Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 317
  • 363
  •   1
Отговори
# 45
Основно с хранене - гледам да избягвам тежки въглехидрати. В момента не тренирам

# 46
Тренировка, ако се смята посещение във фитнес, то не. Но от скоро съм на НВХ и мноооого движение. Няма как, трябва да си върна някои показатели в норма. Сина ми тренира 5 дни седмично, но срещу мен да ходи, пак не мога да го стигна.

# 47
Тренирам 2-3 пъти седмично, тренировки за цяло тяло. Не обмислям да си сменям тренировъчната и хранителната програми през следващата година.

# 48
С ходене и по-малко храна.

# 49
Преди тренирах всеки ден, а уикенда по два пъти. От както родих, нямам никакво време и съм си поставила за цел да се върна в залата. Отначало с няколко тренировки през седмицата, а после - кой знае, може и 7 от 7. Имам върху какво да работа и с храненето, но  то е бързо отстранимо.

# 50
  • Плевен
Форма си я поддържам с физическа работа по двора, градината и лозето. Не тренирам, но играя често  и за удоволствие когато имам време на федербал, баскетбол и волейбол (ако има с кого), леки спринтчета в парка с децата, фризби също така. Досегашните ми занимания с физическа работа и игри при всяка една възможност не ме карат да започвам нов режим през 2025 г.

# 51
Във момента поддържам строго кръгла форма, бременна съм в 7 месец и вече имам едно доста палаво момченце,та тичане със или без количка, резки движения ,ставане за стотни от секундата в опит да го спася и други такива. Когато беше малко бебе спеше само в движеща се количка, обикалях по 15 километра на ден за да спи. Това е моят спорт последната година,  ще видим догодина как ще сме с двамата.

# 52
Имам малко човече и покрай него е трудно с тренировките, но съм си обещала през новата година да съм редовно в залата.

# 53
Ами не тренирам целенасочено. Старая се да ходя повече пеш.

# 54
  • Sofia
Ходя доста пеша, по-рядко ня фитнес и спазвам до колкото мога Зоната. Планирам да започна по-строг режим с намаляване на калориите.

# 55
Трудно поддържам форма откакто родих. Ходя на танци и плуване, но ми се струва малко, защото килограмите не мърдат. А все дояждам нещо след децата. Не обмислям конкретна диета, по-скоро трябва да намаля количеството храна, което означава да сядам без порция на масата и само да дояждам каквото остане на децата. Но все не ми се получава. А на тях колкото и малко да сложа, все остава...

# 56
За сега поддържам форма само с дълги разходки, но обмислям скоро да започна нов режим. За целта съм си купила гирички, ластици за тренировки и подходящо облекло и се надявам през 2025-та година да превърна редовните тренировки в навик.

# 57
  • София
Ограничавам храненето, особено сладки и тестени продукти.  Повече ходене пеша.

# 58
Ходя пеша, пия много вода и се старая да се храня здравословно.

# 59
  • Враца
Тренирала съм последно преди 13-15 години. Ходех на фитнес, както и тичахме с приятелки. След ражданията на двете ми деца правех леки упражнения вкъщи. След първото раждане свалих 35кг за 1 година, и аз не знам как стана. В момента съм 59кг, преди 8 години забременях 56кг. В момента не правя никакви упражнения  и честно казано се чувствам слаба, но не във форма. Мисля през следващата година да започна да правя повече разходки, защото здравословното ми състояние не позволява по-тежко спортуване.

Общи условия

Активация на акаунт