Връзка след 40+

• 14 383
  • 404
  •   1
Отговори
# 135
Е отговорът е много прост:
В женски форум си - не очаквай разбиране а само критика и акъл кое как се прави.
Аз явно съм го пропуснал този пост но моето мнение е, че мъж на 40+ си е в разцвета на силите си. Намира си млада мома която да го обича и си правят деца. Има толкова свестни моми по света. Та дори и с деца да са. Младежът просто трябва да повярва в себе си и всичко ще се случи. Особено ако лъха от него стабилност, жени ще са готови да зарежат половинките си загубеняци за такъв младеж. Другото нещо което ми прави впечатление и играе голям коз на младежа е, че не е бил женен и няма деца което означава, че е много запазен!!!
Сега гледай как жените от форума ще ме захапят тук. Те това и чакат.

# 136
  • Далечният изток
Младежа Joy

# 137
И аз се разхилих. Grinning
Бас държа, че жена 40+, обаче, щеше да е наречена леличка. Grinning

# 138
На 32 се събрах с втория си сериозен мъж на 20.
На доста по-късна възраст с такъв на 31.
Не съм ги търсила, те ме намериха.
Какви сме гадни това жените. Наистина не разбирам как оцеляват тези сладурчета.

# 139
  • София
Е, прав е Артемис. Например Илон Мъск със сигурност може да си намери не една, а много девойки.

# 140
Колко девойки чакат и за Лео Ди Каприо. Но това са мъже, един на милион. А дали е любов - кой ще ни каже Simple Smile

# 141
  • София
Колко девойки чакат и за Лео Ди Каприо. Но това са мъже, един на милион. А дали е любов - кой ще ни каже Simple Smile
Незначителна подробност. Девойките просто трябва използват въображението си и да си представят, че всеки 40-годишен има пари, плочки на корема и знае поне 3 езика.

# 142
  • Пловдив
Той човекът с "младежа" се е кръстил Артист - ако не ни изиграе етюд, с който да ни разкудкудяка, какъв артист ще е?

# 143
мъж на 40+ си е в разцвета на силите си.

Да, от гледна точка на 60 годишните.

# 144
Някои в ранните 40 и то ергени имат излъчване по-скоро на изморени отчаяни от живота чичковци, усещат го и са неуверение в себе си, ама иначе искат връзка. Някои такива може да имат някакви добри качества, но ако гореописаното върви на преден план то отблъсква. Де да бяха всички "младежи".

# 145
  • SF
Те са го имали това излъчване и на 20.

Мой шеф, отговаря на вашите критерии за стар ерген, но си хвана младо гадже и яко се влюби. Веднага заживяха заедно. Мисля, че от първата нощ. Точно беше влязал в ново жилище и си го нагласиха заедно. Питаше я за всичко - за лампата в коридора, за огледалото, за цветовете на пердетата. И е много щастлив!!! Simple Smile
Предишната му връзка е била с по-голяма от него, с дете. И там е било голямата любов, пътешествия, цветя, романтика.

# 146
  • France
Ново жилище викаш Simple Smile вече съвсем се превърнах в онези цинични стрини, които ме развеселяваха като млада

# 147
Винаги е имало момичета, които искат да кацнат в готово гнездо. Има си финансови плюсове по-старият мъж - обикновено е жилищно осигурен, със сигурна професия, направо кацаш в новия апартамент и можеш да се захванеш с бебета, няма нужда да го чакаш да узрява като мъжете-връстници. В любов ще повярвам само ако е беден и не е шефче. И аз съм цинична вече.

# 148
  • Пловдив
Ако е само за едното жилище, може да се окаже прекалено голям компромисът накрая. Трябва и младежът в разцвета на силите си що-годе да става. Или да е щедър поне. Wink

# 149
И домът си остава негов, а не общ. Това му е малко кофти на "готовото". Изобщо многото сметки често излизат криви. Поне чувства да има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт