Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 326
  • 363
  •   1
Отговори
# 90
Правя дълги разходки,опитвам се да се храня здравословно, пия повече вода и се надявам през новата година да намирам време и за фитнес.

# 91
  • Елхово
Аз не поддържам форма, но моят син - да. Тренира редовно, внимава какво и колко яде и пие.

# 92
Поддържам формата си, като се старая да се храня здравословно и балансирано и тренирам два-три пъти седмично.

# 93
От няколко месеца не тренирам. За новата година съм планирала добър тренировъчен режим и хранене с по-малко въглехидрати.

# 94
Не тренирам, намирам си непрекъснато извинения или нещо се обърква. Тренирам вкъщи, но бързо се демотивирам. Надявам се 2025 г. да стана по-отговорна към себе си, не само с тренировките, но и набавяне на протеини към храната ми.

# 95
Мисля да започна да правя упражнения, защото имам да свалям килограми. Освен това гледам да се ограничавам с храната.

# 96
  • Димитровград
Поддържам форма с ходене и с народни танци.
Имаме си наш домашен фитнес, смятам от новата година да съм по-редовна.
И винаги има какво да се желае.

# 97
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.

Все по-трудно ми е да поддържам форма. Още не можем да се разберем с Хашимотото и ИР. Ендокриноложката ми препоръча един разтоварващ ден в седмицата. Би трябвало да възобнова степера и велото, но се чувствам доста изморена. Може би някакви танци...

# 98
Поддържам форма всеки ден с ходене пеша - до работа, до магазина, на разходка. Планирам да запазя сегашния си режим през новата година.

# 99
  • София
Аз не поддържам форма, но децата ми - да. Три пъти седмично ходят на тренировки, отделно у дома тренират всяка сутрин, много внимават как се хранят, а единият младеж е голям фен на протеиновите изделия.

# 100
Не тренирам ,но повече се движа и внимавам какво хапвам.

# 101
  • в илюзия
На хранителен режим съм от пролетта на 2024 г. Чувствам се повече от чудесно, а тренировките ми са народни танци.

# 102
  • Дупница
Мисля ,че ми време да започна да тренирам.

# 103
Правила съм режими с интензивни тренировки, които обаче страшно ме изморяваха и нямах желание за нищо друго. В момента се опитвам да правя йога всеки ден, за да съм гъвкава и да не ме сковават ставите. Внимавам и какво и колко ям. Нямам някакви екстремни планове за новата година.

# 104
Внимавам какво ям и избягвам сладко и тестени храни. Планирам скоро да започна да правя и някакви упражнения вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт