Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 308
  • 880
  •   1
Отговори
# 540
Поръчвали ли сте вертикална малка ютия  и дали върши работа? Ще съм благодарна ако споделите линк към конкретен модел.

# 541
Добре де, вие не гледате ли какво пише като искате връщане? Като видя, че не ги искат, отказвам. След ден, два, три, си сменят желанията и ги искат. На мен не ми трябват излишни неща, като ми връщат парите, искам и аз да си върна нещата.
Много благодаря за тази информация. Не беше ми хрумвало,но това е супер.

# 542
И аз държа да ги върна. Няма какво да ги правя. Без това замърсявам планетата с моята консумация. Поне непотребните неща да си ги вземат и да си ги рециклират.

# 543
Аз например, не исках да връщам нещата. От един комплект четки една е счупена наполовина, но другите са здрави. Дървената ми кутия е очукана и малко грозна, но си е кутия. И за двете неща писах, че искам частично връщане на парите (т.е.отстъпка), защото се чувствах малко прецакана.
Но роботът не ме разбра и ми предложи да ги върна и да си получа парите, или да не ги връщам и да си получа парите.

# 544
В такъв случай като си ги ползваш е ок. Обаче има и много непотребни неща. Тях връщам. И аз имам наранени неща, на които са ми върнали парите, но криво-ляво ги ползвам.

# 545
Като стана дума за върнати пари и невърнати артикули, имам за подаряване саморазбъркваща чаша и две-три силиконови покрития за клавиатура. Ако някой от София ги иска, можем да се разберем на лични.

# 546
Има неща, които са си хубави,но не са това, което очакваме. Вчера например подарих едно много хубаво котешко легло на една жена, която обгрижва и лекува много котета. Леглото си беше чудесно. Просто нашия звяр като легне,не се побира и трябва все нещо да му е отвън.😃 Но дрехи и обувки предпочитам да връщам.

# 547
И аз държа да ги върна. Няма какво да ги правя. Без това замърсявам планетата с моята консумация. Поне непотребните неща да си ги вземат и да си ги рециклират.

А самолетът, който връща обратно стоката, не замърсява ли? Simple Smile
Не разбирам защо поръчвате непотребни неща, а после ги връщате. Разбирам нещо да не е точно това, което сте очаквали, или да е дефектно, но умишлено да поръчваш неща, от които нямаш нужда, само заради безплатната доставка, а после да ги набутваш и с обратен транспорт... И то не веднъж, не два пъти, а постоянно... Не го разбирам.

# 548
  • StZ
zorni4ka, много ли са зле пуловерите?

Бях писала отзиви по-рано. Не мога да нося никой от тях - единият е много голям, вторият грозен и мнооого изкуствен, третият хубав, но ми е къс.
Чета темата, но не съм разбрала, че като не си ги иска днес, може да си ги поиска следващ път.
За първи път ми е да връщам, ще пробвам ако пристигне още нещо, което не харесвам.

# 549
И аз не съм разбирал защо при положение, че ви връщат парите вие настоявате да върнете непременно стоката!? Ми подарете я, изхвърлете я, дайте я вие за рециклиране.

# 550
Има групи за подаряване във фейсбук. Пускате там, със сигурност ще се намери желаещ.

# 551
Ако заявите връщане не чрез бота почти винаги искат даденият продукт да се върне .

# 552
Не поръчвам нищо заради доставката. Просто някои неща на живо са различни от снимките.
Защо да ги хвърлям, като те са годни. И връщането е регламентирано. Ако мога да подаря нещо няма да заявя връщане с цел да ми върнат парите. Искам точни сметки.

# 553
Никога не заявявам чрез бота. Влизам в поръчката и от там.

# 554
  • StZ
Никога не заявявам чрез бота. Влизам в поръчката и от там.
Аз връщах през поръчките , защото следвах инструкциите на сайта - с бота не знаех, че може, но и не ми се разговаря с такова не(и)що.
Да не би заради празниците да не искат повишено движение на товари?
Както и да е ако се наложи пак ще пробвам няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт