Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 189
  • 363
  •   1
Отговори
# 30
  • Сф
Поддържаме форма чрез умерено спортуване,  полезна и разнообразна храна, добавки и витамини според нуждите на всеки. Така или иначе сме бивше професионално спортно семейство Simple Smile и държим на формата на тялото.
Това са изградени навици за цял живот!

# 31
Опитвам се да ям по-малко и по-качествено с повече протеин и по-малко въглехидрати в диетата. За съжаление много рядко спортувам и се надявам, че през 2025 ще променя това.

# 32
След бременност, кърмене имах за сваляне едни 40 кг. Преборих ги и се върнах отново към фитнеса и тренировките. Поддържам форма именно през режим и тренировки, като съм изключила доста храни от менюто си и дори не знам дали ще кривна покрай предстоящите трапези. През 2025 като план съм си намислила да обърна по-специално внимание на тренировките, защото определено имам нужда от стягане.

# 33
  • Пловдив
Ходя пеша, гледам да избягвам вредни храни и късно хранене.

# 34
  • При децата ми
Опитвам се да ям по-малко и по-диетична храна. Гледам да се движа повече, обмислям да ходя на фитнес.

# 35
  • София
Основно с ходене пеша - към момента все още върши някаква работа. Ще видя докога 🙂 Не се лишавам, но все пак се старая да не се изкушавам с ненужна храна, когато не съм гладен

# 36
  • София
Старая се ежедневно да поддържам форма. Дали ще е джогинг или упражнения, важното е да се движа.

# 37
Включете се в тази тема и споделете как поддържате форма, колко често тренирате и обмисляте ли да започнете нов режим през 2025 г.!

Дълги разходки и йога .

# 38
  • София
Винаги се започва в понеделник, в началото на месеца или в началото на годината! Simple Smile

# 39
Правя упражнения в къщи, но не редовно. За 2025 г. нямам планове за нов режим, надявам се да успея да правя упражненията си по-често.

# 40
От две седмици спазвам диета - калориен дефицит. Старая се да не се изкушавам с тестени и сладки храни. Ходя на танци два  пъти седмично.

# 41
  • Пеликания
Поне 3 пъти в седмицата тичам по 5км. Нов режим не, от години спазвам да не ям сладко и тесто и приемам повече течности.

# 42
Тренирам, да Simple Smile 3 пъти ходя на интензивни тренировки в зала, но гледам да има и 1 ден в седмицата у дома.

# 43
Имам желание да спортувам, но с две деца и работа не остава време за мен. Но пък се движа доста, понякога правя в къщи упражнения и се опитвам да се храня здравословно.

# 44
Ежедневно вървя пеша. За съжаление от доста месеци съм с болно коляно и не мога да правя упражнения. Внимавам с храната, често фаствам. Естествено около празниците режимът ми ще бъде на заден план.

Общи условия

Активация на акаунт