Лесните стъпки към по-силно и хармонично тяло

• 9 193
  • 363
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Внимавам какво ям и ходя пеша. Планирам да започна да тренирам вкъщи от следващата година, честно Simple Smile

# 16
Тренирам 4 дни в седмицата - интервални упражнение у дома и бягам на пътека два дни в седмицата. На режим съм постоянно, ще го продължа и през 2025

# 17
За съжаление вече не тренирам често, но гледам два пъти в седмицата да намирам време за това. Винаги ходя пеш и се храня често, но по малко. Приемам много плодове, зеленчуци и вода.

# 18
  • Пловдив
Напоследък все по-трудно намирам време за спорт Rolling Eyes
Това, което правя задължително е 15000 крачки дневно + 2 пъти седмично по час танци.
Ако успея, да си "открадна" малко време, въртя фитнес обръч, карам колело или ролери.
Със спазването на режими не ми се получават особено нещата, но внимавам какво и по-точно колко ям.

През следващата година едва ли ще се промени нещо в ежедневието ми, всъщност следващите 3, предполагам че ще е така.

# 19
  • Варна
Поддържам кръглата форма Simple Smile

# 20
Не поддържам форма. Но мисля това да се промени в новата година с хранителен режим, много разходки и тренировки

# 21
Поддържам форма с леки тренировки вкъщи, 2-3 пъти в седмицата и гледам да ходя доста пеша. Не се ограничавам с храната, но не прекалявам с нищо. Смятам да продължавам така и през 2025г.

# 22
От половин година съм на НВ диета и консумирам много протеини всеки ден. Досега не съм имала време, но от пролетта планирам да започна и да плувам редовно. Протеините наистина правят чудеса!

# 23
  • на последния етаж
Миналата година тренирах повече. Дано следващата да тренирам още повече.

# 24
Не ходя на фитнес, но много обичам балансираното хранене, с повече протеини. Обожавам разходките из природата. Всеки момент очаквам бебе и от 2025 със сигурност ще се наложи да започна режим, за да възвърна формата си.

# 25
Преди три години (преди да забременея), бях започнала много сериозно с фитнеса! Свалих 18кг. за 3 месеца! Бях толкова здрава,енергична и щастлива.
И да, през 2025г мисля да започна отново, защото имам нужда да си върна онази идеална форма.

# 26
С ходене и трябва да се замисля за по-малко храна.

# 27
  • Пловдив
Тренирам между 3 и 4 пъти седмично, внимавам с какво се храня, опитвам да добавям повече протеини. Не съм опитвала вашите продукти, щом са без добавена захар - това е отлично!

# 28
  • Пловдив
Поддържам форма с хранителен режим. Наблягам на месо, зеленчуци и варива. Избягвам сладко, въглехидрати и вредни храни. Опитвам се да се движа повече.

# 29
Формата си поддържам с навиците, които съм изградила през годините. Така наречените вредни храни, ги свеждам до минимум. Не броя калории, но знам горе долу коя храна колко съдържа и се старая да съм в нормата (нито повече, нито по-малко). Пия достатъчно вода, кисело мляко си правя домашно и си правя айрян, други напитки не консумирам. От април месец не ям месо, така че през 2025 ми се иска да се старая повече да си набавям протеин и менюто ми да стане по-разнообразно и балансирано. Не тренирам редовно , но ходя достатъчно пеш и понякога упражнения вкъщи за тонус. През новата година ми се иска да се запиша на канго джъмпс.

Общи условия

Активация на акаунт