💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Момичета, макар че изоставаме с графика(трябваше да го стартираме на 01.11.24) по случай РД на Ханде ви предлагам да раздвижим малко нашето местенце с въпроси, свързани с нашето Ханденце Sparkling Heart

МЕСЕЦ НА Ханде Flowers Rose
1. Кой е любимият ви неин сериал?
Скрит текст:
2. С кой сериал се запознахте с нейното творчество?
3. Кой е любимият ви неин партньор в сериал/филм? С кого искате да я видите в общ проект?
4.  Кой е любимият ви неин партньор в реала?
5. Любима сцена на Ханде от сериал/филм.
6. Любим цитат на Ханде от сериал/филм.
7. Любимата ви ретро снимка/момент на Ханде
8. Любима комична снимка с Ханде
9. Любима снимка на Ханде с очила
10. Любима снимка на Ханде на плажа
11. Любима снимка на Ханде с шапка
12. Любима снимка с дете.
13. Любима снимка от червен килим.
14. Любимата ви черно/бяла снимка с Ханде
15. Любимата снимка на Ханде с приятел/ка
16.Любима снимка с Азул, Ноче, Ниебла.
17.Любимо посещение в чужбина.
18.Любимо интервю.
19.Песен, която свързвате с Ханде
20.Каква е първата дума, която ви идва на ум, с която бихте описали Ханде?
21.Какво искате/ пожелавате на Ханде да ѝ се случи през следващата ѝ година?

Та днес започваме с въпрос номер 1:
Кой е любимият ви сериал на Ханде?

Моят отговор е "Любовта не разбира от думи"/"Ask laftan anlamaz" Revolving Hearts

+1  и за мен.
това е и първият сериал, в който я гледах...
Здравейте момичета

# 76
Същата е Благи, за която си мислиш 😎
ИИ 🦋

# 77
  • Плевен / София
За да не се самоцитирам да поясня относно отговора на въпроса за деня...Не е сериала, който ни събра тук, защото
втория сезон с амнезията на Серкан ме загуби за дълго време като онлайн зрител на сериала. Не прощавам такива неща не сценаристите, за да увеличат броя на сериите....Историята на Еда и Серкан нямаше нужда от това....
Това е от мен за новата тема и домакинята Поли
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 12:59 от gostenka68

# 78
Инфо:
През тази седмица в IMDb STARmeter #KeremBürsin заема следните позиции:
#4 в Турция
#3435 в световната класация

а #HandeErçel :
#10 в Турция
#5918 в световната класация

Керем в турската преса днес:
 || Разглезен
„Един разглезен човек в Османската империя“
"Дръзко дуо"
„Беше оценен със своя плакат“

Скрит текст:

П.С.
Дилеми, Kissing Heart

# 79
Здравейте! Flowers Hibiscus

Дилеми Flowers Hibiscus, благодаря за преговора.

Добро утро и от мен!

Въпрос на деня:
2. С кой сериал се запознахте с творчеството на Ханде?

"Почукай на вратата ми", иначе съм гледала преди това няколко епизода от "Слънчеви момичета". С Толга имаха много хубаво партньорство.

# 80
Инфо:
Според данни от 11.04.2024 Синята пещера е на 5-то място в света на Amazon Prime

Скрит текст:

Сторита от Günfer & Tamer Yilmaz
( носят се слухове, че снимат реклама с участието на Керем Simple Smile)
Скрит текст:

П.С.
На мен друго ми направи впечатление с това отследване и блокиране между Керем и Хадисе ... Sunglasses
разривът в отношенията им (публично) започна след като Ясемин каза, че връзката на Мелиса С. и Керем е от 6 месеца, а не отскоро....

# 81
Или нещо се е заиграл Керем и е мазал, или е сърдита, че й е взел рекламния договор за Лексус. Satisfied Нали беше пуснал сторита с два автомобила наскоро, които са му предоставени от тях. Сами си решавайте дали е една от тези две причини, или нещо съвсем различно. Или са се отследвали по приятелки, но са си в супер отношения. И това го има сигурно. Той само с Ханде се раздели зле. Animal Monkey Face

# 82
Слънце и с Мехтап не се разделиха много добре. От време на време публикува някаква книга в Инстаграма си, която Керем подарявал на всичките си приятелки и се опитва да го злепостави.
Ама си мисля, че още има чувства към него затова го прави.

Миси позна кое е гаджето му ( 72 часа ) преди топ журналистите на Турция да разберат и съобщят, като нищо и тук ще познае, възможно е да е имала очаквания. Двамата си флиртуваха седмици наред. Даже го заведе в Италия заедно с Гюнфер и секретарката й.

# 83
Тина, няма как Бирсен и компания да не са знаели отдавна. Всичко е до интереси.

Ново от Emotion

# 84
# 85
Гости, факт е, че беше доста дразнеща тази амнезия, дори за най-зарибените по Вратата. Можеха далеч “по-приятна” интрига да създадат.
Втори сезон лично за мен имаше своя чар и силни моменти, макар и малко.
Но като се замислиш, колко малко са сериалите, чиито сценарии са силни до края? Всеобща практика в Турция си е това, да си смучат от пръстите глупости, само и само да направят много на брой серии. То вече трябва да броим за успешен сериал, чийто сценарий е силен поне в началото. В днешно време, поне този сезон, има големи критики за сценариите на сериалите още в първите серии, пълна “трагедия” е положението.

За мен “Любовта не разбира от думи” е номер 1 по друга причина. И там, макар вече последните няколко серии, бяха слаби. Но… просто ме омагьосаха. И Хаят и Мурат, и Ханде и Бурак.
Трудностите, пред които бяха изправени Хаят и Мурат, бяха някак си по-възможни от една амнезия, породена от самолетна катастрофа(да не говорим какъв е шансът да оцелееш след такава).
Хаят и Мурат са пример за любов, която издържа адски силни предателства помежду им и не една пречка между тях - такава любов, която в реалността вече рядко се среща. Сериалът ме спечели и с хуморът на забавните си герои Grinning Страхотни бяха!
Имаше няколко сюжетни линии, не се проследяваше само животът на главната двойка.
Драматичните моменти бяха адски силни за мен.
И не на последно място - музиката. Беше уникално въздействаща.
И разбира се… Ханде и Бурак!!!
Колкото и силен и различен сериал да беше “Друг човек”, “Любовта не разбира от думи” и Хаят и Мурат заемат специалното номер 1 място за мен, макар това да не е първият ми турски сериал Blush
Всяка една от нас си има своето специално сериалче, индивидуално е, на когото което му докосне здраво сърцето Heart
За мен това са те:

Heart

# 86
  • София
Въпрос на деня:
2. С кой сериал се запознахте с творчеството на Ханде?

Първият сериал, в който гледах Ханде беше "Слънчеви момичета".

Относно Керем и Хадисе, кой може да знае истината, за да коментираме тук причините за тяхното отследване. Само си правим свободни съчинение, съобразно това, кой как долюбва Керем.
С Ханде не се разделиха като врагове. До последно двамата правеха опити да си дадат шанс. И накрая се разделиха приятелски с едно кафе в Starbucks.

# 87
Линде, разбирам че, коментарите, които сме писали с Миси и Тина не ти допадат. Нали е нещо актуално? Можеш да пишеш за Хакан и работата му, лайкове има или няма от майка му, но ние да не си обсъдим взаимотношенията на Керем с Хадисе. Satisfied Щом е за Ханде може, а за Керем трябва само хубаво ли? Такова правило ли имаме в темата?

# 88

В момента из соц. мрежи е актуален триъгълникът Керем - Мелиса С. - Хадисе.  Не си го измисляме ние.
Коментира се дали Керем е имал успоредна връзка и с двете и сега Хадисе е наранена.
Ако излезе истина не е мъжка постъпка. И ако не тук в темата му да го обсъдим - къде?

# 89
И все пак продължава да е актуален ... Simple Smile
"Любовта е във въздуха“: Премиера на блокбастър турски сериал по канала STAR Life
Премиерата е този понеделник, 4 ноември, от 20:30 ч."

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт