Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 266
  • 880
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Може ли линк към копринените калъфки, които си поръчвала како Сийке?

Ей този чорапогащник обух днес и веднага го събух и отиде в кофата. Много неудобен. Задните шевове някак минават под дупето и дразнят. Писах на бота, този път на български, но той ми отговаряше на английски. Grinning Върна ми двате лева и изказа съжаление, че не съм доволна. Grinning
https://share.temu.com/k20QpbhyJRA
Имам няколко такива чорапогащника в различни цветове (взети на цена около 3 лв.) и много си ги харесвам, защото са подплатени, а изглеждат прозрачни. Супер са за рокля в по-студено време. Според мен не ти е бил удобен, просто защото е малък размер и е за по-нисички жени. Аз съм 157 и 47 кг. и ми е екстра. Ако бях по-висока и на мен щеше да ми е неудобен.
Ми той няма размери, пише че е универсален. А и този, който поръчах не топли. 164 см мисля е напълно нормален ръст. Не се имам за висока.

# 631
Може ли линк към копринените калъфки, които си поръчвала како Сийке?

https://share.temu.com/lsmLGPH1ybA

Голям зор, докато я изкопая от хисторито. Надявам се Тему да не е подменило търговеца. Взела съм я за малко над 30 лв.

# 632
Да ви споделя - благодарение на Тему започнах да тренирам нов спорт - стрелба с лък, в хола.

Шишчетата дойдоха като бонус към лъкчето, с тях стреля. Мишената е поръчана отделно.

# 633
Някой да е пробвал менструални бикини? Много ги заглеждам и ми се иска да ги пробвам, но не знам доколко са читави за по-обилен цикъл...

# 634
  • столицата
За пръв път ще връщам стоки от две поръчки. Отпечатах и товарителницата, но ме изненада съобщението "Донесете до най-близкия BOXNOW точка и дайте пакета на персонала". Не следваше ли директно като избера офиса и да ми даде код, с който да отворя чекмедже и да оставя пратката? Като ги знам какви мързели са в този офис. То си е реално магазин  и просто в едно помещение е обособено за бокснау.

# 635
Ох, с такава точка, но на Сеймдей, си късах нервите вчера. Аз търсех кутии, то било в Пощата, утре пак ще ходя. Та, вижте тази точка на Бокс да не е в Бг пощи и тя. Ако е в кутия, трябва с номера на товарителницата.

# 636
Имам такива бикини и от Тему, и от Али, различни модели, винаги си ги нося като допълнителна защита, с превръзка, поради тази причина си взимам и номер нагоре от обичайния. Понеже съм с обилен цикъл, така  ми е спокойно. Самостоятелна не ги ползвам

# 637
  • StZ
Бота пак ме дразни - искам да ми активира купон 40 от 80, а той ми дава 40 от 130 и 80 от 270.
Не ми е спешно и ще си трая Simple Smile

# 638
Можеш да избереш друг купон - там където са купоните избираш и натискаш use (използвайте).

# 639
Здравейте. Не открих мнение по темата, според вас, играчките и дрехите от Тему, дали са безопасни за деца от гледна точка на материалите, които са използвани.

https://trud.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D1%82 … 1%83%D0%B8%D0%BD/

Идеята ми е продиктувана от тази статия. Нещата от тему не попадат по европейските регулации за безопасност и се питам, какво е вашето мнение.

# 640
  • StZ
Можеш да избереш друг купон - там където са купоните избираш и натискаш use (използвайте).
Този е при "изтекли" - не виждам бутон използвай

# 641
В такъв случай първо трябва да се поднови - няма как да се използва по друг начин.

Сутринта пак слушах глупостите по радиото, че европейският пазар бил наводнен с "фалшиви" стоки. Заради тези тъпаци си мисля, че ще забранят сайта и харча повече.

# 642
Здравейте. Не открих мнение по темата, според вас, играчките и дрехите от Тему, дали са безопасни за деца от гледна точка на материалите, които са използвани.

https://trud.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D1%82 … 1%83%D0%B8%D0%BD/

Идеята ми е продиктувана от тази статия. Нещата от тему не попадат по европейските регулации за безопасност и се питам, какво е вашето мнение.

Откъде смяташ, че са дрехите в другите магазини, онлайн или физически?

Преди време направих поръчка от Баду - щото българска, нали....установих, че тепърва поръчват от китайците, чакат да им дойдат, после ми ги пращат, че и пари за доставка ми начисляват. (пък и са нагли, като попиташ защо се бави поръчката повече от месец)

# 643
Всички квартални магазинчета за играчки, левчета са пълни със същите стоки, само че на петорна цена.

# 644
Гледам днес амазон, ми то и имената на фирмите търговци са китайски Joy
Не говорим нали за известни марки

Общи условия

Активация на акаунт