Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 19

• 19 974
  • 650
  •   1
Отговори
# 645
Милаа, много си мила и готина. Направо си ми на сърце отдавна 🤣🫶 благодаря ти. И твоята коса е много хубава и хубаво се получава с твоето къносване!

# 646
Ооо, много ти благодаря за прекрасните думи, Азара! Heart
Ти също си ми много мила и винаги с удоволствие чета какво пишеш, защото имаш един много позитивен вайб Hug.
Бъди здрава и ти, и бебчо! Hug

# 647
Аз от 5 години се къносвам само със златисто медена на Хенафокс. На мръсна или на чиста коса за мен не се отразява по никакъв начин, сместа я правя по рядка, защото съм с дълга коса. Суша я задължително, за запечтване на цвета. Не слагам никакви масла в сместа. Бях писала преди време, че много ми цъфти косата, но намерих решение с крема на Олиосета. Страхотен е.

# 648
Много, много красиви коси виждам  тук. Чудесни сте, всички!

# 649
Sis, косата Ви е разкошна! И аз ще поръчам HennaFox. Решила съм да взема светло кестеняво и да миксвам с една тъмна.

# 650
Ех, момичета, страхотни коси! Simple Smile
Sis, какъв ти е естествения цвят? Втората ти снимка много ми хареса, но моят естествен цвят е кестеняв и не зная бих ли постигнала такъв ефект. А покрива ли добре бели косъмчета?
Аз започнах с кестенява на Хенафокс, но с времето минах на тъмно кестенява и съм доволна. Покрива добре белите коси (при мен са около челото най-вече, а най-често ходя на "опашка" и си личи). Но този меден нюанс много ми хареса и се чудя дали да го опитам Simple Smile

Иначе наскоро коментирахте, че къна се слага на чиста коса и аз останах много изненадана. Явно съм пропуснала тази ключова информация. Но в интерес на истината досега винаги ми хваща добре и къносвам на около месец.

Общи условия

Активация на акаунт