Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 395
  • 880
  •   1
Отговори
# 375
И с тази оферта за кредит ми дава само от количката да си избера неща, при това май не всички.... Така ли е принципно?
Като го заявявам всеки ден, той ми се трупа, нали?

# 376
Да, трупа се. Ако си сложиш неща в количката и успееш по някакъв начин да извикаш офертата, ще ти позволи да вземеш нещата в количката, вместо от списъка.

# 377
  • Асеновград
И с тази оферта за кредит ми дава само от количката да си избера неща. Така ли е принципно?
Като го заявявам всеки ден, той ми се трупа, нали?
Да дава да си избереш от количката, и максимума кредит е 80 лв. и за 200-300 лв. да поръчаш нещо, само 80лв. ще ти върне. Следи да си ги взимаш , че се губят ако изтървеш за деня. Кредита можеш да събираш, но и дажа преди да е свършило, ако поръчваш нещо, ще ти намали с колкото си събрала.

# 378
И после от тази поръчка не трябва да връщам, нали?

Дано не забравя да цъкам всеки ден.....

Започва с малка сума, после повече всеки ден.

# 379
Аз съм връщала от поръчка с кредит, по-скоро са ме рефъндвали без да връщам, заради повредени/счупени продукти. Не знам дали кредита се променя, но не са ме банвали.

# 380
И аз съм връщала от поръчка с кредит. Не са ме банвали. Но вместо 19.37 лв. ми върнаха 19.10лв. Явно нещо са си удържали.

# 381
Офертата с кредита от 80 лв има лупичка горе и изобщо не е нужно да купува човек нещо от кошницата или което те предложат.
Така днес при такава оферта,си търся още един куфар. Случайно някой да е поръчал / купил този?
 https://share.temu.com/PwYhbx111bA

# 382
Този кухненски органайзер (за под мивка) е на добра цена в момента - 12,50. Аз поръчах за 15, но с разни купони мисля, че излезе 8 или нещо подобно (още не е дошъл).
https://share.temu.com/hXPesdAm8GA

Идея е, обаче не и ако имаш пързалящ се кош за боклук и още количество тръби вътре...
Мисля че съм виждала подобни механизми из магазините за кухненско.

В момента оглеждам това https://share.temu.com/Gso6skhxO4A за шкафа над аспирацията

и си чакам тая седмица  https://share.temu.com/ELcNWB63o5A

Скрит текст:
Офф - одеве поръчвам на добитъка храна и резервни части за катерушката им и в частта за доставка:

Смятат си хората кво поръчваш като обем и директно ти казват... Явно не е толкова трудно.

# 383
Не са една и съща.
Горният телефон от скрийншота е на бокснау. Може би би било по-пригледно и удобно да бъде до импулсния.

Точно това имах предвид. Не всеки чете другата информация, с цялото ми уважение към труда на Panayotu.

Не виждам причина някой да иска да плаща за импулсен телефон пред безплатната му алтернатива.

# 384
Ами хубаво е да се чете цялата информация. Тя не е спам, а много от въпросите, които се задават са точно на тази страница. И не случайно са там.

# 385
Не мога да се справя с това да върна няколко продукта с една пратка. Имам няколко неща от различни поръчки, които искам да върна. За първото ми даде номер на бокснау. Обаче не виждам как да прибавя другите, които искам към същата товарителница.

# 386
Соул, като заявиш второто връщане ти генерира нова товарителница, с двете неща. Ако имаш трето и следващи, ги добавя и тях. Последната товарителница включва всички артикули.
За връщане на артикул от поръчка с кредит вече писах, че не са ми спрели офертите, нито имам бан.

# 387
Не мога да се справя с това да върна няколко продукта с една пратка. Имам няколко неща от различни поръчки, които искам да върна. За първото ми даде номер на бокснау. Обаче не виждам как да прибавя другите, които искам към същата товарителница.

Просто даваш назад и влизаш в следващата поръчка и заявяваш какао искаш да върнеш от нея. То (май) ще те пита дали искаш да добавиш към старата или да генерираш нова.

# 388
Мерси, момичета, стана.

# 389
Здравейте грейката за която писах пристигна ,харесва ми ,тънка е , но ще се носи оранжевото излезе кафяво ....
За 12 лв ми излезе

Общи условия

Активация на акаунт