Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 41 245
  • 880
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм метнала око на едни боти, но не знам какво ще дойде

# 661
Някой да си е купувал безжична прахосмукачка?
Имам роборок, но успях да счупя капака отзад и сега почти не я ползвам, а ми беше много удобна.
Заглeдах ето тази прахосмукачка, ако някой има отзиви ще съм благодарна.
     Здравейте. Имам точно тази прахосмукачка от 2-3 дена, засега съм много доволна. Първата ми безжична прахосмукачка е това, така че, нямам база за сравнение. Лека е, маневрена е, лесна е за употреба. Аз я взех за 80 лева, беше намалена и с някакви купони я докарах до тази цена.

# 662
  • Асеновград
Здравейте! Някой да е купувал хубави черни боти с връзки?
https://share.temu.com/DhZL4EvDztA тези

# 663
  • софия
Здравейте! Майка ми бързала, та направила сама поръчка (оле-мале!) - сега трябва да се върне. Искам да попитам след заявката за връщане има ли шанс да върнат парите, без тя да връща стоката? (Не че й трябват нещата, а да не обърка пак нещо). Благодаря предварително за отговорите!
А защо не откаже поръчката или е минало времето за отказ?

# 664
Тя явно е получила вече нещата.

# 665
  • Пловдив
Здравейте! Майка ми бързала, та направила сама поръчка (оле-мале!) - сега трябва да се върне. Искам да попитам след заявката за връщане има ли шанс да върнат парите, без тя да връща стоката? (Не че й трябват нещата, а да не обърка пак нещо). Благодаря предварително за отговорите!
Моите наблюдения са, че за по-малки суми не искат връщане, но над 20 лв искат. Не съм връщала никога цяла поръчка, а само определен продукт. Сега последно ме накараха да връщам едно ренде и то при положение, че само 12 лв трябва да ми върнат (взела съм го с купон за 50% отстъпка и реално беше 24 лв)

# 666
Момичета, дали има още време да получа нещата до Коледа, ако ги поръчам днес?
Уж черен петък са обявили, ама цените са си същите Grinning

# 667
Момичета, дали има още време да получа нещата до Коледа, ако ги поръчам днес?
Уж черен петък са обявили, ама цените са си същите Grinning
До Коледа има 21 работни дни. Би трябвало да успеят да пристигнат.

# 668
Имам неща по 4-5 лв., искат си ги. Но, аз по принцип държа да върна неодобрените артикули, без значение от цената.

# 669
На мен са ми искали да върна чорапогащи, гащи, дори някакви лепенки за стотинки. В същото време не са ми искали за някаква електроника за над 20 лева или часовник. Аз му викам- днес е добрия бот или стиснатия Joy В 3 случая ми изпратиха отново артикула вместо връщане на парите.
Аз пък не държа да се влача 3 спирки до бокс за да връщам. Да ми връщат кредит, пак при тях ще замине ...

# 670
Има, има. Ако не пази оригиналните опаковки, ще стане голяма каша.

Доколкото разбрах няма да ги отваря нещата, директно ще връща.

Ако е загубила опаковката, просто си го ползва и това е.

# 671
Да, получила ги е, 3 еднакви якета по 48 лв размер 3XL 😁 Ще ги връща явно.

# 672
  • Пловдив
Да, получила ги е, 3 еднакви якета по 48 лв размер 3XL 😁 Ще ги връща явно.

Ехе, това са скъпи неща, не виждам вероятност да не си ги поискат.
Преди да ги върне, говорете с БоксНау да предвидят голяма клетка. Аз също връщах яке, беше едно и пак беше доста обемно, а представям си как ще е с три якета...

# 673
  • на морето
Как се търсеше офертата 90%  на един и 50% на седем?
Както си разглеждах и изчезна.

# 674
  • Пазарджик
Как се търсеше офертата 90%  на един и 50% на седем?
Както си разглеждах и изчезна.
DISCOUNTCARD000

Общи условия

Активация на акаунт