Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 328
  • 363
  •   1
Отговори
# 120
Ходя много пеша, спазвам хранителен режим и ходя на народни танци! Смятам през новата година отново да тръгна на пилатес и да съм физически по-активна!

# 121
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!
Поддържам форма най-вече като внимавам с какво се храня. Старая се напълно да изключа бялото брашно и бялата захар, преработените и пържените храни. Същевременно се опитвам да включвам в храненията си повече и разнообразни плодове и зеленчуци, дори сега зимата. Често не ми остава време за спорт, но се стремя да имам физическо натоварване всеки ден. Желанието ми е този начин на живот да продължи и да се доразвие към по-добро през 2025 г. Flowers Leaves

# 122
"Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!"- за жалост, от няколко месеца не тренирам...Мнооого искам Новата година да бъде ново начало за мен, тренировките и новите режими.

# 123
В семейството сме доста активни в спорта. Съпругът ми и синът ни са професионални спортисти.Всеки ден без неделя са в залата. Аз ходя 4пъти седмично на фитнес.Те често са на различни програми и режими, аз просто внимавам и подбирам храната и напитките.

# 124
За съжаление още не съм намерила мотивация и време за тренировки с малко бебе и много безсънни нощи. Поддържам форма като постоянно гоня детето, а то ми помага, като не ми оставя време да ям 🤣 Това естествено е в кръга на шегата (макар да е самата истина). Възнамерявам догодина, когато детето започне да посещава ясла да възобновя тренировките във фитнеса!

# 125
Ходя много пеша,когато имам време -леки тренировки.Новата година смятам да включа и нов хранителен план...

# 126
  • София
Тренирам 5 дни в седмицата и гледам да не залитам много по вреднотийки (въпреки че това трудно ми се получава 😁). И златното правило - едно охладняване засищам с топло златно мляко и едно от храненията почти задължително ми е зелена салата и пресни зеленчуци.

# 127
Последните две години много се разпуснах.Намислила съм си след празниците да се взема в ръце и да си изготвя хранителен режим,да тренирам и да ходя повече пеша,за да вляза във форма.

# 128
  • Варна
Не тренирам редовно, все липсва време. Обещавам си през 2025 г. да съм по-сериозна.

# 129
Правя леки тренировки и се старая да се движа повече навън. Спазвам режим на хранене, който ми се отразява добре.

# 130
  • Горна Оряховица
Бягам и правя упражнения в къщи.
През новата година ще бъда още по-сериозма с новата си фитнес гривна Wink

# 131
Тренирам пилатес вкъщи през ден или два. Засега не обмислям нов режим

# 132
  • Лясковец
Аз не поддържам никаква форма, но моят син - да. Тренира редовно като започна с народни танци и футбол,сега играе волейбол а отскоро и тенис на маса,старае се да употребява минимални количества захар,купува си все протеинови барчета,а е само на 13г.

# 133
Преди време тренирах няколко пъти в седмицата- 2-3 пъти в седмицата фитнес и 1-2 пъти джогинг или някой преход. Но след това започнах нова работа с изцяло нощни смени и режима ми тотално се обърка. А после забременях и наддадох доста килограми. В момента съм ангажирана с малкия ми син, но бих се върнала към тренировките при първа възможност.

# 134
  • Бургас
От тази година тренирам редовено - кръгова тренировка, йога. Дано ентусиазма ми продължи и догодина.

Общи условия

Активация на акаунт