Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 392
  • 880
  •   1
Отговори
# 360
Пратката ми пътува. Ще дойде в кутия на boxnow. Мога ли да сменя адреса, за да дойде до друга кутия на boxnow?

# 361
  • Асеновград
Пратката ми пътува. Ще дойде в кутия на boxnow. Мога ли да сменя адреса, за да дойде до друга кутия на boxnow?
Да можете, но няма гаранция,че се получи в избрания бокс.
Чак когато дойде съобщението от куриуера разбирате къде е доставена.
По техни условия, куриера минава през желаната кутия, няма места и Ви я слага в някоя следваща, независимо от зададена кутия или подаден от Вас пренасочен адерс.
В момента имам точно този казус, за пореден път и след пренасочване в циганския квартал.
Ако я пренасоча , няма гаранция,че желания автомат няма да е пак зает и ако е зает  връщат пратката към подателя. Като пишат непотърсена.

# 362
Много е неприятно това. За щастие на мен само един път ми я пренасочиха от избрания от мен автомат, но беше съседен и нямаше такава драма. Просто този, който избирам е на бензиностанция и има къде да спра, а пренасочения беше в спирка на метрото, а там трудно се паркира.

# 363
Да можете, но няма гаранция,че се получи в избрания бокс.
Чак когато дойде съобщението от куриуера разбирате къде е доставена.
По техни условия, куриера минава през желаната кутия, няма места и Ви я слага в някоя следваща, независимо от зададена кутия или подаден от Вас пренасочен адерс.
В момента имам точно този казус, за пореден път и след пренасочване в циганския квартал.
Ако я пренасоча , няма гаранция,че желания автомат няма да е пак зает и ако е зает  връщат пратката към подателя. Като пишат непотърсена.
В нашия град има само на два адреса кутии на boxnow. Кога мога да я пренасоча-когато получа съобщение от boxnow че пратката е доставена в кутия ли или мога преди да я доставят в кутия?

# 364
Още преди да дойде може да се премести в желана кутия. На 1 страница е телефона.

# 365
Моля, поставете на първа страница неимпулсния телефон на Бокснау- 0882122326

# 366
Има го на първа страница.

# 367
Къде по-точно го има? Аз намирам, това:

За контакт BOXNOW
Свържете се с BOXNOW представители на отдела за обслужване на клиенти, за да разрешите проблема си и да оправите нещата.
Обаждане
‎+359070070744
Работно време
Понеделник - Петък:8AM - 10PM
Събота - Неделя:9AM – 8PM

# 368
Не сте прочели всичко…

# 369
  • софия
Откога сеймдей и бокснау са една и съща фирма?
Стационарните телефони са различни.

Може би е добре стационарният телефон на сеймдей да се посочи при другата информация за тях и този за бокснау да се извади от скрития текст.

# 370
  • София
Не са една и съща.
Горният телефон от скрийншота е на бокснау. Може би би било по-пригледно и удобно да бъде до импулсния.

# 371
Откога сеймдей и бокснау са една и съща фирма?
Стационарните телефони са различни.

Може би е добре стационарният телефон на сеймдей да се посочи при другата информация за тях.

Това е скрийншот. Не съм копирала целия текст. Прочетете хубаво първа страница. В скрития текст са въпроси, на които БоксНау са отговаряли и отдолу си дават техния телефон. После продължава текста със Сеймдей. Скрийншотнах това, за да покажа къде е мобилния телефон на БоксНау, ама май така стана по-трудно. Та…. Телефона на БоксНау е в скрития текст, най-отдолу…..

# 372
Този кухненски органайзер (за под мивка) е на добра цена в момента - 12,50. Аз поръчах за 15, но с разни купони мисля, че излезе 8 или нещо подобно (още не е дошъл).
https://share.temu.com/hXPesdAm8GA

# 373
Такаааа.....за пръв път ми излезе офертата за връщане на кредит за последователни дни. Въпросът ми е през телефона (приложението) само ли става? И също ми изписва следното:

! Ако сумата бъде възстановена, наградите ще бъдат рециклирани и се прилага 90-дневна забрана за участие 

Какво значи това?

# 374
Мисля, че не става през сайта - отново излиза само кюар код
(преди съм се опитвала да вляза от имейл на компютъра, за да си събера кредит).
А преди също питаха за предупреждението - май значи, че ако се върнат закупените артикули (с които е получена офертата), няма да пращат повече промо оферти на този профил. Но не е сигурно дали е така.

Общи условия

Активация на акаунт