Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 548
  • 363
  •   1
Отговори
# 135
Пилатес, два пъти седмично. Обмислям и комбинация от хранителен режим без захар, тесто и млечни продукти през 2025 г.

# 136
Не тренирам,не ми остава време. Имам син на 1година и половина и той е доста активен. Искам да тренирам,имам нужда да стегна тялото си. И разбира се ще ми трябва и режим. Обмислям промяна в най-скоро време!

# 137
След две раждания, формата, в която съм, изобщо не е за коментиране. Имам за сваляне много килограми, като съм започнала вече с калориен дефицит. За напред ще положа повече усилия и върху движението.

# 138
Цитат
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!
За съжаление, тренировките ми са далеч не толкова често, колкото би било добре за мен... и това е нещото, което искам да променя. Не изрично защото започва нова година, за това нещо няма по-подходящ момент от сега и веднага Grinning
Избягвам гръмки заричания, видяла съм че от тях полза няма. Опитвам се да си намирам мотивация която да ме държи по-постоянна. С променлив успех и с малък прогрес, но все пак прогрес. И не смятам да спирам до тук.
Другата промяна която искам да направя е да увелича приема си на протеини, считам че са важни, а и съм на възраст в която вече се влиза в пременопауза и е още по-важно да се съхрани колкото мускулна маса е вече налична, дори и да не успея да я повиша както ми се иска. А това не става с недохранване откъм протеини.

# 139
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!
Възнамерявам да започна отново да ходя на фитнес и да спазвам определен хранителен режим през новата година. В момента ходя на народни танци два пъти седмично.

# 140
  • Плевен

Основно с ходене и йога, само за това намирам време.

# 141
Старая се да ходя повече пеш, но от догодина ще се заемам и с тренировки..

# 142
Преди години тренирах ръгби в Бургас, непрофесионално. След 2 годити се наложи да прекратя тренировките и започнах с фитнес, от дъжд на вятър ходих като цяло. Но искам след празниците да започна активно, защото съм два пъти повече, с наднормено тегло.

# 143
Фитнед всеки ден, протеинк, не засега

# 144
Родих преди 3 месеца - тялото ми е тотал щета Joy Давам си отсрочка до нова година, така или иначе по празниците е трудно да се прави каквото и да е. След нова година съм страшно мотивирана да започна хранителен режим (съобразен до колкото е възможно с кърменето) и най- вече упражнения вкъщи. Към момента се старая при всеки удобен момент (и хубаво време) да излизам с количката и да правя по 3-4 км ходене.

# 145
Не съм много по фитнеса. Упражнения в къщи. Над 10 км ходене всеки ден. Диетите ги спрях, но гледам да ограничавам вредните храни и да се храня балансирано.

# 146
Ходя два пъти седмично на народни танци, а отскоро се върнах към домашните тренировки. Опитвам се и да ограничат приема на калории.

# 147
  • Г. О.
Искам да започна физически тренировки във фитнес, както и хранителен режим. Пия вода и се опитвам да си набарам протеин.

# 148
Тренирам 3 пъти седмично- ходя на йога, но всеки ден ходя по 7-8 км пеш. Ходя и на народни танци.Няма да променям нищо - чувствам се добре

# 149
От 4 години тренирам вкъщи с онлайн инструктор 6 пъти седмично по 45 минути предимно силово + 10-12К крачки дневно. Храня се НВ. Не бих променила нищо на този етап, това е много важно за здравето ми - ментално и чисто физически.

Общи условия

Активация на акаунт