Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 40 269
  • 880
  •   1
Отговори
# 105
Имат ли право да го пренасочват така?

Като си е до адрес, трябва да го носят. Как така самите те ще пренасочват?

# 106
Явно не им пука. Редно е да е до адрес. Ама то и за БоксНау даваме адрес, ама не ни ги доставят до адрес. Иначе на мен лично ми е неудобно до адрес. С малко бебе съм и тогава мога да я храня или приспивам и предпочитам офис или бокс и да отида, когато мога аз или да пратя мъжа ми. Адрес ми беше удобно като ходех на работа и дори да съм излезнала на обяд, куриера винаги имаше на кой да остави пратката.

# 107
Досега ми ги носеха Спиди. Имам два офиса, от двете страни на блока, няма да ги жаля, има работа, какво лошо има в това. Носеха ги досега, аз направо си чаках куриера...случайно видях, че е за pickup...

# 108
  • Асеновград
Имат ли право да го пренасочват така?

Като си е до адрес, трябва да го носят. Как така самите те ще пренасочват?
Явно може, не смогват. Като разгледах подробно, се оказа,че са даже три етикета един върху друг.
1. До адрес  с дата 28.10
2. Кутия 02.11
3. Офиса на Спиди  05,11
Явно някъде се е валяла по складовете.
До след НГ ще е така, лудница, и боксовете няма да достигат и куриерите.

# 109
  • София
Е моята последна на Спиди беше в новите им кутии. Но като отидох вчера аз да пусна пратка, в офиса реално 50% от пратките чакащи за вземане по рафтчета бяха в едни цикламено розови пликчета. Не са Тему, сигурно са Шейн такива розовки Joy Познаваме се с момчетата и си мислех да ги питам. После си викам, чакай да не ме разбират колко съм изостанала. Та затуй ви питам вас, кой доставя в тези розови пликове?

# 110
Алеса доставят в бонбонено-розови пликове и работят със Спиди. Шиин не са розови със сигурност, но не помня какви бяха - май бяло-сиви. Алеса наскоро пуснаха новата си колекция, та може и да са те.

# 111
  • София
Ауу аз хич не ги знам тези и не очаквах, че са толкова популярни. Изобщо не преувеличавам за 50-те %, поне от това, което беше по рафтовете. Просто като влязох в офиса и ме "удари" розовата вълна. Утре ще ходя пак и ако пак има много ще се пресрамя да питам.

# 112
И една кутия с козметични продукти има с розови опаковки.

# 113
Днес четох в темата за абонаментни кутии, че някаква козметична са разпращали днес. Бг бокс ли беше, та може да са такива.

# 114
Нямат куриери. И Еконт отдавна не носят по адреси в Пловдив. За мен не е проблем, даже леки пратки ги пускам до офис.
Последните ми 3 поръчки ще са със Спиди.

# 115
  • Асеновград
На мен ми е проблем работното време на офисите. Днес за късмет нямаше хора и успях  за час да се справя, но не ми е удобно редовно да излизам в работно време за пратки. Кутиите са по удобни в  тази връзка, но пък са с кратък срок на взимане. В офис може да стои 10  дена пратката на изчакване ако е платена.

# 116
  • Асеновград
В офис може да стои 10  дена пратката на изчакване ако е платена.
Да ама в Еcont:
Такса престой след 7-мия ден
 Начислява се, в случай че не вземете пратката си до 7 работни дни
 5,80 лв. на ден за пратка
Поне са вдигнали дните. Преди бяха 3 дена. За другите не ми се търси. Пак не е малко от 7 до 10 ден 18лв.Ill

П.С.
Е аз баш с градската ли? Сега видях . Сори. Не обърнах внимание , че са работни дни.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 21:01 от ianpav

# 117
Конкретно при Еконт, за Спиди не знам, но май и при тях е така, за работен ден не се смята съботата, така, че на практика пратката стои най малко 9 календарни дни, ако се хванат две съботи стават цели 11 дни, ако за това време някой не намери как да си вземе пратката, здраве му кажи.

# 118
Алеса доставят в бонбонено-розови пликове и работят със Спиди. Шиин не са розови със сигурност, но не помня какви бяха - май бяло-сиви. Алеса наскоро пуснаха новата си колекция, та може и да са те.
Не са цветни от SheIn, сивкаво бяло или светло сиво или от сорта, нищо цветно няма по тях, нито пък някъде пише или има нещо по самия плик.
Скрит текст:
А и тях си ги разнасят стриктно, явно други са им договорките но те само със Спиди работят и при тях я няма тая лотария какъв доставчик ще е и къде ще ти отиде пратката. Поне за сега де, дано и така да си остане. Но получа ли си поръчката от тях, първата ми работа е да отметна че съм доволна от куриера - сакън да не им минат идеи че не се справя достатъчно добре и да направят същото мазало като Тему Grinning
Тепърва ще почват да се бавят всякакви пратки според мен, че си почва сериозен цял сезон с намаления. В по-нормалните държави имат един черен петък, а тук се избиват търговците всеки да си заплюе някаква дата и да я нарече нея че е за това... Куриерите ни, дето работят на минимум ресурси и без това, няма да са смогнали тези неща да разнесат и те ще почнат коледните намаления Grinning

# 119
И една кутия с козметични продукти има с розови опаковки.

Оу да, по-скоро са абонаменти кутии. Тях ги разпращат в началото на месеца. Може би са BelleBox. Те май имаха розови опаковки.

Пратките в Спиди и Еконт могат да стоят 7 работни дни като не броим събота. Дори и да си възпрепятстван, имат опция “магазинаж”, което си е някакво решение на проблема (заминал си 2 седмици на море, например).

Спиди по време на Черен петък и Коледа си удължават работното време на офисите. Стандартно работят до 18:30, а до края на Декември са до 19:30 ч. Поне минали години беше така. Моя офис на Еконт работи до 20:00, а преди където живеехме, беше до 21:00 ч. На мен за момента ми е по-удобно взимане от офис или бокс, макар че краткия срок при бокса е притеснителен понякога. Като цяло идват натоварени дни и нека да не се сърдим на куриерите, защото те сега изнемогват, а пък не искам да си представям какво ги очаква.

Общи условия

Активация на акаунт