Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 363
  • 880
  •   1
Отговори
# 450
Аз също съм много доволна от чантите им, които съм купила по 5- 6 лв.Имам вече 9 и чакам още една 🤣

# 451
Вярно е, че е зарибявка. Обаче, като си сметнеш, нещата ти излизат почти без пари.

За две рокли, две блузи, кутия за бижута съм дала 20ина лева (толкова ми възстановиха, когато ги върнах), купени с купони и отстъпки. За 20 лв. в магазините само една блузка вероятно.....

# 452
Друго искам да попитам. Не съм си купувала техника,но се загледах по едни вертикални прахосмукачки и роботи за прозорци. Ясно,че цената може да се оптимизира,но как стои въпроса с гаранцията на тези уреди,все пак не са без пари.

# 453
  • на морето
Temu си е зарибявка отвсякъде, ако човек не се контролира...И аз се озаптих навреме и сега поръчвам единствено неща, които ми трябват и търся да купя отнякъде. Признавам, че купони никога не съм ползвала досега, но издебвам всичко на максимално ниска цена и тогава поръчвам, удовлетворена съм винаги, защото в крайна сметка се сдобивам с неща, за които тук трябва да дам повече пари.
Баща ми много се зариби по разни инструменти, много е доволен от качеството, за наистина малко пари. Майка ми пък е влюбена в чантите - за 10-15 лв се сдобива с чанта, която е със страхотно изпълнение, красива, с хубава кожа.
Аз съм по котешките играчки, кейсовете за телефон и бижутата Joy
Но самоконтрол му е майката, иначе... Joy
Може ли линк за чантите!

# 454
  • Асеновград
Друго искам да попитам. Не съм си купувала техника,но се загледах по едни вертикални прахосмукачки и роботи за прозорци. Ясно,че цената може да се оптимизира,но как стои въпроса с гаранцията на тези уреди,все пак не са без пари.
Няма гаранция. Ако не работи връщаш, това е .Но гаранция със сервиз няма. Колкото време изкара изкара.
То и моите прахосмукачки взимани от магазини със стоки от Европа са така, попадение заради ниска цена- гаранция няма.

# 455
Доди, това последно поръчах за майка ми, имам го снимано на живо. Успях да го купя за 12лв. Изпълнението е 10 от 10.
https://share.temu.com/rETepZp6hBA

# 456
Аз от около седмица разучавам темуто и чакам първата си поръчка да дойде. Изумяват ме цените, които споделяте тук - такива не виждам на сайта, ама въобще...трябва да се дебне или е на периоди и в момента всичко е завишено или въобще да не се надявам вече на такива ниски?

# 457
В момента е по-скъпо. Може би до Коледа ще е така.
Има отделни неща, които са на добра цена, но трябва да се внимава.
Аз мога да поръчвам хоби материали без прекъсване и действително са по-евтини и достатъчно качествени. Но като направя 10 поръчки по 25 лв няма файда, че е по-евтино...

# 458
  • на морето
Доди, това последно поръчах за майка ми, имам го снимано на живо. Успях да го купя за 12лв. Изпълнението е 10 от 10.
https://share.temu.com/rETepZp6hBA
Благодаря много. Много ми харесва, ще я следя.

# 459
Аз днес получих поръчка. Бях си избрала 5 комплекта коледни кухненски кърпи. 4 от тях дойдоха само по 1 брой. Бота ми върна парите, обаче пак ме е яд, че не са по 2. Бях ги придвидила за подаръци.

# 460
Сякаш пораздвижиха цените. Днес имах символични кредити по дребни поръчки и един по-голям на една машинка на мъжа ми. Че две седмици преди това беше пълна суша.

# 461
Отворих пратката. Всичко от трите поръчки е налично.
Похвалвам тези боти
https://share.temu.com/2nSpuwOfnAA
Много елегантни, отговарят на размера. Чудни са!

Добре е да има контрол. Уж дребни суми, но се трупат. Револют ми докладва, че от края на май, досега, съм похарчила 800+ към Тему. Имам 50+ поръчки. Та, като се замислих, преобладващата част от нещата са дребни, ама ето 800 лв.

# 462
И аз смятах. От средата на май - около 600 лв. Лошо ми стана. А, насреща нямам нищо съществено купено. Една кутия за лекарства около 20 лв и една въртяща се поставка пак за толкова. И сега се сещам, че за нея ми върнаха парите, защото беше изкривена. Не знам къде съм дала другите суми.

# 463
Моите са повече, но знам кои са ми по-скъпите неща от Тему - проектора, сега си поръчах фотоапарат (исках малък, имам по-големи, но не са ми удобни за в дамската чанта и не обичам да трупам снимки на телефона), някои по-скъпи материали за рисуване...
Обаче от Синсей, ако съдя по точките, са около 1000 лв за годината и не ми е много ясно как е станало...

# 464
Аз съм с над 1000 лв. сигурно. Не ми се смята. Но пък поръчвам и на ММ неща като разни уреди (не им разбирам - фреза примерно) и той е доволен от качеството. На детето купих доста дрехи, които са супер за цената си. Отделно джапанки за 1,69 лв./чифт. Такава цена няма никъде. Вярно, че са некви "китайски" хахахахха, ама колкото издържат, поне няма да не е яд.

Общи условия

Активация на акаунт