Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 322
  • 363
  •   1
Отговори
# 60
С разходки и здравословна храна

# 61
Поддържам форма чрез храненето. Избягвам сладко, въглехидрати и вредни храни.
Често практикувам фастинг.

# 62
Тренирам  редовно - два пъти седмично съм във фитнеса.От години съм така,това ми е станало ежедневие. Съобразявам се и с храната ,гледам да е балансирана.

# 63
Ами - не тренирам... Все си намирам оправдания. Все се ограничавам, а накрая - ефект не се вижда.

# 64
В момента съм в майчинство и поддържам форма лесно - с много разходки и тичане след детето ми, което тъкмо прохожда. Нямам време за тренировки, а ми се иска да имам. Бях приготвила степера си с идеята да отделям поне по 30 минути на ден за тренировка, но уви, така си остана в ъгъла в хола. Иначе гледам да се храня здравословно, без тестени неща, захар и безалкохолни. Пия добавки, витамини и повечко вода. Направих си обаче едни доста подробни изследвания в Александровска болница и за моите 45 години, уредът им показа, че тялото ми отговаря на 28-годишна жена, така че явно се справям добре. Blush

# 65
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Режим поддържам от вече три години.Внимавам много с храната си и избягвам определени неща ( захар, тестени и др.).Тичам 4 дни в седмицата по 10 километра.Това ме зарежда много и ми дава тонус.Бивша спортистка съм и имам изградени навици още от малка.

# 66
Не подържам форма и не спортувам но от скаро започнах повeче разходки, имаме си куче храня се по балансирано избягвам мазни неща ,хляб и сладко.

# 67
  • София
Спортувам доста - йога, пилатес, тичам в парка. През новата година се надявам да продължавам в същия дух.

# 68
  • гр. Кюстендил
Не тренирам, защото не мога да си разпределя времето правилно. Но се старая поне да се храня всеки ден с домашно приготвена храна, като на обяд напоследък наблягам на варени яйчица и вече към тях си добавям каквото друго има по хладилника /салатка или пък някакво месо/. Обмислям ходене на групови тренировки тип Табата/Аеробика или нещо подобно, но трябва да съчетая с пътуване и дете и много се надявам през новата година да имам волята и организацията, за да го постигна, знам, че ще се чувствам много добре след това!

# 69
  • София
С намаляване на храната и повече движение.

# 70
Гледам да тренирам 2-3 пъти седмично, посещавам Кондиционни групови тренировки. Предимно се храня балансирано, като хапвам повече протеини и следя храната да бъде максимално малко преработена и многооо салата. Имам планове за новата година да мина на по-строг режим за по-видим резултат. Simple Smile

# 71
Единственото, което правя е да вървя пеш.

# 72
  • София
Плувам и когато имам време тренирам вкъщи.

# 73
  • някъде
Не ходя на фитнес и не спортувам. Трябва да се взема в ръце и да сваля килограми.

# 74
  • София
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.! Имам вкъщи платформа за вибро масаж и когато мога се възползвам от това да тренирам на нея. Успокоява ме. Винаги когато мога ходя пеш и предпочитам да ходя пеш. Опитвам се да включвам повече плодове и зеленчуци в ежедневието си. През 2025 година съм категорична, че ще започна режим, като намаля максимално приема на въглехидрати и изкушаващи храни. Ще почна да тренирам по-усилено, за да бъда във форма и да се храня по-здравословно. Ще отделям повече време за тренировки и за това да подобря себе си, защото никой друг няма да го направи вместо мен.

Общи условия

Активация на акаунт