Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 327
  • 363
  •   1
Отговори
# 105
Режимът ми на хранене включва предимно телешко, пилешко и риба, салати, черен шоколад пълнозърнест хляб.  Форма поддържам с разходки по планината.

# 106
Ходя много, когато нямам възможност - имам бягаща пътека вкъщи, която използвам.
Гледам да се храня здравословно.

# 107
От скоро започнах да си купувам продукти с повече протеин. Движа се много пеша ,но обмислям след празниците да започна  с леки тренировки у дома.

# 108
За съжаление вече не тренирам толкова често, колкото преди две-три години, ежедневието ми е твърде натоварено. Винаги когато мога ходя пеш или тичам в парка. Приемам много вода, чайове и зеленчуци. Надявам се през новата година да успея да отделя време за фитнес, защото много ми липсва.

# 109
Гледам да тренирам редовно, да се разхождам и да пия течности. Мечтая си за бягаща пътека, дано успея да се сдобия.

# 110
След 2 г. мойчинство съм изцяло извън форма, надявам се през 2025г. да започна да спазвам режим, даедно с леки тренировки.

# 111
Не успявам да тренирам често след раждането на детето, имам дъмбели, обичам фитнес и правя йога. Надявам се през 2025 да се върна пак към редовните тренировки.

# 112
Ходене пеш, каране на велоергометър и хранителен режим.

# 113
Планувам отново 2025 да е по-движеща се и здравословна за мен, да видим дали ще е така.

# 114
За съжаление не тренирам редовно поради липса на време. От новата година ще се опитам да увелича максимално движението, защото обездвижването започна сериозно да се отразява на здравето.

# 115
Последните седмици не поддържам форма. Предстоят ни лични празници и коледни и новогодишни такива и се поотпуснахме вкъщи. От 2025 г. ще минем на режим и тренировки.

# 116
Тренирам два пъти в седмицата. Допреди месец и половина успявах да ходя и на танци поне веднъж в седмицата.
Надявам се през новата година да успявам да се организирам и за тях Wink

# 117
Поддържам форма с движение. От ранна пролет до късна есен работя в градината и ям полезна храна. Пия много вода и правя дълги разходки.

# 118
Не поддържам форма, не тренирам и едва ли ще предприема нещо по въпроса през 2025 г.

# 119
  • Телиш/Плевен
Не бих казала, че поддържам форма. Не тренирам изобщо, но се старая да се движа повече пеша. Всяка Нова година си обещавам, че ще се погрижа повече за себе си, но ентусиазмът ми минава след около две седмици. Grinning Може да стане някакво чудо и през 2025 г. да постигна някакъв напредък.

Общи условия

Активация на акаунт