Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 283
  • 880
  •   1
Отговори
# 615
  • Асеновград
При мен писани кодове не става.
Влизате си в Съобщения - Оферти
И си избираш офертата

Огледайте си Вашите и ще излезе.

# 616
  • Бургас
При мен пък, така не става, изписва, че тази дейност е изтекла.

# 617
  • София
И от съобщения-оферти не излиза.

# 618
Аз в съобщения имам само карта за намаление на един продукт и някакви тъпи, които са от рода “всичко под 3.50 лв”.

С claimcredit се вика друга оферта, която не е валидна за всички. Ваучери/купони бяха с друг код.

# 619
Никак не става. Тези оферти излизат внезапно, без съобщение или имейл. Трябва на момента да действаш.

# 620
Не е claim credit, мисля, че беше rebate 100, но не работи в момента при мен.

# 621
Знам, че не е по темата, но мисля, че ще е полезно за някои. Сега във ФБ ми излезна реклама на Черен петък за гел-лакове Bluesky на 50%. Едно шишенце от 15 мл излиза 12-3 лв. Лаковете са хубави, издръжливи и лесно се нанасят. Пак марката е китайска, но поне имат официален вносител за България и много салони работят с тях. Та мисля, че офертата е много добра за тази цена и мл. Може да имат и други аксесоари на намаление. Над 50 лв е безплатна доставката. Поне знам, че със сигурност ще станете доволни и няма лака да отиде в кофата. Иначе сме коментирали, че като цяло гел-лаковете са вредни.

# 622
  • София
От тези чорапогащници имам няколко бройки, аз съм обаче много доволна. Дори в момента съм с единият и рокля. Много ми допада това, че са плътни, а изглеждат леко като че ли прозира.
Даже тъкмо си мислех, да следя и да поръчам още.

# 623
  • Асеновград
От днешната пратка , която пак се наложи да издирвам на 6км. от кутията в която трябваше да е.
https://share.temu.com/sTtJvop9PRA много добро качество на химикалките и надписа е хубав
останалото са дреболии  за които нямам забележки.

# 624
Да ви похваля това кошче https://share.temu.com/g1CIYYQUoWA  , ама сега много са му надули цената. На 5,79 лв съм го взела.

И аз го имам. Взех го на около 5 и нещо. Наистина и много добро и удобно.

# 625
Ако го намалят, ще взема още едно.

# 626
Може ли линк към копринените калъфки, които си поръчвала како Сийке?

Ей този чорапогащник обух днес и веднага го събух и отиде в кофата. Много неудобен. Задните шевове някак минават под дупето и дразнят. Писах на бота, този път на български, но той ми отговаряше на английски. Grinning Върна ми двате лева и изказа съжаление, че не съм доволна. Grinning
https://share.temu.com/k20QpbhyJRA
Имам няколко такива чорапогащника в различни цветове (взети на цена около 3 лв.) и много си ги харесвам, защото са подплатени, а изглеждат прозрачни. Супер са за рокля в по-студено време. Според мен не ти е бил удобен, просто защото е малък размер и е за по-нисички жени. Аз съм 157 и 47 кг. и ми е екстра. Ако бях по-висока и на мен щеше да ми е неудобен.

# 627
Аз съм имала такъв чорапогащник, даже по-точно клин, без ходила, хич не ми беше удобен. 164 см съм, 46 кг.

# 628
И на мен не ми е удобен показания чорапогащник, но предполагам, че ми идва малък, нищо, че и аз съм висока 160см.
Иначе изглежда добре, като материя ми хареса. Носих го един ден.

# 629
  • София
Не е claim credit, мисля, че беше rebate 100, но не работи в момента при мен.

Стана, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт