Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 228
  • 880
  •   1
Отговори
# 675
  • на морето
Как се търсеше офертата 90%  на един и 50% на седем?
Както си разглеждах и изчезна.
DISCOUNTCARD000
Много благодаря.
Не може ли тези кодове да се сложат на първа страница?

# 676
Все поръчвам по нещо от Тему, основно евтини неща, че поне да не ме е яд, ако са некачествени. Обаче тея купони все не ги ползвам 😁, нещо не уцелвам. Сега съм поръчала на мъжо дънки за работа, че неговите все протрити, тея поне са евтини, дано му станат, пък колкото издържат.
За трите якета на майката на потребителката, ако не успеете да ги върнете ги пуснете за продажба.
Поръчах и дигитален термос, някакви кутийки за дозички АМ - да се улесня вечер. Някой има ли подобен термос, който показва градуси те от Тему? Да не е пълен провал?

# 677
Мога ли да използвам за една поръчка купон минус 60 лв и купон за 20%?

Допълвам.
В чата ми казаха, че за 1 поръчка може да се използва само 1 купон- автоматично се избира по- изгодния.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 20:34 от maq-mi

# 678
Какъв е този за 20%?

# 679
От къде ги намерихте
 тези кодове за викане на отстъпки? И къде се изписват?
Аз не мога да намеря опция любими, каквото си харесвам трябва направо в количка да слагам.
Поръчах пепелник за улавяне на дим (нищо не прави)
Поръчах сак за тренировки на детето скъса се дръжката...
Поръчах преспапие коледно дойде от хартия.
Поръчах външно устройство за отваряне на дискове, чува се звук нищо не отваря.

# 680
Защо не връщате всичко некачествено или от което не сте доволни, все пак 90-дневният срок е чудесна опция?

За другите въпроси може да прочетете първата страница на темата, много е полезна Simple Smile

# 681

Получих го за необработена поръчка няколко дена, не помня точно колко бяха, но им писах и ми го пуснаха.

Аз започнах да получавам ваучери, след като си направих втори акаунт, на първия- нищо не получавах.

# 682
Елена, ето къде е сърцето на Любими/запазване , под  отзивите за продукта.

# 683
Мощен таблет някой да е взимал?

# 684
Малко отзиви от последната поръчка.

Този органайзер за червила взех под 5 лв с 90% оферта. Има забележки, но за тази цена е перфектен. Ако бях дала повече пари (20-25 лв), щях да го върна. На вид не изглежда евтин, крачетата са с гумички и не се пързаля, като е затворен е стабилен. Когато не е пълен с червила и е отворен капака, леко се накланя.Разделителят отдолу се маха и могат да се наредят и други неща вътре, празен направо си пада, но то идеята е да се напълни. Има 4 разделителя за високи гланцове. Има дупчици на всяко квадратче и там могат да се държат моливи. Най-добре стоят червилата, които са в гилзи. Тези със средна височина, клюмват, но капака се затваря. Нагоре има достатъчно място. Заради цената съм доволна 😃

От тези мини лампички съм много доволна. Някой ги сподели тук. Вече са изчерпани при моя продавач, но ги намерих при друг за около 8 лв/10 бр. Аз ги взех за 6 лв/10 бр. Ще си поръчам пак. Много ми харесаха. Дано не умрат бързо 😃

Тези топки изглеждат много добре. За разлика от едни, които гледах в Пепко. Бяха като блъскани. Тези са супер. Малки са, разбира се. Не гледах размера, но го очаквах. То и елхата ни няма да бъде голяма. Все пак ще потърся и мааалко по-големи.
Другите неща не са интересни или не съм ги снимала.

# 685
За запазване в любими - скролва се малко по надолу и там където е името на продавача някъде трябва да има сърчице:

# 686
2 часа по-късно, лампичките не светят толкова ярко 🤣🤣🤣 Сега ще видим колко ще изкарат. Няма да поръчвам други. Тези ще ги доизхабя. Ще ги оставя за гости или за декорация на някоя снимка

# 687
  • София
Търся мъжки кашмерен шал в тъмно синьо или сиво. Някой да е купувал такъв или да му е попадъл? Може и да е вълнен, но нещо луксозно и красиво, за зимата. И да е на изгодна цена😄.

# 688
  • Асеновград
Още не е пристигнал, не мога да ти дам отзив.
https://share.temu.com/UUEYEpEroHA този поръчах

# 689
Аз взех този и е доста добре , игрите вървят без да "сечат".

https://share.temu.com/pBKGaGbCU3A

Общи условия

Активация на акаунт