Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 325
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
Поддържането на формата ми отново започва от нулата. Родих преди 5 месеца второто си дете и отново се налага плавно едногодишно възстановяване. Тоест първите два месеца тренирах да ходя 1-2 км, вече полека включвам стъпала, но много дозирано, защото наклоните все още не са препоръчителни. Нямам търпение да започна да мога да скачам, защото...е хубаво да можеш да скачаш 😁
Иначе с йога, включваща и много упражнения тип калистеника поддържах форма преди бременностите и полека се връща към това спрямо възможностите си 💪
Щом и първият път успях да сваля 20-те кг от бременността и сега ще успея!

# 76
За жалост не поддържам режим в момента, освен хранителен, но от 2025 (какво клише) смятам да започна с фитнес, защото си е време за стягане!

# 77
  • София
Ходя доста пеша, вкъщи сутрин правя упражнения. Старая се да се храня балансирано. Опитвам се да намаля и въглехидратите.

# 78
Не съм спортен тип, но се стремя да се храня здравословно. Възстановявам се след операция и ми се налага рехабирлитация, затова свалям килограми, правя упражнения и карам велоергометър, в домашни условия.

# 79
Опитвам се да се храня здравословно и балансирано, но за съжаление, не тренирам. С бебе е трудничко за мен.

# 80
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!
Винаги съм спортувала,не нещо силово,предимно в домашни условия,леки ободряващи тренировки.Последните години мъжът ми,който е бивш активен спортист направи една от стаите в семейната ни къща  на домашен фитнес с основните уреди.Аз лично се възползвам при възможност от бягащата пътека,гирите и понякога кростренажора.Старая се 2-3 пъти седмично да тренирам по час,лятото обаче рядко имам време постоянно сме навън с децата.На хранителен режим съм от година,за момента не обмислям промяна,доволна съм от резултатите му.

# 81
Не тренирам активно, но съм върл пешеходец Wink силно се надявам да успея да намеря време догодина за повече спорт и движение.

# 82
Поддържам форма като внимавам какво ям и се движа много, което в Търново си е равнозначно на истинска тренировка Simple Smile

Едната цел е постигната - слаба съм, но трябва да се стегна и затова почвам с упражненията вкъщи, че останалите от семейството ме засрамват с атлетични форми Sad

# 83
Искам да тренирам активно тази година, защото в момента само вървя пеша понякога.
Консумирам много зеленчуци.

# 84
Поддържам форма със спорт и здравословно меню. Не обмислям нов режим през 2025 г.

# 85
Не тренирам, но планирам да започна за да подобрят формата си.

# 86
  • Пловдив
Внимавам с храненето, ходя пеша...за спорт не ми остава време/или с това оправдавам мързела да се наканя/... Blush

# 87
  • София
Опитвам се да ходя повече, да спя достатъчно и да се храня правилно, не винаги се получава, но има голям напредък в сравнение с предната година, надявам се да продължи тенденцията.

# 88
  • София
Поддържам формата си с кардио тренировки. Всеки ден по 1 час на бягащата пътека.

# 89
Правя спорадично упражнения, но от новата година планирам да засиля. Също и да започна фежим6

Общи условия

Активация на акаунт