🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 486
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Другата България
Ама не се чувствайте виновни, че не харесвате някого, или нещо, което е направил, дори напротив - когато е аргументирано мнение, си е просто....мнение. Няма обиди, няма нищо, което да провокира ответен хейт.
Аз бих добавила само - Киро би се вписал идеално като аудитория на Шопен, Бах и Вивалди.
Тъй че одобрявам.

# 1 171
аз имам повече любимци. Миро,Бистра, Гогов, Дзами - със сигурност.
Смятам че Влади, Георги и Кирил също са много интресни персонажи.Трябват и такива. От тези които си тръгнаха - Шериф и Рената.  Виж Тренера ми е голяма скука. Добряк, ама не е за такив тип игри.

П.С. всеки има право да харесва или не харесва когото си иска. Пък участниците имат пълното право да не им пука кого харесваме ние. Обаче е тъпо когато някои хора се обиждат и се цупят, така си навличат повече хейт.

# 1 172
Мая има нещо, което никоя друга от жените няма. Не знам точно как да го определя, но тя има някакво влияние над другите, веднага привлича вниманието и доминира. И то без да прави нищо. Ето нито на игри показа нещо особено, нито прави или говори кой знае какво, НО самото и присъствие въздейства. Особено на мъжете но не само. За нея никой не посмя гък да каже. Тя има в себе си някаква вътрешна сила. Чисто енергийно подчинява. Особен образ е.

Мая никога не е повишавала тон. Поправете ме ако греша. И Мая и Бистра говорят спокойно с усмивка. За разлика от вечно циврещата и говореща почти на фалцет Марина. Лора също един особен тон на говорене.
Така спокойно и с усмивка говори и Вера и донякъде Биляна. Последната е още малка простени са и грешките, ще се научи

# 1 173
  • София
А, доколкото помня, Мая избълва змии и гущери, когато я сложиха да играе първия път. Хич не беше спокойна.

Факт е обаче, че за момента играе доста успешно играта по неин начин.

Ако аз бях на мястото на Гогов и исках да играя за Вера, като една от бедните, щях да я сложа с Петя и Мая. Петя е изтощена, но въпреки това не е за подценяване.
Идеята е да бие едната, примерно Мая, и да падне от Петя. Така ще си е пак с една гривна, няма да е мишена на богатите, а ще е отслабила Бистра.

# 1 174
На мен ми допада хумора на Мая или ирония или в която категория спада и съм от малкото хора дето съм я гласувала за забавна.
Но нещото дето липсва е, че не си го прилага и към нея, не се шегува със себе си или поне аз не съм забелязала.
Тълкувам го, че се приема прекалено на сериозно.

И аз се радвам, че четат, направо да идват и да пишат Simple Smile

# 1 175
Но наистина всички четат тук, браво, доволна съм.
Хора, включвайте се в дискусиите, не сме толкова страшни.
Станахме и ние реалити герои. Ние ги обсъждаме, те ни обсъждат...Smile

# 1 176
  • Другата България
Не е нужно да повишаваш тон, за да звучиш арогантно, надменно и отблъскващо.
Мая толкова грозно се държа към....Влади ли беше, когато я сложи на игра /ти сериозно ли??? мен? златното момиче, което е дошло на СПА на Филипините???/, толкова обиди избълва към него, имаше обиди от нея и за Нина, и за Яна, да не говорим за Марина.
Да, със съвсем спокоен и “благ“ тон.
Лично аз предпочитам някой да ми крещи, но да е искрен, вместо “тиха и възпитана г@д“.

# 1 177
Само вижте как Мая си постигна всичко, което желаеше и си създаде комфортна за нея обстановка като с магическа пръчка. Разкараха се всички, които тя не харесваше при това без да е била груба с тях. Дойдоха мъже, които с голям КПД и полезни. Те тотално попаднаха под нейно влияние без нещо особено да е правила. Всъщност правеше- стараеше се да им създава уют и да изтъква  силните им черти. Мая е като учебник от който една жена може доста да научи. Бистра въпреки силата си ми е като бебе покрай нея.

# 1 178
Мислех си и също, в тона на Игрите на глада, ако имаше наказание всеки път като се кажат думите морал, достойнство, мъжка дума и тн, да им вземат по 1кг от храната. В Глория щяха да почнат от въжето на гривните да ядат, само заради два от синхроните на Жорката.

Кирето на Бах, най-много да се зачуди кой иБах и кога и за колко време са решавали пъзели.

# 1 179
Мда, мислих си нещо такова във връзка с емиграцията на Биляна - хич не ѝ трябваше да ходи при Ванеса тогава. Да беше отишла при кака си Мая за един ускорен курс, щеше да завърти и Киро, и Берке и да ѝ се получи love story-то. Joy

От сторито на Бистра, бих се хванала само за пушенето на закрито. Да, да, всички го правят, ама аз съм кисела лелка и ми пречи и ми е гадно да изляза и после да смърдя и кашлям. Та.. ето една добра кауза, за която да си ползват славата, наред с всичко останало. Wink

# 1 180
И ако Мая е на единия полюс Марина е на другия..аз бих пратила Марина на курс при Мая. Билянчето е малка но се вижда че има потенциал да разбере играта. Играта как да бъдеш жена. Докато Марина има вече семейство и 2 деца и е в пълно неведение. Поне тогава, може да се е осъзнала впоследствие.

# 1 181
  • софия
Моите дразнители май поизлязоха. От сегашната група само Беркето ми докарва кофти вайб. С другите се забавлявам и не ме натоварват. Кирето и Гошко са ми, като от приказките. Крачун и Малчо. Интересни експонати са всички. Със своите положителни качества и с кривините си.
 Даже сега, като се замисля, единствените, които ме натоварваха на макс бяха двете лели от Глория. Майката на нацията и съседката злобилка.
 Изобщо не ми падат в очите със забавата си по клубовете. Даже се кефя, че си остават задружни, защото обикновено започне ли излъчването, започват и дрязгите. Не всички приемат нещата от синхроните на другите и става мазаляк. А те са успели да се съхранят за сега.
 Той и Неделчо не слуша чалга, но си купонясваше наравно с всички там. Скоро го коментираха това.
 Чалгата за мен е начин на живот, една вечер купон няма как да ти промени мирогледа. И туй го казвам аз, която не съм пропуснала концерт на Металица на родна земя. ( излъгах, на първия в Пловдив не сколасах)

# 1 182
Бистра на моменти е високомерна, но тя си има всички основания да бъде такава - и в спорта се е доказала, и на острова се доказа. Може би единствената гадна ситуация бе с храната където я ядоха само с Мая. Разбирам защо не повика Мимо, Нина, Ина, Сашо, Кънчо но бе тъпо че не повика Миро и Майора.

Мая е друга категория, реално тя е по-тиха вода, играе по-мръсно, мисли в дълбочина и си постига целите.  Обаче се прояви зле, когато Влади я номинира.Не че нямаше основания за нервната реакция (Влади се поинтересува само от гледната точка на Кънчо), но въпреки това нервния ѝ изблик беше гаден.

Марина мен лично много ме дразнеше,  също и Рената, но трябва да има и дразнители инак е безинтересно. Съжалявам и за двете че отпаднаха, стаавше шоу покрай тях.

# 1 183
След като Марина излезе и на мен Берке ми остана единствения дразнител.

# 1 184
Берке ме дразни само когато влиза в кадър, нещата са по-добре напоследък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт