Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 40 293
  • 880
  •   1
Отговори
# 150
Револют няма такси за захранване. Но някои банки имат. Захранвам безплатно от карта на ТБИ, плащам с виртуална карта, многократна и запаметена в Тему.

# 151
Купоните може ли да се подновяват повече от един път?
Използвах два, но ми останаха и вдигнаха цените.

# 152
  • София
Здравейте, въпросче към плащащите с виртуална карта револют, имате ли такса като си превеждате от банковата сметка към самата картата? И еднократна ли ползвате или многократна?
Нямам такси и в двете посоки (от Револют и към Револют). Плащам с многократна карта. Не държа много пари в нея. Но не е виртуална.

# 153
Препоръчвам тази пижама , но я взех за 15 лв
https://share.temu.com/4lgBDOQEPhA
Редовно си купувам и детски дрехи размер 13-14 години , отговарят на S-M  , този комплект беше на цена 12 лв
https://share.temu.com/ykPga7nLDbA

# 154
Може поне по два пъти

# 155
Здравейте, въпросче към плащащите с виртуална карта револют, имате ли такса като си превеждате от банковата сметка към самата картата? И еднократна ли ползвате или многократна?

Ако правиш превод от банката към сметката в Револют, ще те таксуват, разбира се. Но ако просто през мобилното приложение си заредиш сметката в Револют от сметката в банката, с която си го свързала, няма такси.

# 156
Наистина ли някой с превод зарежда Револют?

# 157
Да. В групата във ФБ постоянно някой реве и се оплаква как са го таксували.

# 158
Аз днес получих 2 пратки от Спиди (от Тему) - едната до вкъщи, а другата от офис, та бързах да хвана работното време. Наред с дреболиите, взех един електрически влагоуловител https://share.temu.com/RkhPThYr9yA , палто (за първи път поръчвам връхна дреха) и пак...  куфар.
Може ли да дадете обратна връзка за влагоуловителя

# 159
  • Асеновград
Наистина ли някой с превод зарежда Револют?
Ами НАИСТИНА !!!!!!! Не всички преводи са между собствени сметки. И не всички ползваме Револют само за плащане с виртуална карта на покупки.
Революта беше уау докато нямаше такси , и не стана Банка. В момента е като всяка друга карта. За теглене от банкомат си има такси и то доста солени ако си в чужбина , и прочие.
И не ме убеждавайте ,че нямало, ползвам го служебно от години. Вече не е по изгоден от WIZZ или друга карта, да не споменавам, че не върви навсякъде. Примерно в Латинска Америка с Револют не става но WIZZ  се ползва без проблем. Сега вече и за издаване на физическа карта се заплаща.

# 160
Няма нужда от удивителни! Simple Smile
И аз ползвам отдавна Револют и няма, подчертавам, няма такси за зареждане.
А зареждането става с бутон Добавяне на пари, не с превод. Ползвам изцяло и единствено Револют за всички плащания онлайн и на ПОС терминал. Другата карта ми е само за зареждане на Револют. Не тегля с никоя карта от банкомат, но имам безплатно теглене до 450 лв., не съм сигурна, защото само веднъж ми се е наложило да тегля, отдавна.

# 161
  • София
Преди 3-4 дни ми пусна колело за 200лв купони, станаха 300, после 400. Многократно съм се възползвала от тях, това са купоните за 50%.
Та, взех ги в бързината и чаках да имам време да насъбера неща за поръчки и след ден-два влизам и гледам, че те не са като предишните (за 60лв, 30лв отстъпка), а по-неизгодни - За 60лв - 20лв отстъпка. Пак стават, но няма да поръчвам. Лошото е че пратката за взимането на купоните беше изпратена, иначе щях да я стопирам 😀
На всичкото отгоре цените са хвръкнали нагоре и нямам никакви корекции на цени.
Оплаках се.
Тези кутии за гардероб ми харесаха, все още ги има за 3лв

# 162
Как се стопира поръчка?

# 163
  • на морето
Утре очаквам голяма пратка със Спиди.
Я ми кажете като поръчвате по- обемисти неща като куфари, етажерки и прочие и идват със Спиди, а не в кутия, как после става евентуално връщането? Няма такива големи кутии, трябва пак чрез Спиди, но как?

# 164
  • Пловдив
Как се стопира поръчка?
известно време след като си изпратила поръчката, стои активен (като си влезеш в поръчката) един бутон "отказ от поръчка".
За после не зная.

Общи условия

Активация на акаунт