💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Линде, разбирам че, коментарите, които сме писали с Миси и Тина не ти допадат. Нали е нещо актуално? Можеш да пишеш за Хакан и работата му, лайкове има или няма от майка му, но ние да не си обсъдим взаимотношенията на Керем с Хадисе. Satisfied Щом е за Ханде може, а за Керем трябва само хубаво ли? Такова правило ли имаме в темата?
Пиша си моето мнение. Не съм забранила на никого какво и за кого да пише.  Дали ми допада нещо си е мой проблем. Много си "добропаметна" та помниш какво съм писала преди една година. А забелязала ли си че от тогава въобще не коментирам нито любимият ти Хакан нито лайковете. Последно ти написах, че щом не ти е приятно ще се съобразя и го правя. Но явно не ти е достатъчно. Важното е да помним лошото. Добре си бях решила да спра да пиша тук и без това си имам достатъчно други задължения и проблеми та да се занимавам и с това на кой на къде му е килната шапката. Тази тема съвсем се изкриви. Започна да заприличва на старата - който е с различно мнение е заклеймен.  Няма да ви преча с моето мнение. Пишете си на спокойствие.

# 91
На твое място, щом така усещаш темата и аз бих се дистанцирала. Хубаво си била решила. Wink

Повече няма да ти репликирам, ако решиш някога да се включиш в темата. Очевидно е, че не мелим добре брашното...

# 92
Защо се напрягате за глупости. Коментираме си, каквото ни пуснат.
Не вземайте нищо навътре. Те се излагат, не ние. Големи хора, по на 40 г, а се държат като деца 😎

# 93
Здравейте Animal Bee

По въпроса на деня: "Любовта не разбира от думи" Heart Exl , след това изгледах и "Дъщерите на Гюнеш" , заради нея. Blush

Тинче +1

Дилеми, благодаря отново за труда ти. Hug

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:09 от mikipoli

# 94
  • София
На твое място, щом така усещаш темата и аз бих се дистанцирала. Хубаво си била решила. Wink

Повече няма да ти репликирам, ако решиш някога да се включиш в темата. Очевидно е, че не мелим добре брашното...
Е, щом началничката ми показва врата, няма да се натрапвам.   
С теб няма какво да мелим, всяка си има своето мнение. Явно ти си тази, която не можеш да мелиш с мен, аз проблеми нямам с никого.  Само ми е интересно след, като коментарът ми беше че Керем и Ханде са се разделили като приятели, откъде изкочи тема за Хакан и майка му. Явно дълго си го таила и си чакала момент да го кажеш.
Чао и нямам намерения да отговарям повече.

# 95
Стори от Ханде

# 96
Стори от Керем Simple Smile
 Грийнпийс: "Тези, които вярват, че икономиката е по-важна от природата, трябва да се опитат да затаят дъх, докато броят пари."

Д-р Гай Макферсън:
Мета-сесии на ChangeMakers на Седмицата на марката в Истанбул!
Станете свидетели на вдъхновяващи моменти в конгресния център Halic в петък, 8 ноември! На сцената на Brand Week в Истанбул с брилянтни лектори и страхотни сесии. Готови ли сте да се вдъхновите от лидерите, оформящи бъдещето на индустрията на това специално събитие?

# 97
Стори от Мелиса

# 98
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Поли, благодаря за новата чудесна тема!

Дилеми! Възхищавам се на постоянството ти! Благодаря за приятните и затрогващи преговори!

По въпрос номер 1: - любимият ми сериал с Ханде е "Почукай на вратата ми".

А за първи път я гледах в "Халка".

Спокойна вечер!

# 99
Хафсанур е коментирала Керем и героинята в сериала Ако обичаш силно  ( Лейля)

# 100
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 101
Добро утро и от мен!
Въпрос на деня: Кой е любимият ви партньор на Ханде в сериал/филм? С кого искате да я видите в общ проект?

# 102
Здравейте, 🌞
Кой е любимият ви партньор на Ханде в сериал/филм? С кого искате да я видите в общ проект?
И на двата въпроса ще отговоря с Керем Бюрсин.

Ще ми е много интересно да ги видя заедно в криминален трилър. Все пак мечтите са безплатни

Хубав ден на всички! 😀

# 103
  • Плевен / София
Добро утро и от мен!
Въпрос на деня: Кой е любимият ви партньор на Ханде в сериал/филм? С кого искате да я видите в общ проект?

Здравейте момичета,
Любим партньор - Бурак Дениз и Керем 
С кого искам да я видя в общ проект- Мурат Йълдъръм
Скрит текст:

Играе в драми. Последната му роля беше в Разузнаване. Много го харесвам още от "Гордата Аси" и "Любов и наказание"
Оставям ви с....

“ Най-хубаво е да не казваш нищо излишно. Важното е да знаеш какво да кажеш, да имаш златна мярка.” Елин Пелин

# 104
Кой е любимият ви партньор на Ханде в сериал/филм?
Бурак Дениз и в двата им проекта
С кого искате да я видите в общ проект?
Съвсем скоро ще я видя с този, с когото исках-Баръш Ардуч
В зоната на сериозните фантазии и на мен ще ми е интересно да видя Ханде с Керем, но в сериозен проект, не ромкоми, комедии подобни.

Явно Ханде най-накрая се прибра вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт