Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 232
  • 880
  •   1
Отговори
# 690
До колко време могат да възстановят изтекли купони? Моите са били 29-31.08 и бота не иска да ми възстанови купон, защото били изтекли. Знам, че са изтекли. Тъкмо нагласих поръчка за 100 лв и с купон да платя 50 лв 😃 Ще му пиша по-късно пак. Дано друг бот е на смяна 😃

# 691
До колко време могат да възстановят изтекли купони? Моите са били 29-31.08 и бота не иска да ми възстанови купон, защото били изтекли. Знам, че са изтекли. Тъкмо нагласих поръчка за 100 лв и с купон да платя 50 лв 😃 Ще му пиша по-късно пак. Дано друг бот е на смяна 😃
Да,тази сутрин е много несговорчив.😂И аз се сетих за код тази сутрин,ама и на мен ми отказа. Ама и аз ще се разсърдя и ще стискам кредита.😀

# 692
На мен бота ми отказа възстановяване на купони, защото единия артикул от поръчката, от която ги получих, беше скъсан и поисках да го върна.
Спряха да ми пращат на мен всякакви оферти и когато дойде време за нова поръчка, ще си правя нов профил.

# 693
Ооо днес е кривия бот,така лииии
Лошо, ще спестим пари значи

# 694
Оферти продължават да ми пращат,дори в момента събирам кредити за 2х80 лв.,но нямам активни купони. Вероятно механизмът е такъв- или едното или другото. Няма пълно щастие. Днес пак ми предложи един продукт на 90% и 7 на уж50%, но без добавката за купони и отказах. Ще си стискам кредита до китайската нова година. Надявам се да избухнат тогава.😂

# 695
Защо го питате всеки път да ги възстановяна - скролвайте нагоре до предишния път, когато е имало бутон за възстановяване на купони и избирайте пак от там. Така пак ли не дава?

# 696
Кога звъните на бокснау за смяна на бокса? Веднага щом изпише къде ще ходи пратката или като дойде в бг поръчката? Пращат ми втора на супер далечен бокс, а има такъв буквално срещу нас.

# 697
Аз им пиша веднага, щом изпратят.

# 698
Защо го питате всеки път да ги възстановяна - скролвайте нагоре до предишния път, когато е имало бутон за възстановяване на купони и избирайте пак от там. Така пак ли не дава?

Аз питам да първи път 😃 Иначе четох, че става така, но нямам предно възстановяване на купони.

Кога звъните на бокснау за смяна на бокса? Веднага щом изпише къде ще ходи пратката или като дойде в бг поръчката? Пращат ми втора на супер далечен бокс, а има такъв буквално срещу нас.

Може веднага като видиш, че пратката е с БоксНау.

# 699
Всъщност когато се влезе в изтекли купони се вижда ясно кои купони не са налични и на какво основание. Най-често това е връщане на част от поръчка. Т.е. бота няма да ги възстанови по тази причина. Обаче понякога е склонен.😂

# 700
Ще поръчвам за първи път. Мога ли да платя с дебитна карта в паунди и какъв е обменния курс? За какъв срок пристигат нещата и с кой куриер? Има ли някакви кодове в момента?

# 701
Офертата с възстановяване на кредит е супер. Пазарува се почти без пари....Кога ли ще се светнат, че не им е изгодно, ама хич....

# 702
Офертата с възстановяване на кредит е супер. Пазарува се почти без пари....Кога ли ще се светнат, че не им е изгодно, ама хич....
И аз в последно време пазарувам само с кредити и корекция на цената. Последните поръчки са ми без пари Smile

# 703
Вярно е много крив ботът днес. Ще връщам артикул за 3,81.😃

# 704
Не става връщане на купони взети с поръчка, от която после е върнат артикул. Писах си с бота. Повтарях му едно и също. Накрая ме прехвърли на Жоро. Пак му писах едно и също. Той говори с колегите си, после на по-високо ниво. Не ставало. Над половин час си писах с него. И накрая ме пита кой купон искам. И аха да ми го възстанови, не можело. И се отказах. Не се опитвайте, много време за нищо. То си го пише наистина, но аз не бях видяла. Реално имах за връщане други неща и от тази поръчка върнах само едно нещо за 3-4 лв. Ако знаех, нямаше толкова да го върна. Предложи ми 20%, аз казах, че искам 50%, той не ми даде 😃😃😃 Ако бях поискала преди възстановяване на купон и да се върна от там и да го цъкна, може и да става, но аз за първи път искам възстановяване. Е, не стана. Та да си знаете. Първо използвате купоните, после връщате 😃

Общи условия

Активация на акаунт