Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 551
  • 363
  •   1
Отговори
# 165
Три пъти седмично правя аеробика.

# 166
Поддържам форма чрез разходки и упражнения 3 до 5 пъти седмично.

# 167
Не поддържам форма, но много се налага да започна.
Смятам наистина през новата година да поставя началото и дано успея!

# 168
Както всяка година и тази си обещавам че ще се грижа за тялото си повече. Ще ям по-здравословна храна и ще посещавам фитнес по-често
А иначе сега освен с дълги разходки не поддържам форма с нищо друго

# 169
  • Разпиляна във въображението
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!

За съжаление не успявам да поддържам форма. За новата година смятам да направя усилие да я подобря с бягане, каране на колело и следване на режим на хранене.

# 170
  • Пловдив
Не тренирам редовно поради липса на време. От 2025г. ще се опитам да увелича максимално движението Blush

# 171
В последно време поддържам форма - кръгла 😁😁 Имам велоергометър и тренажор, но все не ми остава време (и сили) да ги ползвам. След празниците възнамерявам да се постегна

# 172
  • София
Аз не поддържам форма, но смятам, че това е нещо, което трябва да променя.

# 173
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Два пъти седмично ходя на народни танци.

# 174
как поддържате форма:
Със спорт и хранителен режим (все пак плочките на корема се правят в кухнята Stuck Out Tongue Winking Eye)

колко често тренирате:
4-5 пъти седмично

обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.:
Обмислям да внеса разнообразие в режима си, но не съм решила дали ще е изцяло нов.

# 175
През 2024 свалих около 25 кг, натрупани покрай майчинство и следродилна депресия, с нисковъглехидратно високомазнинно хранене и 5+ км на ден вървене, влязох в здравословен БМИ. Сега задържам теглото за ок 5-6 месеца с общо хранене с малки ограничения, движението непроменено. След празниците ще направя още поне 3 месеца нисковъглехидратна диета до сваляне на последните кг.

# 176
  • София
Тренирам силово 3 пъти седмично, надявам се през новата година да имам възможността да добавя още един ден към тренировъчната програма.

# 177
За съжаление нямам никакво време за спорт. Повече вървя пеш или се старая да се разхождам при първа възможност. Относно нов режим, планирам такъв по отношение на храната. Искам да променя драстично начина си на хранене, като премахна определени продукти, от които нямам полза и да включа повече такива, които биха ми помогнали да се чувствам по-добре, да имам енергия и тонус.

# 178
Когато имам време правя упражнения вкъщи. Освен това се старая на ден да правя по 10-12000 крачки

# 179
За съжаление не спортувам, но се движа по задачи на ден по 15-20 хиляди крачки.
Синовете ми ходят на фитнес и внимават с какво и по колко се хранят.

Общи условия

Активация на акаунт