Нашите цветя - обща тема 26

• 26 008
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Бих предложила орхидея , стайна теменужка или каменно цвете . Бързо възстановяване на дамата .

# 571
  • оттам, откъдето започва България
На майка ми, която е на 80 и ... години, преди 3 години след боледуване й подарих миди орхидея, за която до днес се грижи и й се радва. Все ми споделя, че това е цветето, което й е помогнало да се възстанови. Вярно е, че тя обича цветята, но досега не беше отглеждала орхидея. А орхидеята й се отблагодарява, като не спира да цъфти. Малка пуканка е. Simple Smile

# 572
  • София
От 4 дни не сме били на къщата и сега, като дойдохме, махнах агрила на лазанята, не само са оцелели, но и нови са се подали, на мен ми изглеждат мн добре, скоро мисля и самата тенджера да разопаковам от "изолацията"
Скрит текст:

И хортензията и хостите, които сложих в саксии да чакат затопляне, особено голямото лидто на ходтата мн ме изненада, като го оставих беше 3см стволче с увити листенца само, като това лилавикавото отдолу. Между другото, хостите по надпис на пакета трябваше да са 4,сега се усетих, че всъщност са били 3...но ако оцелеят няма да им се сърдя😁

Скрит текст:
Понеделник трябва да ми пратят от мм трейдинг и последната хоста и няколко момини сълзи и те трябвало около месрц да изкарат в саксии преди да ги засадя в двира, каза дамата... 😊

# 573
Ако искаш момини сълзи мога да ти пратя много.Не мога да се отърва от тях.

# 574
  • София
Ами аз 3-4поръчах за проба ще хванат ли, та се надявам да ми стигнат, ако виреят и са ми малко може и да се възползвам🤗🤗🤗 благодаря💓❤️

# 575
Аз хич не съм доволна от ММ Трейдинг. Миналата година купувах от тях Момина сълза - бяла и розова. Дойдоха доста хилави разсади, а бяха за подарък за майка ми. Отделно бях сложила в количката един сукулент, който в момента не мога да се сетя как се казва. Та, обади ми се една госпожа за потвърждение на поръчката, уточнихме за момините сълзи и ѝ казах другото да го махне. Тя ме убеди, че било много хубаво, че рядко имали от него и т.н. и аз се съгласих. Е, то се оказа също едно хилаво коренче на цена 8-9 лв и на всичкото отгоре съвсем обикновено, а не червено. От тогава не пазарувам от този сайт.

# 576
  • София
Ами ще докладвам като пристигнат и после във времето как са, ако хванат и се развият.

# 577
Здравейте цветенца, кога попринцип си изкарвате цветята на отворените тераси, иска ми се вече да ги изкарвам и всеки ден гледам какви температури дават

# 578
Dt, може ли аз да се подредя за момини сълзи? Те с луковица ли са? Искам и аз да не мога да се отърва!  Simple Smile Едно време имахме в двора, но в един момент се изгубиха. Кога се садят? Вадят ли се луковиците през зимата?

# 579
Здравейте цветенца, кога попринцип си изкарвате цветята на отворените тераси, иска ми се вече да ги изкарвам и всеки ден гледам какви температури дават
И аз питам същото. Гледам доста високи температури от другата седмица и се чудя.

# 580
  • София
Коренче трябва да е, не луковици. Аз каквото поръчах уж трябва да е студеноустойчиво, те да зимува навън спокойно. Хареса ми, че са за сянка и май не мн претенциозно като цяло.

# 581
И аз питам същото. Гледам доста високи температури от другата седмица и се чудя.
и аз тези температури видях и направо вече ми се иска да си наредя терасата Simple Smile

# 582
Момините сълзи са с коренища.Ще изпратя на който иска след като се разтопи снега.Пратете ми адреси и с кой куриер ви е удобно.

# 583
Dt, благодаря! Писах на лични данни за получаване.

# 584
Тия момини сълзи се въдят като троскот ..

Общи условия

Активация на акаунт