🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 490
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 155
Наваксах сега и съм много доволна, че това мрънкащо кречетало Марина си тръгна. Разбира се надявам се да е ок физически, въпреки че съм почти на 100% убедена, че падането беше абсолютен театър.

В Марина (и Лора) не виждам нито една положителна черта в образа показан на екран. Първо такава безподобна глупост и самозабравило се его, като почнем с това защо изобщо е влязла, къде се намира до това как отпадна. На физика кой не я хванал не я е бил, това не може, от онова я е страх, все на нея най-малкото не и достигнало.. Психика: кръгла нула - реване, мрънкане и беснеене цял сезон. Характер: под нулата - никаква доблест, чест и достойнство и всичките тези високопарни думички, които използва.

И тая глупост, която направи на битката с Петя. Никакво браво не заслужава. Браво на Петя, че би и едва трепна. Браво на Бистра със счупения пръст на въжетата. Браво на Биляна с нерва на крака. Браво на победителите. Марина, загуби, отново. И вместо да падне като види, че не може, рискува да се осакати и да се прибере е да е тежест на семейството си, носейки си тиквените медали. Сори нот сори!

Гогов президент!! Следващата корица заслужава да е негова

# 1 156
Защо Георги и Киро всеки ден коментират че тренера трябвало да даде гривните на Лора,Марина а не им дадът своите...Супер двулични са.Демагози!

# 1 157
  • София
Е, следващата корица трябва да са Петя и Марина в бурята.
Без съмнение беше епично.

# 1 158
Наваксах сега и съм много доволна, че това мрънкащо кречетало Марина си тръгна. Разбира се надявам се да е ок физически, въпреки че съм почти на 100% убедена, че падането беше абсолютен театър.

В Марина (и Лора) не виждам нито една положителна черта в образа показан на екран. Първо такава безподобна глупост и самозабравило се его, като почнем с това защо изобщо е влязла, къде се намира до това как отпадна. На физика кой не я хванал не я е бил, това не може, от онова я е страх, все на нея най-малкото не и достигнало.. Психика: кръгла нула - реване, мрънкане и беснеене цял сезон. Характер: под нулата - никаква доблест, чест и достойнство и всичките тези високопарни думички, които използва.

И тая глупост, която направи на битката с Петя. Никакво браво не заслужава. Браво на Петя, че би и едва трепна. Браво на Бистра със счупения пръст на въжетата. Браво на Биляна с нерва на крака. Браво на победителите. Марина, загуби, отново. И вместо да падне като види, че не може, рискува да се осакати и да се прибере е да е тежест на семейството си, носейки си тиквените медали. Сори нот сори!

Гогов президент!! Следващата корица заслужава да е негова

Абсолютно точно! Съгласен съм с всяка буква от написаното.
А Гогов си заслужи да бъде корица с всяка дума и жест. Човек който знае как да играе.
А при последната игра, както видя, че това не е неговата игра и рискува да разтегне нещо, а и я губи, излезе с достоен жест от нея.
Абе както казах друга генерация сме, не като тази на Киро и Берке.

# 1 159
  • Другата България
Скрит текст:

Постоянно обаче се връщам към думите на НН за великия синхрон на участник, в който, след като думнал 39 гривни, разказал цялата си стратегия от начало до край. И колкото и да ми се иска цялата заявка на Миро да е измамна и всъщност действията му да са лична игра за финал, някак не мога да го видя като такъв мастър манипулатор. НН беше казал, че за да направи това, участникът трябва да е интелигентен, космополитен, широко скроен, с мащабно мислене и т.н. И сякаш все Миро ми се връзваше за това определение. Обаче като гледам играта  му... разколебавам се.

Аз пък не се разколебавам хич. Миро не е това, за което ни го представят. Интуитивно го харесвам, харизматичен е, но не му вярвам грам. Играе го умрялата лисица, не искал наградата вика, хаха. Признавам му го, може да не иска наградата, но иска победата.
Застана зад Бистра уж, но изненада, с Бистра върви Дзами, който е много силен и безскрупулен. Дзами ще му свърши черната работа, видя се, че не му мисли много-много, Бистрата акула ще обере хейта, силните играчи са дискредитирани един по един, бам - доброто побеждава. Не че е искал да побеждава, ама на - така си стана.
Скрит текст:
Дзами се опита да накара Миро да кажеш нещо пред Влади, но Миро с лекота го отхвърли. Добър е. И каква е тази дискредитация на Влади? От къде на къде му вика "хабибито" и му се подиграват тънко във всеки епизод?
Минавало ми е и това през ум, но за момента не виждам индикации то да се случи.
Но все още имам кредит на доверие в Миро, ако наистина направи горното, то ще му ръкопляскам силно и продължително.

# 1 160
Аз не разбирам защо имате толкова високи интелектуални и културни очаквания към спортисти - не са музикално училище, не са оперни певци, фокусът им е бил да ходят по спортни лагери и да се развиват физически. А и Мая и Бистра показаха липса на възпитание, липса на морал, чалгата им пасва перфектно.
Мая не ми е любимка, но ... в един от епизодите коментираше, че не харесва чалга, и то в смисъла на чалга култура, а не само музикален стил. А Бистра нищо конкретно не е споделяла за музикалните си вкусове.
След като участниците от ОСГ са решили  да се съберат в такъв клуб, много ясно, че и те двете ще са там, въпреки предпочитанията си за музика.
Чак пък да им лепим етикет на чалгаджии, заради едно събиране.

Цитат
А и Мая и Бистра показаха липса на възпитание, липса на морал, чалгата им пасва перфектно.

А за тези констатации какви са аргументите?

# 1 161
Хексе, за да "узурпира властта" златогривнитя трябва да побеждава всеки път. Това значи че той ще заслужи тази си власт в битки.
Впрочем досега Златната гривна май всяка седмица се сменя. Явно не е толкова лесно да държиш едноличната власт.
Нали като получиш златната гривна си нарисуваш мишена на гърба и ще искат да ти я отнемат
Не знам за злоба, но си личи, че му доставя удоволствие да го подкача. И напълно осъзнава, че на отсрещната страна не й е приятно. Това ок ли е? Какво всъщност е направил Влади, за да го вземат на мушка? Признавам, че превъртам сериала, нямам толкова свободно време и нерви да ги гледам в детайл.

Влади организизира тайна коалиция между себе си, Венци и Жоро. Уж подкрепя своя нов лагер, но реално не ги подкрепя. Миро, Дзами и Бистра организираха контракоалиция, но не бяха сигурни дали Влади е с Жоро или не е с Жоро. Затова Миро го бъзикна няколко пъти, за да го накара да се издаде. Не е било злобно, по-скоро тънки намеци му пусна, за да му види реакцията.
В крайна сметка Миро взе решение да свали картите, призна пред всички че има коалиция с Бистра и Дзами. Влади не призна директно, че е с Жоро, но каза че имат приятелски отношения, както и че не се чувства обвързан от обещанието да пази Дзами.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 18:13 от Лорд Сняг

# 1 162
Днес доста свободно време... Забелязах, че Дяволо е писал името на острова в самото начало- Лахуй ( баси името🤣)  Разгледах подробно острова.
Това според мен е точния плаж на който са лагерите:

https://maps.app.goo.gl/6iYH7ttvm2Y7DaHz5

Отсреща се вижда другото малко островче което понякога влиза в кадър.

# 1 163
Името на острова..като името на сладоледа дето е рекламиран там Joy

# 1 164
Допълних поста с нова снимка.

Я какво ми пратиха от Мая за Бг.Мама моите агенти:

Стори мори там к'вот му викате, качено преди малко

П.П:

А няколко часа по- рано Бистра:

Може пък да не и е понесла чалгата ...

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 21:06 от Лорд Шаш

# 1 165
Мая има страхотен хумор. Винаги ме забавлява с коментарите си.
Абсолютно незаслужено ги хейтят с Бистра. Щеше да е толкова по-скучно без тях.

# 1 166
  • Другата България
Абе аз не го приемам точно като хумор.
Малко злобничко ми идва, ама да кажем, съм пристрастна.
Но наистина всички четат тук, браво, доволна съм.
Хора, включвайте се в дискусиите, не сме толкова страшни.

# 1 167
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз само да вметна, МАЯ, че не съм хейтила никой 😁 Има си хора за всяка музика. А и имам приятели, слушащи чалга и са качествени хора. Само отбелязах че за мен има разминаване в някои “имиджови” неща. Но може в мен да е грешката. Сещаш се, понякога човек поглежда и в себе си за някакви неща да провери дали не бърка, у, а…

# 1 168
Мая има страхотен хумор. Винаги ме забавлява с коментарите си.
Абсолютно незаслужено ги хейтят с Бистра. Щеше да е толкова по-скучно без тях.

Добра е! Понякога ми идва леееко лигаво, но добре. Всеки си има вкусове. Аз съм си ги харесал двете и Гогов от самото начало. Към тях добавих Миро и Венци в последствие. По някое време открих Вера. И едва ли ще извадя или добавя любим

# 1 169
Мая има нещо, което никоя друга от жените няма. Не знам точно как да го определя, но тя има някакво влияние над другите, веднага привлича вниманието и доминира. И то без да прави нищо. Ето нито на игри показа нещо особено, нито прави или говори кой знае какво, НО самото и присъствие въздейства. Особено на мъжете но не само. За нея никой не посмя гък да каже. Тя има в себе си някаква вътрешна сила. Чисто енергийно подчинява. Особен образ е.

Общи условия

Активация на акаунт