Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 314
  • 880
  •   1
Отговори
# 510
Някой купувал ли си е малък миксер, със зарядно? Дали си струва?
Имам планетарен миксер, който не е удобно да вадя за дребни неща.

# 511
  • Асеновград
Последно като връщах, повече от седмица, преди сумата да се появи като дебит в приложението на банката, и после около 4-5 дена да се види реално в сметката  сумата.

# 512
Благодаря, но аз съм задала да ми се върне като кредит в тему. Може би е рано, понеже 16 и 17 бяха почивни дни, знам ли....

# 513
Сега ми върнаха 28 лв, заради една кутия с чекмеджета и едни четки. Попитаха ме дали искам да ги връщам, аз писах, че не. По-точно в кутията е проблемът. Според мен, тя няма да се побере в стандартен бокс, донесе я куриер и между другото, го чух как я изпусна в коридора (пред офиса)... Преди това може и да е била добре, сега е малко очукана.

Има и други белези Sad

# 514
Благодаря, но аз съм задала да ми се върне като кредит в тему. Може би е рано, понеже 16 и 17 бяха почивни дни, знам ли....

Последно отне седмица-10 дни. Също бях избрала връщане като кредит.

# 515
  • София
Пиши на чат бота. Аз като оставя пратката в кутията и директно пиша " Оставих артикулите за връщане". Пита те за коя поръчка става въпрос и ти дава предложение веднага да ти върне парите. Опитай така. Да подчертая, че избрам връщане на кредити, за банков превод не знам дали ще има такава опция за експресно възстановяване.

# 516
  • Асеновград
Пиши на чат бота. Аз като оставя пратката в кутията и директно пиша " Оставих артикулите за връщане". Пита те за коя поръчка става въпрос и ти дава предложение веднага да ти върне парите. Опитай така. Да подчертая, че избрам връщане на кредити, за банков превод не знам дали ще има такава опция за експресно възстановяване.
Не винаги може да се избере кредит. Понякога дава само една опция по първоначален начин на плащане.
Това сме го дъвкали, и така и не разбрахме каква е логиката като посочва как да връща сумата.

# 517
Избрала съм кредит, написала съм, че поръчката е в бокс. Вероятно искат да видят самите артикули, че са доста, тогава чак...

# 518
Пиши на чат бота. Аз като оставя пратката в кутията и директно пиша " Оставих артикулите за връщане".

Това не се ли отбелязва в самата поръчка, че вече са върнати артикулите? Преди се чекваше един подобен надпис.

# 519
  • StZ
Опитах се току що да върна три пуловера от три различни поръчки - не ми даде никаква товарителница. Търсих къде какво - и се оказва, че не иска да връщам нито един. Представа нямам какво да ги правя.

# 520
Ето ми фотоапаратът - работи, не е лош, обаче ме е яд, че не мога да си поправя старият, който е доста по-готин (обективът му е счупен, никой не иска да го поправи - питах на места, където поправят компютри и телефони):

Всичко е наред, без четките и дървената кутия. Органайзерът за под умивалник е изряден, няма дефекти.
Утре чакам още неща.

# 521
Дай линкове и цени де

# 522
Избрала съм кредит, написала съм, че поръчката е в бокс. Вероятно искат да видят самите артикули, че са доста, тогава чак...

А и още нещо. Отбеляза ли в приложението, че си върнала нещата.

# 523
  • софия
В събота сложих продукти за връщане в бокс, днес си получих парите. Никъде нищо не съм отбелязвала в приложението.
Може да е, защото бяха малко и сумата не е голяма.

# 524
  • В страната на бурите
maria1986, това е роботчето за прозорци - https://share.temu.com/PmRcOs1KrHA

Общи условия

Активация на акаунт