Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 40 264
  • 880
  •   1
Отговори
# 90
Това означава ли , че ако направя поръчка за 99 лв ще ми възстановят 79?

Да

# 91
  • Стара Загора
От лятото се каня на "сатенените" им калъфки за възглавници и сега сколасах, биват, екстра са за парите си! Малко са дълги за нашия стандарт, 75 см са.
 https://share.temu.com/6qg7iqusgEA

Три пъти поръчвам вече такива, вземам размер 50 на 66 и са точно.

# 92
  • София
Ако върна няколко продукта от поръчка, платена почти изцяло с натрупан кредит в акаунта, после този кредит възстановява ли се обратно в акаунта ми?
Пробвай. Ще ти се изпише евентуално връщане на кредита и ще прецениш дали да се съгласиш или да се откажеш.

# 93
  • на морето
Ако върна няколко продукта от поръчка, платена почти изцяло с натрупан кредит в акаунта, после този кредит възстановява ли се обратно в акаунта ми?
Пробвай. Ще ти се изпише евентуално връщане на кредита и ще прецениш дали да се съгласиш или да се откажеш.
Възстановява се

# 94
Сутринта пак оферта за нов потребител Joy

# 95
  • Лутаща се
Тази оферта с купони за 180 лв.и връщане на монети или аз не я схващам, или е голяма вързанка. Пишеше, че ми трябва поръчка за над 40 лв. Пуснах я. Веднага ми изписа, че трябва ОЩЕ ЕДНА поръчка за над 40 лв, че не ми достигала някаква сума.
Отказах първата и това е. То така ще иска да правя поръчка за 180 лв. явно.

# 96
То е 180 лв купони или връщане на кредит. Не е и двете. Четете какво пише.

# 97
  • Лутаща се
То е 180 лв купони или връщане на кредит. Не е и двете. Четете какво пише.
Пише "Получете купони за 180 лв" и отгоре "Събирайте 180 монети".

# 98
Купоните за 300лв май са по-добрият вариант, защото повечето са за 50% отстъпка.
А на мен сега сайтът не иска да ми прати карта за отстъпка на един артикул, защото в момента мога да съчетая купони+върнат кредит+картата (ако я даде).
Все пак ще почакам - това е едно от нещата, които ми изпращат най-често. Даже по различно време на денонощието.

# 99
Моят беше този, но от друг търговец, обаче на същата цена.
QH161090
https://share.temu.com/fRQtyUP8vkA

# 100
  • Асеновград
Получих си най закъсалата пратка, до 01.11 и беше срока. Явно Спиди не се справят и директно без да питат пренасочват до офис. Стоварили са ги в офиса им  всичко за автомати и адреси е оставено там.  Върху етикета с адрес, са залепили нов в София , като доставка до офис/ автомат , и където попадне. Чак в съобщението се вижда къде е доставена, за взимане.

# 101
А, да - и при мен беше до офис, не искат да ги носят.

# 102
И аз се влачих днес до офис, неприятно ме изненада това

# 103
  • софия
Знам, че вероятно ще си помислите, че преувеличавам, но на мен Спиди утре ще ми донесе пратка до адрес (София център), а имам удобен и офис, и кутии.

# 104
В офиса на Спиди днес имаше една купчина пратки от Тему, и опашка отвън, то ако това трябва да го носят по адреси, не виждам как ще стане....! Отделно и кутиите на Бокснау са пълни, и с тях имам две пратки на две различни далечни кутии от обичайното място.

Общи условия

Активация на акаунт