им казва какво е казала Селин на Серкан ден преди сватбата си.

As We Look Back Richard Wilkinson
https://www.youtube.com/watch?v=9WQkTM6T9jw&t=97s

„Ако едно съвпадение не те беше довело при мен, щях да живея по същия начин, но щях да живея, без да знам всичко. Ти ме научи, че има и друг вид живот на света. Научи ме, че и аз имам душа. Ако не мога да го понеса, то вината не е твоя“  Сабахатин Али, "Мадоната с коженото палто"

Следващата сутрин.
Айдан не може да си намери място от вълнение дали Еда ще дойде, кога, каква е изненадата, Сейфи се обажда на Еда да пита какви са плановете й, Фифи донася странен пакет на Еда, тя бърза за някъде... Айфер се опитва да разбере какво се случва.

Айфер: Все още ги виждаш, нали?
Еда: Подслушваш ли разговорите ми, лельо?
Айфер: Не. Не разбирам защо се виждаш с Адан. Какво правиш? Защо?
Еда: Защото дадох дума на г-жа Айдан и искам да я спазя. Винаги спазваме думата си, ти го каза.

Айфер: Добре. Тогава и аз ще дойда. Тъкмо ще видя г-жа Айдан
Еда: Лельо, вече не съм малко момиче, нали знаеш?
Айфер: Не. Ти изобщо не си малко момиче. Пораснала си много.

В офиса Лейля отпечатва чертежите за ремонта, поискани от г-н Серкан, Ердем около нея, уж помага, но  по-скоро й пречи с обичайните си Ердемски разсъждения, съвети и забележки, Енгин се обажда, да я подсети.
Скрит текст:

Лейля: г-н Енгин? Да. Те са на моя компютър. Сега ще се кача горе и ще ги изпратя, ще се отърва от Ердем и ще дойда. Добре, добре.

Ефе слуша и гледа. Лейля, следвана от Ердем тръгва да изпраща чертежите.

Еда и Айфер пристигат в чифлика.
Скрит текст:
Еда: Вижте какво ви донесох.
Айдан: Какво е това?
Еда: Очила за виртуална реалност. Днес заедно с вас ще си направим пътешествие, ще отлетим за Лондон.
Айдан:  В Лондон? Любимият ми град. Как ще стане това?
Еда: Слагаме очилата и започваме пътешествието.
Айдан:  Сърцето ми ще спре от радост. Наистина много ми липсваше. Леля ти ще дойде ли с нас?
Айфер: Виртуално – не, но физически – да. Няма да те оставя сама да говориш. Няма да те оставя така. Ще си говорим какво се случва.
Сейфи: След като си сложат очилата няма да говорят, просто ще ходят. Ако искате, ще ви покажа градината.
Айфер: Отлично . Винаги съм искала за видя гладината.
Айдан: Еда , виж. Това е Окото наЛондон. От върха му можеш да видиш целия Лондон. Ах, Лондон. Наистина ми липсваш.

Айдан:  Еда... Това е най-добрият подарък, който съм получавала от 20 години. Много благодаря за това.
Еда: Обещах да ви държа ръката, когато поискате. Ние, Йълдъз, винаги държим на думата си, г-жо Айдан.
Айдан: Благодаря. Скъпи ми Лондон!

Скрит текст:
Ефе се обажда на Серкан, Емре не е решил на кого да възложи спортния комплекс в Лондон, среща се и с други. Ако иескат да получат този проект, трябва да са на партито днес, да ги убедят. И ще е добре първо да се срещнат, да изградят някаква стратегия.
Няма нужда. Серкан е сигурен, Емре ще им даде проекта, Серкан ще се справи.

В офиса Джерен и Ферит говорят за случката с кучето, Ферит й се извинява от името на Селин.
Извинява се от името на Селин? Значи все още я счита за своя отговорност. Невероятно!
Гневът й, омразата й са били заради него, но си го е изкарала на Джерен. Затова казва така, затова се извинява. Досега всичко е било както Селин иска, но нека нещо бъде по неговия начин. Знае, че това са детски глупости, но...този път е така.
Понякога всички се държат като деца, но Джерен има идея, да чака новини от нея.

Серкан отива при майка си и Еда, какво прявят?
Шшш, тихо, в момента на са пиеса на Шекспир, да не ги притеснява.
Серкан: Ама вие сериозно ли? Наистина са полудели. Вече имам луди хора в работата, а сега и в къщи също.

Еда си избира рокля за партито, Айфер предлага да облече синята.
Синята...Тя е подърък от Серкан. Тогава, напук на него, синята. Освен това синьото пази от лоши очи.

Джерен води Ферит в приют за кучета. Може да си вземе ново куче...Тогава няма да има нужда да се кара със Селин.

На партито, Емре казва на Серкан, че мисли да даде проекта на друг. Серкан знае това, но според него не трябва.
Тогава...нека Серкан да го убеди. Синът му има същото име, Серкан цял ден се е грижил за него. Но в бизнеса...
Серкан е съгласен. Що се отнася до него, в бизнеса няма място за чувства. Нека най-добрият в близнеса спечели.

Ефе: Спортен комплекс?
Серкан: Да, получих го.
Ефе: Поздравления! Много искаше да получиш този обект.

Скрит текст:
Серкан: Ти доведе клиента.
Ефе: Това е само една малка подробност.
Серкан: Все още не разбирам. Защо ми повери клиента и проекта, а озеленяването на Еда?
Ефе: Серкан, аз не съмв луд на тема контрол. Искам портньорът ми да ми се довери, и аз се доверих на партньора си.  
Серкан: Да, вече обсъдихме това.
Ефе: Да. И пак ще го обсъдим.

Серкан: Здравей. Какво пиеш?
Еда: Сода
Серкан: Нарочно ли сложи тази рокля?
Еда: Леля я избра.
Серкан: Какво ще стане с нас, Еда? Постоянно на едни и същи места, едновременно.
Еда: Каквото се случва и досега.
Серкан: Много неща се случиха досега.
Еда: Страхуваш ли се, че ще се случи отново, Серкан?

Серкан: Ти не се ли страхуваш? Не разбирам. Защо работиш с нас? Когато има толкова много други места.
Еда: Работя с Ефе. А той работи с теб. Съвпадение.
Серкан: Не вярвам в съвпаденията.
Еда: Тогава, сред толкова много хора,  говоренето с мен сега, също не е съвпадение, а избор.
Серкан: Имах въпроси към теб.
Еда: Всички твои въпроси имат един отговор: Стой далеч от мен!

Серкан: Получихме работата.
Енгин: Какво говориш? Това е страхотна новина!
Серкан: Мъничко...Бъди малко по–спокоен, не показвай колко си доволен.
Енгин: Какво е това? Какво е това спокойно поведение? Разбира се, че ще се радваме, че получихме работата.

Скрит текст:
Серкан: Както и да е. Имам още изненади.
Енгин: Шегуваш се. Имам най-добрия партньор на света
Серкан: Де да можех да кажа същото и за Ефе.
Енгин: Може ли това да е свързано с близките отношения на Ефе и Еда?
Серкан: Не.
В този момент се чува грохот, къщата се изпълва с облаци прах...срутил се е покривът.

Емре в паника говори с някого по телефона. Направил го е, но щетите са по-големи, отколкото е очаквал. По дяволите! Ще го уреди по някакъв начин, всичко ще оправи. Наистина не е искал да се случи това.

Всички са пред къщата, Серкан замислено ходи напред-назад.

Скрит текст:
Пъръл: Какво ще правим?
Енгин: Момчетата правят разследване. Да разберат какво се е случило.
Серкан: Как може да се случи такъв позор на моя работа?
Пъръл: Добре, успокой се.
Енгин: Не мога да бъда спокоен, Пъръл. Не мога! Това е моя грешка, моят проект.
Ефе: Ще говоря с Емре. Ще го разрешим това, не се притеснявайте.
Серкан: Не. Енгин, нека всеки, който е участвал в строежа да е в офиса утре. Пъръл, искам да видя всички чертежи, които са използвани.
Пъръл: Ще го уредя. Ще се появи в пресата, а Селин я няма. Ще й се обадя, ще се обадя на всички. Ще разбера нещо. Става ли?
Еда говори със Серкан, може ли да направи нещо? Серкан клати глава, не. Да го остави сам? Да.

Новината е по всички телевизии, Айфер и Фифи чуват, Айдан също.

Следващия ден, Серкан преглежда чертежите, Селин говори с пресата.
Какъв тъмен ден, дори времето е лошо. За първи път се случва таковая нещо с проект на г-н Серкан, но за жалост за всичко има първи път. Но Еда твърдо вярва, каквато и да е причината, Серкан ще я открие!

Енгин: Братле, проучих внимателно всичко. Грешката е дошла от чертеж. На 100%.
Серкан: Как е възможно това?
Енгин: Братле, няма проблем. Ти също си човек.
Серкан: Не, не. Това не може да бъде. Не може да съм го направил. Не може.

Селин не е могла да спре публикуването, новината е навсякъде в пресата.

В офиса идват Емре и Аслъ, голямо разочарование, г-н Серкан. Всички са били в къщата, можеше някой да пострада. Всичко е ясно, повече няма да работят с тях, ще говорят с адвокатите за завеждане на дело. Ефе се опитва да уговори Емре да не вземат прибързани решения, първо да се успокоят, да помислят. А съд и подобни...
Серкан: Напълно сте прав, направете, каквото е необходимо.

От салона Еда тревожно гледа разстроения Серкан.

Еда: Серкан?
Серкан: Кажи, Еда? Какво?!
Еда: Не може да си го направил. Това е недоразумение.
Серкан: Еда, моля те излез!

Еда: Не! Познавам те! Не може да си го направил! Това е някаква грешка!
Серкан: Еда, защо правиш това?
Еда: Защото ти вярвам, Серкан Болат!

Серкан: Значи вярваш в грешния човек.
Еда: Не и за архитектура. Ти си един от най-добрите архитекти в света! Изготвял си огромни проекти. Никога не би допуснал такава малка грешка.
Серкан: Аз съм най-добрият архитект, така ли? Затова правя толкова глупави чертежи, нали? Еда, моля те излез! Става ли? Излез!

Еда: Не!
Серкан: Еда. Направих грешка. Моля те, остави ме намира.
Еда: Серкан!

И още:Sunglasses

Незабравими физиономии на Серкан/Керем от епизода:Grinning
 https://video.wixstatic.com/video/9b9b01_a3a128cf15d143f0afd5425 … 080p/mp4/file.mp4

IG стори от Неслихан Йелдан

Марги, Hug

Това беше днес от мен за този епизод, до следващият! Smiley

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 09:41 от Dilemi

# 73
Дилеми, ⚘
Този е един от любимите ми епизоди 😉

Клюките от последните часове:
След като Керем отследва Хадисе в събота, снощи тя му е блокирала профила в Инстаграм. Лайковете му под нейните публикации са изчезнали. ( а вчера до обяд са се виждали).
Проверих наистина ги няма..

# 74
Мики, благодаря за новата тема.

Коко, благодаря и на теб за въпросите.

1. Кой е любимият ви неин сериал?
Абсолютно и категорично Любовта не разбира от думи

2. С кой сериал се запознахте с нейното творчество?
Почукай на вратата ми. Първият турски сериал, който гледах и винаги ще го помня.

Дилеми Hug никога няма да ми омръзнат твоите припомняния на епизодите.

Стефани "онази" Стефани ли е?
Забавно с блокирания и отследвания. Много даже.

Ханде се забавлява, хареса ми, Хакан също.

Лека седмица!

Общи условия

Активация на акаунт