🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 461
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 200
Бистра не е виновна, че в заведението, където Кирцата е управител се пуши Simple Smile

# 1 201
  • софия
Пъпешче, ай махай я таз температура. Колко дни вече, да не те е ухапала филипинска бълха? Орисвам те утре да си, като нова.
 Ан тей, империята отвръща на удара. Утре всички островитяни на опера. 🤣

# 1 202
Думите на Дзами буквално са : “ Могат да ме нарекат слабак, страхливец , но аз знам едно: победителите никой не ги съди “

Ах неее, това точно го казва Гогов:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/kakvi-strate … -novite-igri.html
12:35
Цялото НЕ е в стила на Дзами.
Хъммммм, а по-натам в същото видео нещо мега интересно Мая иска да играе срещу Гогов!!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 23:20 от Одри ♡

# 1 203
  • Другата България
Сега, аз сигурно с непопулярно мнение, но - за себе си правя паралел между поведението на Нина и Мимо Гарсия /които също писаха тук, макар и малко/, и това на Мая и Бистра, които явно четат, но нямат смелост или не знам какво друго /не искам да използвам популярното “топки“/ да застанат зад ник /име, и да си поговорят с нас.
Защо Нина и Мимо? Защото те бяха, а и са едни от участниците, които отнесоха най-много хейт в темата, в сравнение с Мая и Бистра. Но нито един от двамата не ни иронизира и не реагира по начина, по който го правят те двете. Чак копи-пейст на мнението на съфорумката....айде нЕма нужда. Да бяха надникнали във ФБ и ИГ /където надникнах и аз/, че да копират нещичко и от там, защо не? Риторичен е въпроса.
Лично аз не бих се засегнала - напротив, така, както всеки, дръзнал да се “излага“ по ТВ следва да е склонен да понесе това, което хората си мислят за него, така и всеки, написал мнение някъде в социалка следва да може да се аргументира защо мисли по този начин. Което и правим ние тук.
Но за мен това тяхното поведение определено говори, че колкото и да се правят на ледени “кралици“, не са непробиваеми, нормално - нищо човешко не им е чуждо. И ако от Мая го очаквах, Бистра определено ме изненада.
Единственото положително нещо, отново ще кажа, за мен е това, че явно ни четат, за мен е важно от продукцията да ни четат, и да се вслушат в това, което искаме да гледаме и слушаме в следващия сезон.

# 1 204
И Мимо, и Нина писаха тук оправдавайки се. Мимо даже си личеше, че е засегнат от коментарите, че е заел нечие място и не е допринесъл с нищо.

Нина преди да се включи във форума чак имаше сторита и постове със скрийншотове от темата. https://www.instagram.com/p/DBIw9ApC9RS/

# 1 205
Включиха се в дискусията без да се включват в дискусията. Креативен и забавен се е получил отговорът и за мен няма нужда всеки участник да пише в бг мама, за да се защити.

# 1 206
  • Другата България
Може, може.
Аз мисля това, което съм написала.
Да не говорим, че не виждам защо някой трябва да се “защитава“ заради това, че е отишъл на заведение и слуша чалга. Точно поради тази причина тези сторита за мен изобщо не са защита, а са тънка ирония и лека подигравка с потребителите, които писаха за техните чалги, заведения и т.н.
Добре, че не са ми в контингента за следене и не съм в час с живота им след формата.

Не помня точно коментарите на Нина и Мимо, но щом не съм ги запомнила като арогантни, вероятно поне аз не съм ги счела за такива. Но пак казвам - хейта към Мимо и Нина беше в пъти повече от този към Мая и Бистра.
На Нина сторито сега го виждам, благодаря.

# 1 207
  • софия
И за мен е по - скоро намигване. Посмях се.

# 1 208
Аз, честно да си кажа, ако бях участник в подобно реалити, ама хич нямаше да имам смелост да чета какво пишат за мен! Всеки си има его, а да чете критики по свой адрес от непознати е сигурно доста неприятно.
Абе направо си е чист мазохизъм!
Може би докато тече предаването щях да се събирам само с хората, минали през същото. Е, все понякога излизат от чалготеките, надявам се.

Поднасям извинение, че нарекох Дзами лъжец! Верно Гогов го казва това за победителя.

# 1 209
дори и да го беше казал Дзами, според мен е нормално в ситуация на голям стрес и бързина и да забравиш нещо супер елементарно, което знаеш

# 1 210
И за мен е по - скоро намигване. Посмях се.

Точно намигване към форума. В смисъл " Четем Ви" . И ето Ви самоирония от Мая.😉

# 1 211
И аз не виждам смисъл да идват участниците тук и да им се задават въпроси, размива се фокуса.
Иначе Бистра добре се е пошегувала.

# 1 212
  • España
Думите на Дзами буквално са : “ Могат да ме нарекат слабак, страхливец , но аз знам едно: победителите никой не ги съди “

Ах неее, това точно го казва Гогов:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/kakvi-strate … -novite-igri.html
12:35
Цялото НЕ е в стила на Дзами.
Хъммммм, а по-натам в същото видео нещо мега интересно Мая иска да играе срещу Гогов!!

Ехххх, сега , като гледам горното видео , поднасям виртуални извинения към Дзами ! Аз изгледах първи епизод и тази реплика е на края в промото за втория  , върви глас само и после дават Дамян ….та така съм се заблудила .

Пъпешче, ай махай я таз температура. Колко дни вече, да не те е ухапала филипинска бълха? Орисвам те утре да си, като нова.

Мерси , СлаБе, на оправянка отиват вече нещата лека полека !

За Мая и Бистра : забавляват се момичетата , то и ние това правим тук в общи линии ! Те на наш гръб ; ние на техния !
Сега им е времето ; догодина : нов сезон/нови герои …..

# 1 213
  • България
Цитат
А и Мая и Бистра показаха липса на възпитание, липса на морал, чалгата им пасва перфектно.

А за тези констатации какви са аргументите?

За Мая: Мутренските заплахи и обиди към Влади, когато реши да номинира Мая за изпитание за отпадане,
За Бистра: криенето на барчетата с останалите сълагерници, обещала е, че ще им даде храна за битките. Попитали са я преди двете битки. Първия път е отказала, втория път е казала, че ги е изяла. Когато дразнеше участниците, че не иска да ходи до лагерите, защото много се била наяла. Бонус за Бистрения морал: цялата жлъч и високомерие, с които говори за противниците.

# 1 214
Гогов си е качил снимка в инстаграм с Бистра, а Митов коментира. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт