Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 297
  • 880
  •   1
Отговори
# 585
Аз днеска върнах едни ботуши и веднага ми възстановиха сумата .

# 586
  • Асеновград
Последните дни, сериозно наблъскаш поръчки, използвайки купони. Дано всичко дойде навреме и да е качествено.
намален с купон 90 лв.

намалена с 30лв. при сума от 60лв.

намалена с купон 20лв. при 40лв.

намалена с 30лв. при сума от 60лв.

намалена с 50лв. при сума от 100лв.
два продукта за пакет купони

намалена с 40лв. при сума от 80лв. използван Кредит:
-30,68лв.
намалена с 40лв. при сума от 80лв

намалена с 80лв. при сума от 160лв
два продукта за пакет купони

# 587
Аз днес пуснах 2 продукта за пакет купони но получих от кофти купоните.....чак ме е яд ...

# 588
  • Асеновград
Аз днес пуснах 2 продукта за пакет купони но получих от кофти купоните.....чак ме е яд ...

Моите последните са същите

# 589
  • Пловдив
...нито веднъж не съм получавала никакви купони
Disappointed Relieved

# 590
И на мен ми даде от тези, но използвах 20 от 40, ще използвам и този за 10, а също и този за 30 от 80. Пак е по-добре от нищо.
Мисля с фотоапарата използвах 60 от 160, тогава имах и кредит и се получи доста добре.

# 591
  • Бургас
...нито веднъж не съм получавала никакви купони
Disappointed Relieved
С кода "coupon reward 01" в търсачката не ви ли излизат? Преди малко пак пробвах и пак ми изскача колелото, ама стига толкоз засега...

# 592
И на мен ми даде от тези, но използвах 20 от 40, ще използвам и този за 10, а също и този за 30 от 80. Пак е по-добре от нищо.
Мисля с фотоапарата използвах 60 от 160, тогава имах и кредит и се получи доста добре.

Как ще ползваш този за 10 лв като минимума за поръчка е 25 лв?

# 593
  • Бургас
Поръчваш на стойност 35 и ти приспада 10 лв, така влизаш в минимума за стойност на поръчката.

# 594
Поръчвам за 35лв Simple Smile Между другото, на мен през ден-два ми дава картата за 50% отстъпка на един продукт (т.е. продължава да ми я дава - това е промоцията, която ми излиза най-често). Много добре се съчетава с купони. Ето какво гледах днес (но не поръчах, мисля да пасувам до края на месеца).

И др.
Наясно съм, че задрасканите цени са фалшиви, но пак харесвам офертата.

# 595
  • София
Здравейте,
по погрешка добавих един артикул към туку що пусната поръчка с един клик.
Откривам как да анулирам цялата поръчка, нещо което обаче не искам. Въпросът ми е мога ли някак само този артикул да махна?
П.П Успях да се разбера с бота и махнах артикула.

# 596
Така са го измислили, че да не смееш да откажеш поръчаното. Обаче, ако проявиш смелост Simple Smile, излиза списък с отделните артикули в поръчката и маркираш само него.

# 597
Поръчваш на стойност 35 и ти приспада 10 лв, така влизаш в минимума за стойност на поръчката.

Това ми е ясно. Въпроса беше, че този ваучер не е много изгоден. Дават го, че ти приспада 10 лв от поръчка минимум за 10.01 лв. Обаче такава поръчка не можеш да направиш. Трябва да докараш до 35 лв. До колкото знам, не можеш да комбинираш няколко ваучера. И така този от 10 лв не е особено изгоден на фона на тези, които са 50%-ови.

# 598
  • София
Да така е, аз ползвах всякакъв ваучер навремето, та дори и пусках без ваучер поръчки, но благодарение на насоките тук, а и възстановяването на неизползван ваучер, вече не си представям да пусна поръчка без 50 процентов такъв Simple Smile
Тъй като ми понамаляха ваучерите, реших да пробвам coupon reward 01 от по-горе. Поиска ми 4 артикула да си избера, не като предният път два. Поръчах неща на прилични цени за около 30 лева и отново ми даде 50 процентови кодове, по два за 30 лв, 40, 50 и 80 съответно отстъпка. С възстановяването на купони ще имам доста занапред за поръчки.
Макарр че напоследък съм похарчила безумни суми и какво ли не поръчах вече и не е лош до са спра скоро.

# 599
Има лого на иконата на приложението за ЧП. То по-добре да свърши, че да се нормализират цените.

Общи условия

Активация на акаунт