Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 8 268
  • 363
  •   1
Отговори
Силното тяло с добре поддържана мускулатура не само изглежда добре – то подобрява качеството ни на живот и е пряко свързано с дълголетието. Ако имате здрави мускули, ще се възстановявате по-лесно при боледуване и ще сте по-устойчиви на стрес. Настроението ви също ще е по-добро, а сънят – по-пълноценен.

Спортът и набавянето на достатъчно протеини за мускулите ни са още по-важни с напредването на възрастта. Знаете ли, че още около 25 – 30 години човек започва постепенно да губи мускулна маса, ако не тренира?

Повечето хора със забързан начин на живот имат нужда от допълнителен прием на високопротеинови продукти, за да си набавят нужното количество всеки ден

Вероятно вече сме ви убедили, че е важно да предприемете тази стъпка: да имате лесен за изпълнение план за изграждане и поддържане на здрави мускули. Това е и един от най-добрите подаръци, които можете да направите на самите себе си за наближаващата нова година!

• Здравите мускули не са задължително ГОЛЕМИ мускули! Не се страхувайте, че упражненията за мускулна маса ще ви направят прекалено едри. Много жени например се отказват от всякакви силови упражнения, за да не добие тялото им груб вид, но това е абсолютно погрешно.

• Правете упражнения с тежести. Включете към тях и следните популярни упражнения, които са сред най-добрите за подобряване на мускулната маса – клекове, напади, мъртва тяга с тежест, гръдна преса с гирички, планк, глутеус мост, бърпи.

• Правете по няколко серии и увеличавайте натоварването. За да стимулирате изграждането на нова мускулна тъкан, правете по 3 – 4 серии от по 8 – 12 повторения. С времето увеличавайте натоварването.

• Осигурете си достатъчно протеини! Те са градивният елемент на мускулната тъкан. Важно е да ги консумираме всеки ден, защото протеините от храната не се съхраняват в тялото, тоест приемът трябва да е неколкократно в хода на всеки един ден.

Продуктите на Stay Strong Pro са лесен начин да консумирате протеини всеки ден, дори в движение!

Stay Strong Pro са високопротеинови продукти без добавена захар, удобни за консумация навсякъде. Продуктите на марката са йогурт, мус, шейк и пудинг и изкушават с различни вкусове, като всеки продукт съдържа между 18 и 25 г протеин. Най-високо е съдържанието в шоколадовия и ваниловия шейк (25 г).

Благодарение на Stay Strong Pro ще осигурите пълноценна храна за мускулите си и то в удобни опаковки, които можете да поберете даже в дамската чанта. Прибавете към това ежедневно движения и правилните тренировки и се насладете на резултата – по-силно тяло, повече тонус, по-добро здраве!

Спечелете 8 подаръка от Stay Strong Pro!

Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!

Печелившите ще изтеглим и обявим в тази тема на 3 януари 2025 г.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 13:06 от Жaклин

# 1
  • Варна
Аз не поддържам форма, но моят син - да. Тренира редовно, внимава какво и колко яде и пие.

# 2
  • София
Поддържам форма с работа и почивка в баланс, спорт, здравословно меню. Планирам през 2025-та повече излети в планината и разходки из страната.

# 3
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.! - за съжаление не тренирам, използвам извинението, че ми липсва време, но силно се надявам да успея да приоритизирам спорта и движението през 2025г,

# 4
  • 🌊
Формата си поддържам основно с ходене. Смятам през 2025 да съм по-сериозна с пилатес. Режима си го почнах още есента и освен, че действа, си намерих и чудесна група от потребители във форума

# 5
Не тренирам редовно поради липса на време. От 2025г. ще се опитам да увелича максимално движението, защото обездвижването започна сериозно да се отразява на здравето.

# 6
Ооооо, в края на всяка година правя грандиозни планове за следващата, но...ще видим, засега съм само с ходене ✌️

# 7
  • Бургас
Това моето не е тренировка, но 2-3 пъти седмично си правя упражнения у дома и около час на ден ходене пеша.  Много добре ми се отразяват. Не обмислям никакъв нов режим.

# 8
Последните седмици не поддържам форма. Предстоят ни лични празници и коледни и новогодишни такива и се поотпуснахме вкъщи. От 2025 г. ще минем на режим и тренировки. Animal Bee

# 9
  • София
Тренираме и спазваме режим на хранане,
2024 година тримата от семейството отслабнахме 42 кг общо.
Пратили сме излишните кила в Африка при гладните
и да нес връщат никога.
Продължаваме и през 2025 година.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:48 от lite16

# 10
Когато имам време правя упражнения вкъщи. Не обмислям нов режим през 2025г.

# 11
  • Велико Търново
от 1ви януари започвам да тренирам и да се храня балансирано. Честна дума Simple Smile
Нямам кг за сваляне, но имам нужда да съм по-активна защото зимата мн се отпускам.

# 12
Тренирах повече през миналата година, през тази не толкова. Планирам през следващата повече време в залата, дори вкъщи.

# 13
С ходене и по-малко храна.

# 14
  • София
Непрекъснато съм на диета или по-скоро вси внимавам какво ям.
Да, мисля да започна пилатес по-скоро от пролетта - отвориха и нов салон в близост.

Общи условия

Активация на акаунт