🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 486
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз също не виждам Влади пътник. Абсолютно невероятно ми е да изгуби 2 битки срещу възможните опоненти с 1 гривна.
Предполагам се изхожда от това, че НН бил споделил, че един от "злодеите" ще отпадне скоро след осъзнаването си и някои смятат, че това се отнася за Влади.

# 1 066
Не виждам Влади да има за какво толкова да се осъзнава. Не искам и да отпада, аз си го харесвам. Не го намирам и за злодей. Да отпада Гошо! Или Дзами. Той пък не можа и няма никакъв шанс някога да ми хареса. Арогантността му е толкова осезаема, че ми е силно неприятен.

# 1 067
В Марина има нещо чисто като излъчване (в Петя също). Хвана ме яд, че не помисли по-добре кои играчи да избере. Както и че скатавки като Мая, Берке, Алекс и т.н. остават, а играч като нея трябва да си тръгне преди тях. Може да беше много дразнеща на моменти и да се държа зле с някои хора и постъпваше егоистично, но ми стана жал за нея и играта й ми остави горчив привкус. Какво беше това доказване, пренавиване, истерия... кому беше нужно. И накрая - като апотеоз на всичко - да рискува живота си. И най-вече ме е яд, защото според мен тя беше неестествена, държеше се конформистки и сервилно, разчиташе на съжаление, а можеше да представи себе си като една уверена и способна жена, която може да приема както загубите, така и подебите достойно.
Дано си е взела необходимите поуки, желая й всичко добро и я изпращам въпреки всичко с положителни чувства! Heartpulse

"Големите стратези" на Острова не ми се коментират... И от толкова "честно казано", "наистина", "мъжка дума" на фона на повсевместния фалш ми идват в повече. Започвам трудно да понасям повечето там и нямам търпение да напуснат реалитито. Много се радвам, че с новите правила мушмороците на Острова ще се разджуркат, крайно време беше да закрият туристическия сезон.

Скрит текст:
Какво показно на образцова, стратегическа игра и в днескашния епизод:

- Нестандартно начало на епизода - Марина нИ рИве. Сигурно този епизод ще пропусне...

- Гогата се кълне, че ще размята гимнастички, повече нЕма да падне от жена, няма кво да стане. Изтупаха го като килим на простора с точилката на баба му.

- Демонстрация на отлична стратегическа игра част първа: Кирцата решава да изблъфира Гошката, като му разкаже абсолютно всичко за неговата коалиция. Няма кой да му повярва, че е толкова тъп, затова ще си помислят, че е обратна психология. Умно.

- Ново ниво на стратегическа мисъл озарява бат Жо. "Кире, ти си в другата коалиция, нали така?", "Да. И?" , "Ми що не направим една уговорка да ми казваш абсолютно всичко, дето си говорите?". "Брат, ти ебааш лиса е?". "И ти си прав..."

- Страхотна договорка между двамата стратези. В едната коалиция са трима, в другата четирима, покрай тях още шестима и дружно се разбират да играят финал всичките 85 човека за 3 места. Математиката излиза перфе. Добре, че "Школо" не работи на острова.

- Марина все пак рИва на Тренера, че много ѝ се играело и не ѝ се прибира вкъщи. Тренера е съгласен и я успокоява с думите "Ми вземи спечели вече няква игра или?"

- Гошката и Кирцата дърпат небрежна реч, чи няа ко да праат с идна жиничка в лагира, поглеждайки въпросително към Тренера. Той си дялка некви пръчици и кима с глава.

- Бистра пръска хастара на Гогов ( спойлер от предната серия ) .

- Гогов все пак се опитва да приложи тайното си оръжие "Тюлен прави задни ножици на хокейно игрище" , но малко не му достига....до записването на една точка.

- Отново женска игра за Гогата и той почва да се съмнява в уредени мачове и заговор срещу него.

- Пепа и Марина започват да се чекнат на игра за спасение. След един час играта е спряна заради дъжда, но продукцията няма нужда да го казва. Знае, че зрителите сами ще се сетят.

- Сано започва да брои от 5 надолу "1..2..3..4"....

- След като половината от публиката едва не е издавена от урагана , правилата се сменят и от чекнене , участничките минават само на ръце. Можеше от там да почнат, ама...

- Става ясно, че паузата е взета, защото не се вижда Марина как рИве по време на урагана...Има клауза в договора, че трябва да се вижда винаги, когато го прави.

- Все пак Пепа печели, а Дузпата влиза в кадър, спасявайки Марина. Венци също по някаква причина се появява над нея, ако случайно има нужда от обдишване.

- Всичко все пак е наред с нея, а Тренера сияе на синхрон , като знае, че не трябва да си дава гривните.

- Искрен синхрон на Пепа, че е щяла да си даде гривната, ако Марина се била върнела в играта. Никой не се съмнява в това.

- Демонстрация на отлична стратегическа игра част втора: Миро решава да си разкаже всичко и той , за да е по-честна играта. Най-добре се играе покер със свалени карти. Всички велики стратези от риалититата са в шок от този виртуозен ход.

- Обажда се глас, който обявява, че нямало да играе в никаква коалиция(?!). Всички се оглеждат с учудване. Май е Алекс. На всички им е все тая.

- Мая обявява, че никога не е играла в коалиция. Тя просто подкрепя Бистра, която подкрепя Миро, който подкрепя Дзами, който подкрепя Киро, който подкрепя всички жени раждали се някога в тази галактика.

- Хана Пеньоар Диск!! Heartpulse

- Правилата се сменят по-често от анимационните герои по чорапите на Венци.
- Берекет кълне Гогов на диск и клетвата хваща. С поглед на уморен пекинез, Гогата се запътва към паницата с ориз.

Скрит текст:
- Мая предусеща, че утре ще ѝ наредят пъзела на играта за бедни.

- Венци не вярва. Защо? Така.

На всичко се забавлявах, но на това се смях с глас JoyHands Clap

# 1 068
ДиаМиа, аз също харесвам Влади и не го виждам като злодей. Един от фаворитите ми е.
Но някои потребители в тази и предни теми споделиха, че за тях той е един от двамата злодеи, за които говори НН.
Оттам предполагам са размислите, че той ще даде фирА другата седмица.

# 1 069
Да, прочетох това, но не искам да си ходи и не мисля, че ще си ходи. Може пък Киро да е! А, дано.

# 1 070
Добър беше снощният епизод. Най-вече с това, че Марина напусна, макар и да не беше приятно за гледане рухването ѝ.
По време на играта, когато застанаха на ръце, усещах как се напрягам с тях и как се моля Петя да издържи още малко, и още малко, за да спечели.

Правилата за другата седмица ме радват страшно много. На Мая ѝ посърна физиономията веднага Laughing Не можа да го скрие. Но е време да бъде разчистено и ще бъде интересно за гледане. Вярвам, че Гогов /Добре дошъл при нас Blush/ ще направи разумен избор за първата тройка.

Паднах от смях като видях как Берке обсъжда стратегии и си навива нагоре мустаците като същ войвода Smile
Добре, че му понамалиха екранното време, че се не траеше.
Киро и той съвсем си показа цветовете вече. Ех, Джулиана, каква различна игра щяхме да гледаме, ако не го беше спасила, ех...

Миро, Гогов и Дзами най-много ме радват за момента, като /каква изненада/ Миро ми е фаворит от деня на влизането си /отказам пък да ползвам този израз "ден едно" Laughing/.
Постоянно обаче се връщам към думите на НН за великия синхрон на участник, в който, след като думнал 39 гривни, разказал цялата си стратегия от начало до край. И колкото и да ми се иска цялата заявка на Миро да е измамна и всъщност действията му да са лична игра за финал, някак не мога да го видя като такъв мастър манипулатор. НН беше казал, че за да направи това, участникът трябва да е интелигентен, космополитен, широко скроен, с мащабно мислене и т.н. И сякаш все Миро ми се връзваше за това определение. Обаче като гледам играта  му... разколебавам се.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:58 от Saturday

# 1 071
Митов продължава кротко да си седи с 2 гривни... дали няма той да е спойлерът на Ники Николов, че ще има играч с 2 гривни, който ще спечели 39. Другата седмица обаче може би още двама ще са с 2 гривни, защото, по новите правила, ще има тройна битка между едногривни, един взима 3 гривни, но вероятно ще трябва да даде 1 на спечелилия елиминацията между другите двама. Според мен или Влади(ако спечели игра и стане с 2), или Митов ще стане с 39 гривни с една игра.  Ще е много забавно да е Митов. Simple Smile

# 1 072
Гледах и аз Марина в преди обед. Каза, че е влязла да се забавлява. То едно забавление падна...

# 1 073
  • España
Снощи уж четох тук , но бях с температура и явно съм проспала извънземното нашествие - язък !

Гогов , ние може да сме мами, обаче сме мадами 🤪🥴! Добре си ни дошъл ! ❤

Дяволче , знаеш , че много те харесвам , трудно ми е да взема страна в облога ви с Мери , но ще предложа “соломоново” решение : Влади няма да си тръгне скоро ( примерно в следващите 1,2 седмици ) , но пък съм съгласна , че образът му някак се изчерпа !
Мая също ми е от “шарените” образи , не съм от убедено вярващите в силната им привързаност с Бистра , съдейки по реакциите и езика на тялото на “черната пантера” ! Но , добра или лоша , напълно съм съгласна с думите на Мая за Марина снощи ! Силната воля и показното доказване нямат връзка с майчинството и добрия пример към децата ни ! Веднъж един много умен човек каза : “когато извървите пътя си и сте на финала , ще дойдат вашите деца , ще държат ръцете ви и тогава ще разберете какъв родител сте били…..те няма да ви благодарят за спечелените от вас награди ; отблъснатите ваши противници ; купените къщи и коли , а ще нашепват в ухото ви онези истински неща като : “мамо, благодаря , че спа до мен, когато в тъмните нощи мислех за “чудовището под леглото ми”; “благодаря , че тичаше след мен и ме придържаше , когато се учех да карам колело”; “че ми даваше целия шоколад , макар и на теб много да ти се ядеше”……ето това е смисълът на родителството според мен ! Да се съхраним за децата си и да бъдем до тях , когато имат най-голяма нужда от нас …….а и не само !!!

Както и да е …..Нова седмица предстои , сигурна съм , че Гогов ще измисли правилната стратегия ….Ще отпадне Мая …. и…..Берке после …..

Леко ми е притеснено , че няма да има кой “да ни ревучка”  , тамЪн бях свикнала ! 😉✌🏻

# 1 074
  • София
Черен петък на Острова... 😁

# 1 075
Нашока ни канчетата, че не сме мили и добри с всички островитяни...
Не с всички! До сега не се е мятал така на амбразурата за друг, освен за Марина. Ще почна да си мисля разни неща, каквато съм от пейкинга... Grin

# 1 076
  • софия
Според мен е някой от новите попълнения. За това с такъв плам ни се връзва на приказките. Наистина не ме е подразнил, по скоро ми стана мило, че държи на хората с които е работил. С времето ще се научи, че участниците опитват и от меда и от жилото,  това е в реда на нещата.

Нашока ни канчетата, че не сме мили и добри с всички островитяни...
Не с всички! До сега не се е мятал така на амбразурата за друг, освен за Марина. Ще почна да си мисля разни неща, каквато съм от пейкинга... Grin
Честно казано и на мен ми дойде в повече това за Марина. Не ме разбирайте погрешно, не за хейта, който отнесе с играта си, а за това, че започнаха да се дават определения, каква майка е, за отношенията и извън формата, личните със семейството и децата и.
 Много е тънка границата, защото самата тя влезе и не спря до повтаря този наратив за най - добрата майка. Сложно е.

# 1 077
Добре дошъл на Гогов! Чакаме някой нов лаф да се посмеем.

Жалко, че е играла метлата и не видях какво е писал UFO и в какво ни обвинява. Нивото било ниско? Нивото брат е много по-високо отвсякъде, дори и от Надкаст понякога, а иначе имате пълното право да си правите каквото си поискате. Както и ние имаме пълното право да пишем това което виждаме и да хвалим или критикуваме, но искрено, най-малкото защото не сме обвързани с вас. Разбира се, че има и изключения и по-остри нападки понякога, но това е рядкост и е много удобно и едновременно глупаво да се хващаш само за това, а не оценяваш другото.
Гледайте си фейсбук тогава, там защото само ви се кланят, нали...

Дяволче, обвини, че сме злобни критикари и че нивото (с изключение на теб, Мери и още няколко неназовани) е "лелите на пейката пред блока". Заяде се с нас, обяви коментарите ни за безсмислени, каза, че трябвало карта да ни рисува и пак нямало да схванем, нарече ни злобни, после го удари на съвест и ни чете конско, че много от участниците следят темата и не им е приятно. След това се изцепи, че те си обичали участниците и не ги употребявали като други продукции, а ние се смяхме като на Гогов лаф, щото помним какъв другарски съд спретнаха на Биляна.

Тъкмо щях да питам тези, които пишат от компютър виждали ли са UFO на "балкона" и той се е появил.
За мен е недопустимо човек от продукцията да се държи по този начин, ако въобще е такъв...

Именно, ужасно непрофесионално е да държиш сметка на аудиторията си и да им се караш за каквото и да е. Продукцията, тук ни дължите извинение, вместо това извънземният продължава да ни се кара, нищо, че пак го заметоха.

Използвам случая да напомня, че всички тук сме фенове на предаването и отделяме часове всяка вечер да гледаме, а за благодарност идват да ни хокат и да ни обясняват колко сме зле. Няма да гледам продукция, която махленски се заяжда и ме обижда като зрител. Не мога да им кажа какво да правят, но пък мога да си ползвам копчето на дистанционното по предназначение и ако това продължи, ще го направя. Във времена, когато публични личности и бизнеси биват бойкотирани за какво ли не, никак не е разумно да дразниш аудиторията, която ти прави рейтинга и ти носи рекламите, съответно приходите. Ние, публиката, имаме силата както да издигнем, така и да разрушим даден продукт. Или както Гошо Вортекса би казал, "we make you and we break you". Заради нас имате възможността да правите това, което правите. Не го забравяйте.

Социална и стратегическа игра се бъркат ужасно много и се използват взаимнозаменяемо, ама един участник няма идея какво точно означава. И да имаш добра социална игра не е дори задължително да е умишлено, те по-скоро са си социални умения и likeability. Може да си стратегическо дъно и пак да имаш чудесна социална игра, която реално Марина имаше донякъде. Колкото и да не я харесваме тук, жената я страдат, участниците в мнозинството си я харесват, други хора са готови да си дадат гривните за нея и прочие. Социално беше добре позиционирана, просто имаше ужасна стратегия.

Всички, които се стараят да го играят честен, достоен мъж-герой, всъщност се стремят към добра социална игра и гледат да спечелят всеобщото одобрение.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 19:32 от Дидичка

# 1 078
  • España
Бреййййййй…..ами тези, дето нямаме пейки ….?!

# 1 079
Марина вбеси много хора с държането си. Първо с това че отиде зад гърба на Биляна да съветва Берке да прекрати тази връзка, защото не му подхожда. После с трибунала който спретна на Биляна (заедно с Жоро), че отишла да даде два банана на лагер 1 без да ги пита.
После я изкара най-голямата курва.  Уж всичко беше заради Берке, а като отиде той при Биляна, Марина го награчи. Държането ѝ бе скандално.
Това че е супермайка ни се набиваше през пет минути, а реално тя е изоставила децата си. Падна на почти всички битки, непрестанно ревеше, непрестанно някой трябваше да я спасява, но постоянно се говореше колко е силна.  В шест серии рева осем или девет пъти. Тук почнаха залози колко пъти ще реве на серия. Някои хора допускахме че е на ксанакс и го е спряла. Поведението ѝ не бе адекватно
Държането ѝ бе скандално. Едно обаче и признавам-  забелязахме я. Пак казвам тя бе попадение. Виж Лора, ако не бе участвала в трибунала над Биляна даже нямаше да разберем че я има

От ден първи говоря, че трябват повече хора, които да събират омраза. Именно те вдигат рейтингите на шоуто. Марина като индивид се представи  зле, но определено напомпа рейтингите.

Лично на мен - мое виждане - най-интересни са ми били три серии. Двете серии в които Жоро, Марина и Лора спретнаха другарския съд над Биляна и сега когато Марина се бореше да не отпадне

Общи условия

Активация на акаунт