Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 407
  • 880
  •   1
Отговори
# 270
Пък някой е на ДСК като мен, да знае, че тия нещастници от снощи не работят Joy и не мога ни да си пазарувам, ни да си платя нетфликса. Направо пестя, пестя. Тему сигурно баш сега ще ми пусне Офертата

# 271
Тази оферта ми я предлагаше и на мен, но не я разбрах и не поръчах.
Днес за първи път отмених една малка поръчка, защото не ми харесаха купоните с нея. Настоях да ми върне парите в сметката, не ми трябват други кредити в момента. Искаше да дам обяснения, но не го направих, само натиснах, че е направена по грешка и не писах нищо.

Прозрачните стикери всъщност не са лоши:

# 272
Постоянно ми стои офертата за 200 или 150%, но цените са космически. То няма смисъл.

# 273
  • софия
Пък някой е на ДСК като мен, да знае, че тия нещастници от снощи не работят Joy и не мога ни да си пазарувам, ни да си платя нетфликса. Направо пестя, пестя. Тему сигурно баш сега ще ми пусне Офертата
Вчера бяха пратили съобщение.

# 274
  • София
Хепи, ти ли беше с огледалните плочки или се бъркам?
Така ли са им заоблени ъгълчетата както на снимките на потребителите, защото на рекламните снимки не го бях забелязала, а чак след това. Могат ли да се лепят върху латекс? https://share.temu.com/90GeX5sE3QA

# 275
Заоблени са, и много добре опаковани в кашон
Аз ще лепя върху врата. Върху латекс имам променливи резултати, някои лепенки лепят,  някои не.

# 276
  • София
А като са заоблени, как ги лепиш, предвид, че ще се образува празнина при овала, страните плътно една до друга или с някакъв минимален естетичен луфт?
Мисля да си взема за един стар гардероб в спалнята на вилата, но все още се чудя колко точно бройки ще ми трябват и как да ги залепя.

# 277
На мен не ми пречи, че са заоблени. Ще ги лепя леко раздалечени

# 278
На някои огледални плочки си пише, че са със заоблен или прав ъгъл.

# 279
Може ли да се обяви дефект на артикул, без да се заяви връщане. Евентуално за някакъква компенсация

# 280
  • София
Вероятно ако си пишеш с поддръжката, могат те да стигнат до някаква такава идея, но няма точно определени правила.

# 281
Може, естествено Simple Smile аз редовно им пиша I do now want to return, да си знаят Simple Smile
Понякога настояват

# 282
Някой поръчвал ли е сребро? Много евтини ми се виждат.

# 283
Да, имат печат, но нямам намерение да ги нося на проверка.
Изглеждат добре.
Цените в момента са завишени.

# 284
Цените са тройни в момента.
Чакам да мине ЧП, че се оляха. И корекции няма, по тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт