Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 549
  • 363
  •   1
Отговори
# 150
Полагам страние колко ми се получава е друг въпрос. Старая се да се храня правилно и да ходя пеша.Повече време на чист въздух и физически упражение.

# 151
  • Пловдив
Тренирам два пъти в седмицата пилатес и каланетика. Ходя много пеша и се стремя да се храня балансирано. През новата година искам да намеря време за още един ден тренировка, защото това не ми е достатъчно.

# 152
  • София
Опитвам се да спазвам режим и да се движа повече. Правя упражнения вкъщи.

# 153
Нов режим едва ли ще започна. Старая се да поддържам форма като правя редовно упражнения у дома.

# 154
  • In The Middle Of Nowhere
Поддържам форма с разделно хранене, старая се да избягвам вредни храни и напитки. За 2025 г дай Боже може и да разпочна да тренирам;)

# 155
  • у нас
Понякога се храня разделно, понякога фастя. Ходя много пеш. След празниците ще трябва да се разтоварим от храната и ще сменя малко режима на хранене.

# 156
Сутрешна гимнастика за добър тонус и раздвижване! А йогата и медитацията са ми любими. Старая се да се храня здравословно, но не винаги ми се получава, особено сега по празниците.

# 157
Старая се да тренирам 3-4 пъти в седмицата. Храня се здравословно и се опитвам да не се изкушавам от вредните храни. Нямам нужда от режим засега. Достатъчно ще ми е през 2025г да съумея да запазя сегашните си навици.

# 158
От няколко месеца започнах да обръщам по-сериозно внимание на хранителния си режим, постепенно включвам и по-сериозни тренировки. За 2025 година имам амбиция да съм в много по-добра форма и да не се отклонявам от здравословния ритъм.

# 159
Опитвам се да се храня здравословно, но не винаги успявам.
Тренирам 2 пъти седмично с желание през 2025 да са поне 3-4 и да подобря хранителния режим.

# 160
Осъзнах,че дори при сумати диети, ако липсва движение,просто нещата не стават! Смятам определено да пия повече вода и да се движа!

# 161
Не поддържам фигурата си и не тренирам ,но от догодина обещавам да го направя .Simple Smile

# 162
  • Бургас/Пз
На 47 години съм и от 7 години тренирам с тежести. Тренировките ми помагат не само физически, но и психически, тъй като това е времето, в което успявам да изключа от всичко. Работата ми е на бюро и само добрата физическа форма ме спасява от болките в гърба. Тренирам 4 пъти седмично, а в почивните дни правя около 7км ходене.
Храненето ми е едно и също от години и за момента не мисля да го променям. Залагам предимно на протеините, като балансирам с въглехидрати и мазнини. Поддържам едни и същи кг-ми вече повече от 25 години. Единствено отклонения от теглото съм имала по време на трите бременности. Скоро си правих изследване за остеропороза и се оказа, че костната ми система е в много добро положение. Според лекарката това се дължи на добрата мускулна маса, която имам.

# 163
  • Пловдив
 Аз :
 1.Танци,защото обичам музика , движенията ми носят ведро настроение ,а  бедрата ми стават  по -стегнати.
 2.Джус,фреш  и консумация на българско кисело мляко за повече енергия ,тонус и наслада.Плосък корем.
3. Чувствам се свободна без програма , план и режим. При мен просто е  въпрос на свободно време  за  забавление,отдих и здраве.Но за мен  е предизвикателство да опитам нов вкус за по-хармонично тяло-чудесен начин за постигане на  баланс през  новата година.Нова стъпка -Нова Година-Нов вкус  ! Харесва ми !

# 164
Всяка година в края си правя планове и плановете остават просто планове. Дано идната година съм по- сериозна в това отношение 😁

Общи условия

Активация на акаунт