💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 997
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ново:
Предстои нещо специално на 4 декември
https://x.com/kaabueno/status/1861809771260559368

Wink
Изглежда, че мистерията на тази снимка от 2 ноември е разгадана….. Керем снимаше реклама за грижата за кожата Isdin

Nature Fire

# 676

Стори от Ханде

# 677
Керем за своя IG: „Много сме близо до среща... Ще се съберем отново с него на 4 декември... Ще бъде много специално за мен"

и в Тик ток Simple Smile

Sparkling Heart

# 678
Интересна реклама се очертава 😎

# 679
Промото на Ayça Ayşin Turan
https://x.com/iakcagul/status/1861813289870672145
 и Başak Dizer Tatlitüg като лица на Isdin грижа за кожата в Турция

Май ще имам късмет да видя Керем и Айча заедно  Wink

Purple Heart

# 680
# 681
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните мъжки актьори на екрана! (20-26 ноември). Тази седмица Керем е на 6-та позиция Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 682
# 683
От Х (Туитър)
Еда и Серкан - 4 г. по-късно Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye
Керем & Серкан

Керем влезе в тренда:
#KeremBürsin
10.3K posts

# 684
Сладури, не са мръднали
От Х (Туитър)
Еда и Серкан - 4 г. по-късно Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye
Лайк от Керем за Мелиса

# 685
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 686
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес е денят за 20 епизод на Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата Ми Излъчен на 28.11.2020

“Времето е твърде бавно за тези, които чакат, твърде бързо за тези, които се страхуват, твърде дълго за тези, които скърбят, твърде кратко за тези, които се радват, но за тези, които обичат, времето е вечност.” Хенри ван Дайк

Кратко съдържание:
Серкан разказва на Еда за инцидента, отговорността на Алптекин, и поздизпълнителя. И че това е причината за раздялата...
Еда търси отговори от Алпекин, но не може все още да каже на леля си. Търсейки решение как да постъпи, Еда заминава с момичетата на кратка почивка.
Серкан от своя страна се затваря в дома си, не ходи в офиса, не работи, не се среща с никого.
Еда е ядосана, че Серкан е решил да се раздели с нея, вместо да разкаже за инцидента, подготвя нов договор с нейни условия.
Айдан се намесва, за да попречи на Еда и Серкан да се разделят, фондацията предлага проект, в който да участват и двамата.

хаштагът на епизода : #ikiaşıkkalp - две влюбени сърца / с Гугъл преводач/

Sen Çal Kapımı 20. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 20. Bölüm 2. Fragmanı

Селин: Еда, не знаех че си тук. Извинявам се.
Серкан: Селин, ще си тръгнеш ли?
Еда: Не, няма да си тръгваш Никъде няма да ходиш. Какво означава това? Каква тайна? Каква лъжа? Ще разкажеш.
Серкан: Селин, върви си. Ще ти обясня всичко.
Еда: Не, ще говориш. Ще разкажеш. Какво знаеш?
Селин: Еда, няма да е правилно, ако разкажа аз.
Еда: Вие... Кои сте вие? Какво знаете за родителите ми и не ми казвата? Вие...Какво криете?
Селин: Не мога да го направя. Моля за извинение.

Серкан: Еда. Виж, Еда.
Еда: Не смей да ме доближаваш!
Серкан: Позволи ми да ти обясня. Преди 18 години...Нещастният случай, станал причина за смъртта на родителите ти... станал е, заради фирма подизпълнител, с която баща ми е работил.
Еда: Какво? Баща ти ли?
Серкан: Да. Виж, нашият строеж...Еда, аз не знаех. Нищо не знаех.

Еда: Ти как...Как си могъл да не ми кажеш за това? Как си могъл да постъпиш така с мен? Серкан, как си могъл да не ми кажеш?!
Серкан: Опитах се да ти кажа, но и аз научих наскоро. По онова време е бил много зает, преди 18 години...Дал е строежа на фирма подизпълнител и тази фирма е използвала некачествени материали. Татко ми разказа, когато се срещахме с теб. Еда, моля те.
Еда: Отдръпни се!
Серкан: Виж...
Еда: Ти затова ли с мен...Заради това ли ми даде стипендия?
Серкан: Не.
Еда: За да ти олекне на съвестта ли ми даде стипендия?!
Серкан: Еда, казвам ти, че не знаех.
Еда: Този договор за фалшив годеж е бил само игра ли, за да се сближиш с мен, Серкан?

Еда: Толкова жесток човек ли си?
Серкан: Еда...
Еда: Как можеш да не ми кажеш за това? Как може да не ми разкажеш?! И ти.. Ти ме изостави. Излъга ме, измъчи ме.
Серкан: Не исках да преживяваш тази болка.
Еда: Добре, а болката, която преживявам сега?
Серкан: Еда...
Еда: Какво ще стане с това, което изпитвам сега? По-добре да ми беше извадил дроба, Серкан?
Серкан: Еда, толкова много те обичам, че за де не те разстроя....Бях готов да те загубя.
Еда: Нямам какво да ти кажа. Нищо не мога да ти кажа. Сега те гледам...Пред мен стои съвсем друг човек. Непознат човек.

Еда: Г-жо Айдан, съпругът ви в къщи ли е? Идвам.

Айдан: Гласът й звучеше много сериозено, веднага попита за теб.
Алптекин: Възможно ли е да е научила за инцидента? Ще позвъня на Серкан.
Айдан: Почакай, аз ще позвъня. Серкан, Еда се обади сега. Гласът й звучеше зле. Иска да говори с баща ти, сега идва. Всичко наред ли е?

В офиса.
 Ефе: Зравейте, г-жа Семиха. Как сте? Извинете , всичко се обърна наопаки. Не исках да става така. Както винаги ме подкрепяте. Не се притеснявайте. Всичко ще уредя. Но най-вероятно отначало няма да поиска да говори с вас, няма да поиска да ви види. Дайте ми малко време. Ще уредя всичко. Добре, довиждане.

Еда упреква Алптекин, че е скрил истината от нея, настоява да й разкаже подробно какво се е случило в деня на инцидента, иска да знае всеки детайл , всяка подробност. Кой е този човек, какво е направил Алптекин, какво се е случило след това? Какво е станало до днешен ден, да разкажете всяка подробност.
Скрит текст:
В чифлика идва Серкан, пита майка си къде е Еда, иска да отиде при нея. Айдан го спира, нека поговори с баща му, да се изясни с него. Не е отговорен за постъпките на баща ти, направил е всичко, което се полагаше, говорил е с Еда. Да я остави сега да преживее тази болка.

Еда разглежда снимките и изрезките от вестници, Алптекин обяснява, че след инцидента се е опитвал да направи всичко по силите си, да я намери, но са си сменили фамилията. Де да можеше да върне времето. Серкан няма нищо общо с това, по онова време е бил дете. Неговата вина е само, че е негов син.
Еда не иска да говори с него за Серкан, иска името на подизпълнителя и фирмата. Сега го мъчи съвестта, но думите на Алптекин нямат никакво значение. Никога няма да му прости.

Серкан: Еда, ще ми отделиш ли минутка?
Еда: Какво ще реши една митута?
Серкан: Знам, че няма да промени нищо, но...Обичам те, както първия ден. Имам само теб. Не исках да те обременявам с тежестта на грешките си.
Еда: Това не е твоя грешка. Това не е твоя вина. Виновен е човекът, чието име прочетох на този лист. Знаеш ли какво е твоята вина? Ти каза, че ме обичаш и се опита да ме контролираш. Взе решение вместо мен. Това е твоята грешка.
Серкан: Страхувах се, че няма да ми простиш. Опитах се да поговоря с теб, но не се получи.

Еда: Да беше казал. Да беше казал, да беше честен, щях да ти простя. Да беше казал, че заедно ще се справим с това. Но ти реши да разкажеш, защото истината излезе наяве, Серкан!
Серкан: Не. Щях да ти кажа, затова исках да говоря с теб.
Еда: Не ти вярвам. Въобще. Не вярвам на нито една твоя дума. Не мога да бъда с този, който ме излъга, скри от мен тайна.
Серкан: Разбирам. И уважавам. Но никога не съм те лъгал. Всичко, което казах, е истина.
Еда: Не ти вярвам повече.

Разстроена и ядосана, Еда бързо си тръгва, обажда се на момичетата.
Скрит текст:

Мело: Дада, момичетата са тук, почакай, включвам на високоговорител.
Еда: Момичета...
Фифи: Какво е станало?
Джерен: Добре ли си?

Еда: Момичета, може ли да заминем някъде за няколко дена? Да се отдалечим малко.
Фифи: Разбира се. Кога? Как?
Еда: Веднага. Сега веднага. Вземете няколко неща, пригответе чантите и да вървим.

Айфер не разбира, от къде се взе това, така без повод, може ли така да се вземе почивка?
Случва се, хората внезапно решават да отидат на почивка, какво толкова, обяснява Фифи. А и тази година беше лоша, включва се и Мело. Не знае дори какво стана, какво им е, къде отиват...сякаш се търкалят нанякъде.  Трябва да променят това.
Има решения, които трябва да вземат, има спомени, които трябва да оставят в миналото, допълва Джерен. Айфер не вярва, да спрат да говорят, със сигурност е станало нещо със Серкан и не й казват.
Еда завършва - сто пъти е разбрала, че Серкан не й подхожда, сега иска да се отдалечи и да го разбере за 101-ви път. Айфер си знаеше, да беше тръгнала и тя с тях. Когато им е удобно им е партньор, а когато не - става леля! Момичетата се смеят и я прегръщат, следващия път ще отиде с тях!

Айдан: Серкан.
Серкан: Мамо, искам да остана малко сам.
Айдан: Първо изслушай какво ще ти кажа. Еда има нужда да остане малко сама, дай й тази възможност. Да помисли, да те разбере, дай й време. И тя те обича. С времето ще те разбере.
Серкан: Не мисля, че вече ми вярва.

Айдан: Довери ми се. Това ти го казва тази, която някога не вярваше в любовта ви. Хайде, не унивай. Разбра ли?!
Серкан: Трябва да помисля малко.
Айдан: Добре.

Скрит текст:

Айдан: Какво ще правим, Алптекин? Как ще оправим това?
Алптекин: Не знам, Айдан. Наистина не знам. Кажи нещо, ще го
направя.
Серкан: Можеш да напуснеш живота ни.
Айдан: Серкан...
Серкан: Мамо, моля те, не се намесвай. Години наред вреди на това семейство, на мен, навреди  на Еда. Достатъчно.
Алптекин: Виж, Серкан. Да, разбирам те, много си ядосан. Но да поговорим на тази тема друг път.

Серкан: Друг път? Кога? Кога точно? И без това през целия ми живот съм чакал да проявиш бащинство към мен. Кога друг път?
Айдан: Серкан, поговори с баща си, когато малко се успокоеш.
Серкан: С баща ми? С кой баща? С кой баща, мамо? Има ли такъв? Моля те, престани вече да се самозалъгваш. Години наред не е бил до нас, нито в добрите дни, нито в лошите. Ти не можеш да излизаш от тази къща, а той къде беше? Къде беше? На работа, ангажиран с работа. Защо се преместих в къщата на отсрещната страна? Защото твоят мъж го нямаше. Моят баща го нямаше. Никога не е имало такъв човек в живота ни.

Алптекин: Направих всичко по силите си. Да, знам. Не е достатъчно. И на Еда се опитах да обясня...
Серкан: Не смей да произнасяш името й! Разбра ли? Не можеш да произнасяш името и. Защото ти не струваш дори една сълза на Еда. Разбра ли ме? Да не съм те видял повече.

Серкан: Селин!
Селин: Какво става, Серкан?
Серкан: Как така какво става? Как можеш да идваш в дома ми и да ми търсиш сметка?
Селин: Серкан, аз само...
Серкан: Ти само какво? Какво? Виж, Селин. Не можеш да се намесваш във въпроси, които не те за сягат и да ми идваш в къщи. Ясно ли е?!

Селин: Не даваш никакви обяснения и дойдох да попитам...
Серкан: Защото не съм длъжен да ти давам обяснения!
Селин: Всичко, което засяга холдинга, засяга и мен.
Серкан: Холдингът, така ли? Тоест, във връзка с работата? Селин, престани, за Бога. Толкова добре те познавам, че не си струва да играеш пред мен.
Селин: Серкан, това, което е построено върху лъжа, може да ти навреди. Да, изплаших се от него. Струва ли си наистина? Не разбирам, Серкан? Ако на 1% се държеше с мен така, както с Еда, всичко щеше да е съвсем различно.

Серкан: Не мога да повярвам! Не мога да повярвам! Все още ли, Селин? Все още ли? Виж! Виж, ще ти го кажа за последен пъът, затова ме слушай внимателно! Влюбен съм в Еда, ясно ли е? Не в теб! Никога не съм бил влюбен в теб.
Селин: И без това говорех за миналото, нямам такива очаквания. Исках да ти дам съвет, като приятел.
Серкан: Тогава иди и давай съвети на приятелите си, защото ние не сме  приятели. Освен работата, нямаме никаква друга връзка.

Момичетата заминават, а Айфер отива в чифлика, да търси информация от Айдан. След малко объркване коя какво знае, за какво пита и какво иска да узнае...

Скрит текст:
Айфер: Г-жо Айдан, всъщност става въпрос за това, че Еда замина с приятелките си. Очевидно е станало нещо със Серкан. Попитах, не казва. А аз се притеснявах. Може това, което е станало със Серкан...
Айдан: Ааа...Сега разбрах, добре.
Но Айфер все още не разбира, защо трябва да прощава на Алптекин?!
Защото й е изневерил, изненадващо съобщава Айдан. Това нещо, може ли да се прости?!
Айфер: Не, наистина. Права сте. Да, и според мен е така.
Айдан: Значи ме разбирате като жена. А това, което преживяват Еда и Серкан, ще бъде най-правилно да ви го разкаже Еда. Но мога да ви кажа това. Серкан не излиза от къщи и не говори с никого.
Айфер: Значи положението е сириозно?
Айдан: Сериозно е.

Мело: Дада, какво правиш? Знам, разстроена си.
Еда: Беше ми много болно след тази злополука, Мело. Но се научих да живея с тази болка. Приех, че съм загубила родителите си. Но сякаш преживявам всичко отново. Отново същата катастрофа, и отново губя човек, когото обичам много.
Мело: Серкан ли?
Фифи: Грешката е негова., трябваше да бъде честен с теб.
Джерен: Еда, може би вчера се е опитвал да ти разкаже за случилото се?

Еда: Не знам. Или е бил притиснат, когато всичко е започнало да излиза наяве и е решил да разкаже. Вече не мога да мисля трезво. Вината не е негова, грешката не е негова. Но ме излъга. И още, колкото и силно да е разбито сърцето...колкото и много разочарования да има...Колкото и да е болно...Любовта не минава.
Мело: Знам колко много си разстроена, Дада. Моля те, не ми се сърди за това, което ще ти кажа сега. Става ли? Но Серкан не е умрял. Все още е жив, живее. И според мен, ако има любов...Грешките могат да се простят.
Джерен: Значи любовта може да прости всичко?
Фифи: За една грешка зачерквам човека. Познавате ме.

Мело: Според мен любовта е много ценен брилянт. Не трябва да го оставяш, ако си го намерил. Каквото и да става.
Еда: Нима не трябва да не се руши любовта? Няма ли любов без болка?
Мело: Има ли любов без болка? Разбира се, че не трябва да ти вреди.
Джерен: Според мен любовта си струва всичко. В края на краищата, това чувство се случва само един път, и то ако си късметлия. А ти какво мислиш, Еда?
Еда: Не искам да се доверявам на Серкан. Трябва да се защитя от тази любов, иначе ще бъда разбита. Вече ще бъде така, както кажа аз.
Фифи: Ето, това е. Напред, момиче!
Джерен: Какво ще направиш?
Еда: Имам план.

Айдан: Напускаш ли ни, Алптекин?
Алптекин: Серкан е прав. Нямате никаква полза от мен. Точно обратното, вредя. Ще бъде от полза, да се отдалеча малко.
Айдан: Нямаме много прекрасни моменти заедно, ако се погледне така. Серкан може да е прав, но трябва да ви държа заедно. Не означава ли това да бъдем семейство?

Алптекин: Може би не. Може би просто сме се престрували на семейство. Всичко хубаво, Айдан.
Айдан: Всичко хубаво, Алптекин.

Тъжно...

Aytekin Ataş - Söylenmemiş

Скрит текст:
Аз съм в странен свят
Не знам нито път, нито следа
Вие съществувате, следвайте ума си
Един ден и аз ще дойда

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Времето на една древна любов
Гмуркам се в необятното
Надявам се на познати гласове
Жаден съм

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Айдан иска да се обади на Серкан, толкова дни минаха, той не се обажда. Може да е станало нещо с него?
Не е станало, в къщи си е, Сейфи е ходил сутринта, почукал на вратата, не отворил, охранителя казал, от дни не е излизал.
Айдан: Ах, скъпият ми той. Ще полудея!
Сейфи: Но в края на краищата знаем, че е в безопасност.

Пъръл: Какво правите тук?
Скрит текст:
Лейля: От дни няма новини от г-н Серкан. Единственият знак, че е жив е, че ми изпрати съобщение и ме помоли да поливам цветята. Много ми е тежко от това, че всеки ден приготвям бюрото му, сякаш ще дойде и ще седне на този празен стол, г-жо Пъръл.
Пъръл: Не, не е идвал г-жо Айдан..И новини няма, не се среща с никого. Еда също не е дошла, за съжаление. Добре, обещавам, че ще съобщя. Първо на вас ще се обадя. Обещавам.

Селин: Има ли новини от Серкан?
Пъръл: Няма.
Селин: След Еда ли е тръгнал?
Пъръл: Не знам, Селин. Това е Серкан.
Селин: Какво още очаква от Еда? Не мога да изразя емпатия към Серкан вече. А и не искам той да е щастлив, докато аз съм толкова нещастна.

Пъръл: Какво имаш пред вид „той да е щастлив“? Какво означава това?
Селин: Не искам той да е щастлив, а аз да съм нещастна. С мен не се получи , и с Еда да не се получава.
Пъръл: Селин, разбирам те. Много е трудно. Но когато мине това, няма да се чувстваш така, обещавам.

https://www.youtube.com/watch?v=WCLMRqGc3CM

Еда: Честно, на мен ми стига. Събрах енергия, избистрих си мислите, взех решения, беше ми достатъчно.
Джерен: Какви решения си взела и още не си ти казала?
Еда: Хващам юздите в ръцете си. От сега нататък ще се играе по моите правила. Такива решения. Между другото, ще се приготвя при една от вас, така ще отида на работа, защото леля е в къщи, да не ми вижда. Веднага ще отида на работа.  Лейля, Серкан в офиса ли е? Кажи му да дойде, и аз идвам.

Лейля: Г-жо Пъръл, изпратих съобщение на г- Серкан. Казах, че Еда го вика в офиса и той написа, че идва.  Приготвяйте се, идва г-н Серкан.
Енгин: Ето ги.
Лейля: Да отидем ли при него или не? Какво ще правим, когато влезе?
Енгин: Знам ли. Пълрво ще понаблюдаваме, после ще влезем.

Скрит текст:

Еда: Подпиши това!
Серкан: Какво е това?
Еда: Договор. С мои правила, с мои условия. С мои наказания.
Серкан: „Договор за отношенията между Еда Йълдъз и Серкан Болат“. Какво имаш пред вид под „отношения“?
Еда: Дори през ума да не ти минава. Не е такова нещо. За да можем като двама цивилизовани души да се гледаме в лицето.  Не чети. Ще подпишеш, без да прочетеш.

Серкан: Направила си един доста дълъг договор.
Еда: Ако ни ти харесва...Когато останах далеч от теб, мислих дълго и нашироко.
Серкан: И аз
Еда: Държа на думите си.
Серкан: И аз държа на думите си.

Еда: Ти си превъзходен, зависим човек, който обича да контролира до лудост. При първия появил се проблем ти ме зачеркна и изостави.
Серкан: Възможно е да съм направил грешка.
Еда: Вече няма значение. Отношенията стават между двама души, Серкан. Не можеш да се справиш с това.
Серкан: Не ми казвай това.
Еда: Вече сме само колеги. Ще продължа да работя тук. Няма да бягам, защото не се страхувам от теб.
Серкан: Прекрасно. Аз и без това съм тук. Затова много ще ми е приятно, че ще бъдеш тук.

Еда: Прекрасно. Сега свали пръстена. Свали пръстена. Моля. Там пише името ми, Серкан. Не искам да го носиш.

Серкан: Да. Няма ли да ми дадеш копие?
Еда: Ще го изпратя по телефона.
Серкан: Ще бъде много дълга седмица.

Селин: Еда, върна ли се?
Еда: Наистина ли мислеше, че няма да се върна?
Селин: Еда, не знам какво мислиш за мен, но ...
Еда: Веднага ще ти кажа: Нямам ти грам доверие. Влюбена си в Серкан, искаш да се издигнеш. Но ето какво ще кажа. Нека Серкан е твой. Успех.

Ефе пита Еда какво решение е взела.
Върнала се е, върнала се е да работи. В крайна сметка трябва да завърши училище и да плати дълговете си.
Ефе се радва да чуе това, защото цялата работа е останала на него, наистина има нужда от нея. .
Това, че се е върнала, не значи, че му е простила. Върнала се е заради работата, това е.
За Ефе е достатъчно. Има молба към нея – връща се в Италия, докато го няма, ще дойде много важен клиент, моли я да работи с него.

Лейля се радва да види Серкан, докато го е нямало, се е натрупала доста работа...Това са решили, това са отложили, а това – не са могли да отложат. Серкан благодари, свършила е добра работа, но ще поиска нещо от нея.

Скрит текст:
Серкан: Лейля, имам молба към теб....Сега. Еда с кого се вижда, с кого говори, какво прави. Ще ми докладваш всичко.
Лейля: г-н Серкан, не мога да причиня това на Еда!
Серкан: Лейля. Зная, че обичаш Еда. Знам, че сте близки приятели. Това е много важно за мен, моля те!

Лейля: Обичате ли все още Еда? Трябва да знам, г-н Серкан, не гледайте така.
Серкан: Лейля, ако не обичах, нямаше да те моля за нещо такова, нали?
Лейля: Добре. Ще стана лош човек, защото го правя, но ще го направя за вас.
Серкан: Добре, добре.

Селин информира, в пощата е рекламното представяне на холдинга, и ...разбира се, веднага забелязва пръстена на Еда.

Без забавяне, без да се двоуми и колебние, със задоволство съобщава на журналистката Фатма, че има новина-бомба за нея, но никой да не разбира, от кого е научила. Серкан Болат и Еда Йълдъз се разделиха, но го крият от всички!

Скрит текст:
В офиса идват Айдан и Несрин, член на клуба, също претендент за председателското място на фондацията, за което се кандидатира и Айдан. Несрин иска да предложат на Еда да стане лице на кампанията на фондацията, за която се готвят, Айдан е сигурна, че тя няма да иска и ще откаже. Тогава Несрин ще говори със Серкан да убеди годеницата си. Да не намесват Серкан, имаха малко напрегнати отношения...Какво е станало, или се разделиха? Не,  не е това...
В този момент се появява Еда, Несрин започва да говори за фонда за обучение на момичета, иска да я попита дали ще стане лице на кампанията? Еда отказва, има работа. А може ли да поговори с тях, как учи безплатно, със стипендия, какво е преживяла? Подготвят и ревю за тях, ще бъде много хубаво. Айдан пак се намесва, отегчиха много Еда, ще говорят със Серкан и ще решат. Тогава Еда твърдо казва, че сама взема решения, за това, което прави. Според нея, идеята е добра, ще бъде чудесно. Да.
Несрин е доволна, нали й каза? Веднага се съгласи, какво сладко момиче!

Айдан: Серкан.
Серкан: Мамо, добре дошла.
Айдан: Много ми липсваше.

Говорят за проекта на фондацията, ще участва и холдинга, не само Арт Лайф. Ще направят и благотворително дефиле, но преди него Еда ще говори пред учениците. Чудесно, но да направят среща преди това, Серкан моли майка си за покани Еда.

Айдан: Защо?
Серкан: Защото ми е забранено да говоря с нея. Ако проговоря, ще получа наказание.
Айдан: Забранено? Ще те накаже? Аа. Ще ти кажа нещо, като жена. Ако иска да те накаже, значи все още има надежда.
Серкан: Хм.
Айдан: Не забравяй това.

Айфер има много поръчки, подаръци. От фонадацията „Усмихнати жени/момичета“ правят заявка за кетъринг за събитието.
В кабинета на Серкан се провежда съвещание за мероприятието на фондацията, представят се идеи. Еда има идея за мобилни центрове, за да се стигне до-най-много хора и места. Несрин хвали снахата на Айдан, и докато Еда успее да възрази, Айдан и Серкан набързо закриват срещата.

Серкан и Еда работят по нейната идея за мобилни екипи, Серкан пуска пръстена в джоба на Еда, докосва я случайно. Следва бурна реакция на Еда, нарушил е правилата, ще има наказание – да поиска прошка от първия, който се появи пред него..

Серкан: Добре... Какво ще стане, ако умишлено наруша правилата на договора?
Еда: Не съм обмисляла този вариант. Ще го добавя в договора.

Серкан: Добре.
Еда: Опитай и ще разбереш какво ще се случи.
Серкан: Така ли?

И, разбира се, първият, появил се пред Серкан е Ердем, следва извинение пред Ердем, защото понякога е подценяван и неловка прегръдка.
! имам особено мнение за това наказание!
Мело напуска работата при Селин, по молба на Серкан Енгин я взема за асистент
Еда се обажда на леля си, да говорят тази вечер. Айфер съобщава за кетъринга, отива на интервю.
Еда си прави среща с Кадир – подизпълнителя, представя се за  друг човек, обажда се на Ефе и тръгва. Лейля съобщава на Серкан .

Лейля: Г-н Серкан. Този стрес ще ме убие, но се случи нещо, което искате да знаете. Еда говори с човек на име Кадир. Подизпълнител или нещо такова. Каза, че имала строеж. Намислила е нещо. Сега отива да се срещне с него.
Серкан: Къде?
Лейля: Не знам.

Журналист: Г-жа Еда, казват, че сте се разделили с г-н Серкан. Има новини, че той ви е изневерил. Какво ще кажете за това?
Серкан: Еда!

Енгин: Приятел, какво снимаш? Достатъчно снима. Серкан, хайде братле, тръгвай.

Скрит текст:

Еда: Какво стана?
Серкан: Видя папараци и припадна. Слушай, Еда. Този въпрос трябва да бъде решен. Тоест, трябва да го решиш. Това се превръща в нещо много сериозно. Можеше да паднеш.
Еда: Да. Ще се погрижа за това.
Серкан: Добре ли си? Имаш ли нужда от нещо?
Еда: Добре съм. Вие ми се малко свят.
Серкан: Ще те заведа на лекар.
Еда: Не. Няма нужда от лекар. Трябва да отида до цветарския магазин. Спешно е!
Серкан: Ще се срещнеш с подизпълнителя Кадир?

Еда: От къде знаеш?
Серкан: Чух. Ако ще се срещаш с него, и аз ще дойда с теб.
Еда: Не, това е моя работа.
Серкан: Това е наша работа, Еда. Този човек съсипа живота и на двама ни. Няма да те оставя насаме с него.
Еда: Сама ще се грижа за себе си, Серкан.
Серкан: Еда, позволи ми. Нека бъда там заради теб. Разбра ли? Винаги си била до мен. Този път аз ще бъда до теб.

Айфер е притеснена от шикозната обстановка в клуба, почти е готова да си тръгне, но се намесва Фифи, представя за неин мениджър и на компанията „Звездна градина“.

Скрит текст:
Айдан: Г-жа Айфер?! Фифи?!
Айфер: Г-жа Айдан, какво правите тук?
Айдан: Работя за тази фондация. Вие какво правите тук?
Айфер: Тук съм по работа. Кетъринг
Айдан: Кетъринг?! „Звездна градина“ сте вие?
Несрин: Познавате ли сте?
Айдан: Това...Г-жа Айфер е леля на Еда.
Несрин: Айдан. Бих казала, че помагаш на сватята си, но...Добре, че избрахме, без да знаем името.
Айфер: Сватя? Откъде излезе сега това? Виж, тя се опитва да ми каже нещо? Не искам да говоря, но...Но не издържам. Моите ястия са наистина вкусни! И аз, слава богу нямам нужда от помощ.

Идва и Ферит, става ясно , че Несрин е майка му
В цветарницата да разговаря с Кадир.
Скрит текст:

Еда: Баща ми току-що беше получил повишение. Бяха толкова развълнувани да купят тази лятна къща. Купиха къщата на вноски. Много обичаше жена си и дъщеря си. И дете ни. Той ми обеща...Че ще ме отведе до звездите, когато навърша 18. Знаете ли? Двете имена, които дадохте на г-н Алптекин. Те бяха моето семейство. Те бяха моето семейство. Моето семейство! Две имена, двама души! Това са двамата, които убихте! Имам само едно желание. В живота да не намерите покой. Никога да не се усмихнете. Никога!

Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм, добре. Благодаря, че дойде. Добре ми дойде.
Серкан: Радвам се, че помогнах. Добре си, нали? Тогава...Тогава, ще тръгвам вече.
Еда: Серкан, погрижи се за папараците. Не искам да мисля за това.
Серкан: Не мисли.

Във фондацията. Идва и Ферит, Фифи предлага да си тръгват, но за мероприятието на фондацията, Айдан прави поръчка на Айфер  голямо количеството храна. Айфер е изненадана, но, според  Айдан, ако ресурсите на Айфер няма да стигнат, може би трябва да работят с друга компания, на тях да се обаждат, когато има среща с 3-5 човека? Намесва се Ферит, може ли такова нещо, г-жа Айфер има голяма кухня и голям екип, нали? Спокойно могат да изпекат 600 мъфина, ще го направят.
Фифи и Айфер си тръгват, Ферит тръгва с тях и на излизане, предлага на Айфер да използа русурсите на кухните в неговите хотели. Иска да помогне, защото се ядосва, когато казват на някого, че ще се провали.

В офиса обсъждат новината за Еда и Серкан и реакцията на пресата.

Енгин: Селин.  Какво ще правим? Можеш ли да ги спреш?
Селин: Приятели, може ли да се успокоите? Знаете, че Еда и Серкан скъсаха. Какво ще стане, ако целият свят разбере?
Пъръл: Знаеш как се отнася Серкан към личния си живот, Селин.
Енгин: Косата му настръхва, като чуе за журналисти. И фактът, че Еда припадна... Той ще полудее.

Пъръл: Поне не публикуват нищо ново. Или може да ги помолиш да ги изтрият?
Селин: Приятели, ако не иска да пишат за него, трябва да следи личния си живот. Не съм вълшебница.
Енгин: Не е вълшебница, но няма ли някаква система...
Пъръл: Трябва ли да уведомя адвоката? Но сега...

Mask
"Подарък“ и „подкрепа“ за Серкан от „приятелката от детските години“ ! С любов! Професионално! По приятелски!

Ердем и Лейля ходят хванати за ръце, показват пръстените, казват на Енгин и Пърл, че са сгодени, те не обръщат голямо внимание. Ердем пита дали е уволнен, като са взели Мело за асистент.
Селин разглежда социалните мрежи и отразяването на новината за Еда и Серкан,  Серкан се прибира в къщи, спомени за слагането и свалянето на пръстена от Еда, Фифи също вижда новината и припадъка на Еда, но не казва на Айфер, Еда намира пръстена в джоба си.
Вечерта. В чифлика, Айдан тъжна, къщата е празна, моли Сейфи да навести Алптекин, да провери дали не му липсва нещо, Серкан също разглежда отразяването на новината. Звъни на Селин.

Серкан: Селин? Трябва да махнат тези новини възможно най-бързо.
Селин: Какви новини?
Серкан: Инцидентът, който се случи днес пред офиса. Побликували са го. Защо не си се намесила досега?
Селин: Серкан, личният ти живот няма нищо общо с работата ми, ако не греша. Не виждам връзка с компанията.

Серкан: Разбирам. Няма да отразяваш проблемите, които имахме между нас, нали?
Селин: Серкан, това е статия в списание. Ако изтрия една, ще се появят още 10 от фалшиви профили. Нищо не мога да направя.
Серкан: Добре, добре.

Айфер и Фифи са в кухнята на ресторант на Ферит, приготвят поръчаната от фондацията храна, Eда се прибира, в къщата няма никой, звъни на Айфер.
Скрит текст:
Айфер: Ферит ни предостави кухнята на хотела си. Иначе нямаше да имам време да се справя с толкова много поръчки! Знаеш ли, тук е толкова просторно. Много е просторно!
Еда: Разбрах, лельо, разбрах. Лека работа. Кога ще се върнеш?
Айфер: Честно казано, не знам. Най-вероятно ще се върна късно. А утре ще изляза рано сутринта. Ах, Еда. Толкова съм щастлива! Не знам. Опитвам нещо ново. И изглежда се справям.
Еда: Разбира се, че ще се справиш, лельо. Можеш да се справиш в всичко.
Айфер: Мила моя! Ти... За какво искаше да говорим?
Еда: Нищо важно. Ще говорим, когато дойдеш.
Айфер: Добре. Да го направим така. Когато се успокоиш, ще се срещнем, ще седнем и говорим! Какво ще кажеш?
Еда: Добре.
Серкан и Сириус пред къщата на Еда.

Скрит текст:

Еда: Кажи
Серкан: Мислех си за теб. Добре ли си?
Еда: Сега нарушаваш клауза 59 от договора. Не може да питаш за нищо, което не е свързано с работата.
Серкан: Тогава ще премина на друга тема. Сириус все още не е свикнал с новия си дом. Постоянно иска да се разхожда.
Еда: Тогава се разходете с него сутринта.

Серкан: Добре, ако искаш кажи го на Сириус. Тоест, той също се тревожи за теб. И аз, като твой колега, се тревожа за теб.
Еда: Сериозно ли?
Серкан: И ако утре не дойдеш на работа, тогава няма да довършиш чертежите на микробуса.
Еда: Завърших чертежа. И ти го изпратих на имейла.
Серкан: Чудесно! Тогава искаш ли да се разходим със Сириус?
Еда: Ако е без теб, тогава да.

Серкан: Еда, колегите може да се тревожат един за друг.
Еда: Ти не може да го правиш. Така е записано в договора.
Серкан: Виж, след това, което преживя днес...Тоест, притесних се, исках да знам дали си добре или не.
Еда: Добре съм. Няма проблеми.
Серкан: Добре. Добре тогава.
Ефе и Еда се срещат на входа на офиса, ще има събитие във фондацията, всички отиват. Ефе пак говори на Еда за клиента си, има много голям проект, иска да се запознае с нея. Ще й каже подробности по-късно. Когато клиентът пристигне в Истанбул, ще й уреди среща с него. Няма против, нали? Разбира се, че не.

Еда: Още ли не си тръгнал?
Серкан: Не, сега ще тръгвам. А ти?
Еда: Ще отида, сега ще се обадя за такси.
Серкан: Нямаш кола? Тогава ела с мен. Предложи да бъдем колеги, или не стоиш зад думите си?

Скрит текст:

Серкан: В колата ли ще учиш?
Еда: Натрупаха се уроци. Трябва да работя.
Серкан: Може ли де е, защото не искаш да говориш с мен?
Еда: Зако не?
Серкан: Ако искаш, мога да ти помогна.
Еда: Не, ще се справя сама, благодаря.

Еда: Между другото. Не искам да си в стаята, когато говоря на децата.
Серкан: Защо?
Еда: Напрягам се.
Серкан: Както искаш.
Еда: Наистина ли? Опитваш си да се промениш или играеш роля?
Серкан: Например?

По молба на Айдан Сейфи отива до хотела на Алптекин, да разбере дали с него всичко е наред, вижда го да прегръща и хваща за ръка млада жена
Сейфи: Сега какво ще кажа на г-жа Айдан?! Проклет да си, г-н Алптекин!

Айдан и Сейфи подготвят тоалетите за дефилето, Сейфи не казва какво е видял в хотела, Айдан започва да съжалява Алптекин, сигурно е самотен в хотела. Идва Несрин, пита защо не са казали,  че Серкан и Еда са се разделили, интересува се дали Айдан ще се кандидатира за председател на фондацията.

Скрит текст:
Ефе: Здравейте! Между другото, работата с вас беше много забавна. Благодаря ви за времето, което прекарах тук.
Серкан: Какво означава това?
Ефе: Връщам се в Италия.
Пъръл: Завинаги ли?
Ефе: Завинаги.
Серкан: Какво ще стане с акциите в холдинга?
Ефе: Разбира се, акциите от хординга ще останат с мен. Тоест, партньорството ще продължи. Просто работата, която ще бъде тук, ще се върши от моя партньор.
Серкан: Да, тайният партньор. Чудя се, кога ще се срещнем?
Ефе: Не е таен, Серкан. Скоро ще разбереш, тъй като не е тайна. Не се притеснявай. Бъди търпелив и това е.
Серкан: Дано.
Айдан пита Еда дали може да разчита на подкрепата й. Ангажирана е с цялата тази организация...Несрин и тя са кандидати за председател, затова има нужда от малка подкрепа от Еда по този въпрос. Разбира се, Еда е готова да я подкрепи, колко мъничко? Айдан ще й каже, когато дойде времето, става ли?

Започва мероприятието:
Несрин: Сега Еда Йълдъз ще сподели опита си с момичетата, които са отличници и учат безплатно. Тя ще се срещне с 250 ученици онлайн.
Еда произнася насърчително слово.
Несрин пита къде са моделите за дефилето, Айдан я успокоява, всичко е под контрол. И отново се "захапват" една с друга.

Еда: Изслуша ли?
Серкан: Какво? Много хубава беше. Поздравления. Беше чудесна реч.
Еда: Не знам какво казах, но благодаря.

Серкан: Е? Какво мислиш?
Еда: Много добре се е получило
Серкан: Нали. А това...Микробусът, който даряваме на студентите. Микробусът, който начерта.
Еда: Да. Моите чертежи. Пардон. Залитнах.

Еда пуска пръстена в джоба на Серкан, Селин внимателно наблюдава какво се случва...

Серкан: Ако аз направя нещо такова, нямаше да се отърва от наказание.
Еда: Ако искаш, можеш да прекратиш договора.
Серкан: Не, няма нужда.

Айдан и Несрин, бутайки се коя да е първа на трибуната, обявават, благотворително ще бъдат изпратени кексчета, ще бъдат изградени ...центъра за обучение и т.н. други подробности за кампанията и канят всички на дефилето вечерта. Мероприятието приключва.

В къщата, Еда говори с момичетата, моли ги да са с нея, когато говори с леля си за инцидента. Джерен й съвет да напише писмо на леля си, в което да обясни всичко, за да може Айфер да изживее болката си сама.

Серкан: Осветяваш всичко, Еда Йълдъз!
Еда: Ти също, както винаги изглеждаш прекрасно!
Серкан: Какво щях да кажа...Докато се прибирах, отново слушах речта ти.
Еда: За какво? Защо толкова се интересуваш от речта, която изнесох на децата?
Серкан: Каза нещо, което наистина ми хареса. Каза, че грешките ни правят добри хора. Наистина ли вярваш в това?

Скрит текст:

Еда: Ако не вярвах, щях ли да го кажа? Разбира се, че вярвам.
Серкан: Защо тогава не вярваш, че мога да стана по-добър?
Еда: Серкан, това не е същото.
Серкан: Еда...Според мен не трябва да си толкова безмилостна към мен. Постави се на мое място. Ах,да.

Айдан предлага да се проведе он-лайн търг на мъжете като част от благотворителната вечер, но Несрин и мъжете не са съгласни и не искат да участват. Всичко си има граници! Айдан вика на помощ Еда и след нейната намеса... Търгът се провежда...А каква е наградата? Който спечели, ще излезе на вечеря със Серкан, това е наградата.

Еда: Събра най-много пари на благотворителната вечер.
Серкан: Да, нещо такова се случи.
Еда: А разбра ли човекът, който е направил най-голямото дарение? Човекът, който ще вечеря с теб.
Серкан: Да.
Еда: Разбрах.

Скрит текст:

Еда: Искаш да видя ли? Какво си мислиш? Мислиш, че все ще те ревнувам ли?
Серкан: Не. Искам да вечерям с теб.
Еда: Типично за теб. Какво направи? Дари астрономична сума, за да не вечеряш с никого.
Серкан: Адресът на ресторанта е в плика. Ще те чакам.

Айдан кара Сейфи да й съобщи, че моделите са се натровили, няма да дойдат. Речено-сторено... Айдан се ядосва и въздиша... трябват й само 6 красиви и сладки момичета.

Скрит текст:
Айдан: Една минута. 1,2,3,4,5,6 Та-та-та-тааа! Ето 6 красиви момичета!
Всички: Не,  не г-жо Айдан, не можем!
Еда: Г-жо Айдан, не можете да ни молите за това.
Айдан: Обеща ми, че ще направиш мъничко добро.
Еда: Но не е и това, не може.
Айдан: Това, това!
Еда: Момичета, трябва да го направим!
Айдан: Еда! Ще бъде много красиво!

Скрит текст:

Серкан: Уау!
Еда: Какво?
Серкан: Ами...Не може да си толкова красива. Готови ли сте? Да бъдете манекенки?
Еда: Аз те накарах за търга, но си го получих/но ми се върна/!

Серкан: Дойдох да ти пожелая късмет.
Еда: Виж...не ме гледай там право в очите. Ако ме погледнеш, ще се препъна и ще падна.
Серкан: Не се безпокой. Тогава ще те хвана.
Еда: С твое позволение.

Пъръл: Селин.
Селин: Как изглеждам?
Пъръл: Много красиво. Но добре ли си?
Селин: Еда ме изнервя много. Наистина не мога да се сдържам, Пъръл.
Пъръл: Селин, ти не беше такъв човек. Разбирам те. Това, което преживя, ти се отрази много зле. Така е. Но може би вече трябва да се опиташ да се стегнеш?
Селин: А аз си помислих, че ще ме разбереш. Видя ли как ме гледаше?

https://www.youtube.com/watch?v=cCzdkFD5Oy8&t=4s

Серкан: Какво стана? Свърши ли организацията?
Енгин: Да. Освен това получихме повече дарения, отколкото мислихме. Можем да построим много повече класни стаи.
Серакан: В моменти като този наистина обичам работата си. Тоест, когато наистина сме полезни.

Енгин: Виж, всичко това...Направи го заради Еда, нали?
Серкан: Ами, ако не беше тя, щях просто да направя дерение и това да е всичко. Тя винаги ме учи на нещо ново.
Енгин: Не се тревожи, братле. Тя ще ти прости.
Серкан: Ще видим. Поканих я на вечеря тази вечер. Ако дойде, тогава има надежда. А ако не дойде...Тогава ще я оставя на мира.
Енгин: Добре, тогава ми кажи.

След мероприятието Айдан решава да отиде в хотела и да изненада Алптекин. Сейфи се опитва да я разубеди., но Айдан настоява. Сега Алптекин ще припадне от радост, като ги види! И наистина го изненадват, Алптекин отваря вратата и шокиран гледа Айдан. Как така...не е в къщи? От колко време излиза? Айдан иска да влезе в стаята, Алптекин се опитва да я разубеди...Хайде да го отпразнуват! Айдан започва да се съмнява, влиза в стаята и открива скрита в стаята млада жена, любовница на Алптекин.

А в къщата Айфер забелязва писмото на Еда, започва да чете...

А Еда и Серкан чакат...

И още: Sunglasses

https://www.facebook.com/watch/?v=745393096068319   кадри от филма на фона на песента

Снимките са от 28.11.2020 , от директното включване преди излъчването на епизода.

Марги,  Hug отново за гифчетата!

Толкова от мен за този епизод, до следващия! Smiley

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 09:07 от Dilemi

# 687
Нова

Dilemi, 💐

# 688
Здравейте! Flowers Hibiscus

Дилеми Flowers Hibiscus

Ханде и Бурак Istanbul Life Magazine Юли 2017

# 689
Day 44 🎬🎥