Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 19

• 19 681
  • 634
  •   6
Отговори
# 630
Цветът на косата много ми хареса. За съжаление снимките за мен са подвеждащи, защото освен косата бялата част на екрана около нея не дава реална представа за цвета. Може би, ако беше снимана някаква светлина, част от дреха, лице, или дори изрязана снимка, ефектът щеше да е още по- добър. Това да не се чете като отрицателен коментар.
Сега, аз се впечатлих от натуралния цвят. И да питам за него- Khadi Ash brown. По принцип винаги съм се къносвала с къна+ индиго или само къна. Ако използвам показаната, дали след няколко нанасяния самата коса вече ще бъде прекалено тъмна? Лъсва ли червенина след няколко измивания на косата? Признавам си, че коментарите за тази боя/къна винаги съм ги подминавала, защото никога до сега не съм се интересувала от нея. Това е причината да питам сега.

# 631
Няма червенина след измивания, поне при мен.

Не съм къносвана от първите дни на август, та доста измивания съм имала от тогава.

# 632
О, страхотно е! Навих се да я пробвам. Обаче имам останали количества, които искам да използвам, че да не залежават отворени пакети. Благодаря!

# 633
Азара, цвета изглежда много красив, може би съм изтървала - каква смес ползваш? Харесва ми, защото не е тъмно, не червенее, но дали имаш бели коси?

# 634
Ами, ето я и на дневна светлина.

но все още се колебая дали да се върна на Любимата ми Loreal Diarichesse 4.00.

Общи условия

Активация на акаунт