Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 369
  • 880
  •   1
Отговори
# 420
Ето и някои мои неща, има и няколко дреболии, които останаха извън снимката, защото са в офиса ми.

Нищо не е купено на редовната цена, прилагани са разни купони, затова е трудно да се каже колко е била индивидуалната цена на артикулите.
Флашката е 2-3 лв и е 124 ГБ (в момента е изчерпана).
Чантичката е малко найлонова, но я исках отдавна и няма да я върна. Излезе около 25 лв. Дано да издържи до пролетта.

Маркерите изглеждат страхотно, сега ще ги тествам. Те са ми артикула, с който получих 80лв кредит (така че този кредит трябва да го извадя от тяхната цена или от цената на следващите поръчки?). Сега са по-скъпи. Появи се и комплект от 168 цвята, но е доста по-неизгоден.

# 421
Може ли линк за стягащото бельо?

# 422
  • Пловдив
Може ли някой да сподели линк за акрилни боички от, които е доволен? Да покриват добре и да са с ярки, насити ни цветове.

# 423
  • нейде там, където ....
Може ли линк за маркерите?

# 424
Ако съм ползвала оферта за възстановяване на средствата до 80лв и като получа нещата ако нещо не ми е допаднало и искам да го върна , какво се случва с тази оферта вече съм заявила връщане на средствата.  Ще ми вземат от тях или какво ?

# 425
Това са маркерите, но сега са на много висока цена - https://share.temu.com/6CZ6RdIoaqA
Най-евтини са били 100 лв; според мен, под един лев на брой е добре за хубав акрилен маркер.

# 426
  • Бургас
Ако съм ползвала оферта за възстановяване на средствата до 80лв и като получа нещата ако нещо не ми е допаднало и искам да го върна , какво се случва с тази оферта вече съм заявила връщане на средствата.  Ще ми вземат от тях или какво ?
Не, ще ти възстановят сумата, на която реално ти е струвал артикула, както идва с  процентно намаление на всеки.

# 427
Не, ще ти възстановят сумата, на която реално ти е струвал артикула, както идва с  процентно намаление на всеки.
Това може ли да го обясните с пример. И аз съм в тази ситуация. Имам да връщам един стелаж( то се оказа като карикатура на стелаж) за около 30 лв. Направила съм покупка за 100 лв и са ми възстановили 80 от тях. Каква сума ще получа,ако реша да върна стелажа? Извинявам се,ама нищо не разбирам от офертите им. Даже вече мисля да дам пауза,че то от промоции няма край....😂

# 428
  • София
6лв?

# 429
И аз имам питане относно връщане на артикули, чрез BoxNow - върнах дрехи на стойност 65лв, следвах инструкциите от Тему, после - от бокснау ми писаха да оставя пратката в удобен за мен автомат, оставих я - това беше във вторник. Парите от Тему ми възстановиха още вчера, но не знам как да разбера докъде е върнатата пратка, много съм зле, даже не се сетих да си снимам новогенерираната товарителница... Disappointed

# 430
И аз имам питане относно връщане на артикули, чрез BoxNow - върнах дрехи на стойност 65лв, следвах инструкциите от Тему, после - от бокснау ми писаха да оставя пратката в удобен за мен автомат, оставих я - това беше във вторник. Парите от Тему ми възстановиха още вчера, но не знам как да разбера докъде е върнатата пратка, много съм зле, даже не се сетих да си снимам новогенерираната товарителница... Disappointed
Като се влезе в поръчката/ артикули има начин да се следи връщането. Но то не трябва да ви тревожи,щом са възстановили парите. Аз имах случай с футболни обувки и трябваше да изчакам да ги проверят в склада им и тогава да ми възстановят сумата. Тогава следих движението, защото процесът отне повече от седмица.

# 431
Много благодаря за успокоителните думи Heart

# 432
mamaivy  , ами покажете го този стелаж , та и друг да не се лъже. Благодаря , нека да сме си полезни взаимно.

# 433
mamaivy  , ами покажете го този стелаж , та и друг да не се лъже. Благодаря , нека да сме си полезни взаимно.
Не съм чела някой да се интересува от стелажи,но и дори да се интересува,може за неговите цели да си е съвсем идеален. За ето такъв тип стелаж на пет нива става дума.

# 434
И аз не го харесах моят - беше около 20 лв, но не го върнах. Става за кухнята, но ако го бях видяла, нямаше да го купя. Всъщност, когато го поръчах беше 26, но после ми направиха корекция на цената.

Ето този от Синсей е хубав и стабилен: https://www.sinsay.com/bg/bg/stelazh-1158q-99x

Общи условия

Активация на акаунт