🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 490
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 945
  • Другата България
Гогов - президент!

Последните минути на епизода бяха изпълнени с няколко хем смешни, хем тъжни, хем жалки момента.
Момент 1: Берке с широка усмивка и засукан мустак доволен, че “сега е момента да колИ и бесИ“, той? Ясно, че е щастлив и доволен, както и Биба до него с широката усмивка, че пак се измъкват от отпадане, ясно е, че визира лагера си, ама брат, ти си последна дупка на кавала и пръв бушон ако се стигне до там, къде и ти с ....големите?
Момент 2: Мая, която “няма коалиция и не играе с никой“. Тя си е свободен електрон. Така де, ама “случайно“ е попаднала в обвивката на един атом, който е съответно в състава на още няколко молекули, и всички те “работят“ за този електрон така, че той да остане непокътнат още дълго време. Не може да не ѝ се признае обаче - добра е, в момента в който видя себе си “на пангара“, започна с мелодраматизма: “Знам си, че ще съм аз“. И веднага рицарят в бляскави доспехи Влади дава идея, а другия рицар Миро допълва :“Ще говорим с Дзами, нали сме в коалиция с него...“ бляк! И Майчето така, лека-полека, ще продължи курорта си на Филипините, тъй или иначе се чувства прекрасно в тази компания.
Момент 3: Гошо изпитва агресия към Петя??? WTF??? Не беше ли ти един от тези, дето си я донесохте на ръце от нумеролозите? С какво тази жена те докарва до агресия - с това, че за разлика от Марина може да мисли?
Момент 4 /последен, но не на последно място/. Кой, ако не Киро, естествено. С “грозна“ физиономия и арогантен тон агресира към тренера защо? Заради ланския сняг - Лора, за когото сняг се е сетил сега вероятно заради лошите метеорологични условия? И тия са един кемп....

Не знам за вас, но според мен е дошъл момента на Влади да си ходи.
За мое голямо съжаление. Дано греша.

# 946
Дотегнала ми беше Марина с фалшивия се морал и безкрайното си циврене, но ми домъчня, че така отпадна. Не е преиграла според мен, виждала съм спортисти, които колабират след финала. Дано намери мир и да е щастлива.

# 947
  • софия
Марина оставила следа на острова. Каква следа, тя нова река сътвори на острова. Промени географията, дет се казва.
 По живо и по здраво, майко на майките. Дано си намериш центъра и да бъдеш доволна, щастлива и пълноценна майка на децата си. За тях това е достатъчно, ще те боготворят. Те искат малко, но простички неща, да ги обичаш, да ги разбираш и да си до тях. Това им стига.

# 948
Който смята да става публична личност трябва да приеме, че ще получава и хейт. Известността върви с критика.

И да е чела бг-мама – голяма работа. Няма да си слагаме цип на устата, за да не обидим някого. Всеки има право да не ни чете! Ние пък имаме право да казваме каквото мислим?
А ако Марина ни чете и си вземе някои поуки – толкова по-добре!

# 949
  • София
Точно в това шоО Битивито по-често показва каквото и ще се случи. Някой вече отбеляза (дето им го обобщих в пост за Г-да ШоОтворците), че не се стараят много-много в анонсите да има съспенс и чуденки.
Но да видим... Мая вече е на опашката за билети за самолета. Влади почна да го усуква - уговорката на Миро/Бистра до кого се простира - страх ли го е тоя човек?
(След недомислената животозастрашаваща игра, Тренерът май щеше да спаси която и да било от двете; не му се наложи. Поне по биологични причини приливът няма да е по-висок вече. Но пък природата май взима роля отвъд прогнозните способности на проф. Рачев. Бурни времена се задават. И над плажа и в коалициите.)
ПП. А нашата Вера - ако играе с Мътна и Петето, дали няма да ги бие? - Докато пиша май някой вече го е казал.

# 950
Между другото Петя направи срахотна битка. Аз до моменат не я забелязвах, но ако за Марина можем да кажем добри думи че издържа над два часа и петнадесет минути, какво да кажем за Петя? И достойно се държа, отиде да помогне на Марина.

П.С. "Смислено" е относително понятие за всекиго. Който не иска да го хейтят - да не е ставал публична личност. Със славата идва критиката.

# 951
Тя направо щеше да умре бе хора!
Хора, да! Ужас, беше това, не е ОК. Марина не се чувства добре, призовавам да спрем да я коментираме, тя щеше да се убие в епизода от днес. Дано сега е добре Purple Heart
Бях подготвила меме - "Каквото сам си направиш, даже приятел не може да ти направи", но стана сериозно и много зле, не ми е до смях.

Колкото и Мая да е недолюбвана, в конкретния случай съм абсолютно съгласна с нея. Не всичко е на всяка цена.
Да евала на Мая и част от нас го казаха, добър пример на децата си даваш, когато си щастлив и се чувстваш добре, всичко друго е "бля бля".

Дзами е идеалния злодей, много по-брутален от Гошо.
От Дзамката става идеален злодей, съгласна съм. Остава да видим.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:58 от Одри ♡

# 952
  • Другата България
Аз мисля, че Гогов може да пусне Вера срещу Мая и Петя, има шанс да вземе гривни и да изпроводят Мая.
Никакъв шанс.
Дори съм готова да се обзаложа.
Ако дискът беше в Глория, Мая със сигурност щеше да играе, Гошо се усети, че ако искаш да уязвиш Бистра, трябва да стреляш по Мая.
Но Дзами няма да рискува с нея.
Въпреки, че много искам да видя Мая със самолетния билет, не вярвам, че това ще се случи скоро.
Ще прецакат Влади някак.
Вероятно и Петя, то не остана друг.

# 953
Марина ако се бе съревновала като в тази битка и си бе държава устата повече време затворена (вместо да назидава Биляна и Берке) и не бе ревала толкова тук щяхме да я аплодираме. Много мъжки се бори днес (в интерес на истината в онази игра с Рената и Ванеса също даде всичко от себе си), но това не може да измие лошите ни впечатления от нея.

# 954
  • София
А, не бе, обиждаме си, кой е твърдял, че не обиждаме? Simple Smile

Мари, какво има да рискува Дзами с Мая? Тя си заминава в момента, в който я извадят на терен.

# 955
Тц, няма да загуби две игри от играчи с 1 гривна ...

# 956
Аз мисля, че подценявате Мая. Не казвам, че ще спечели първата битка, но втората защо не? Нито е саката - нито е ръбата... В крайна сметка всичко зависи какви игри ще сложат.

# 957
  • Другата България
А, не бе, обиждаме си, кой е твърдял, че не обиждаме? Simple Smile

Мари, какво има да рискува Дзами с Мая? Тя си заминава в момента, в който я извадят на терен.
Да рискува да я изкара на терен, именно, за да НЕ си замине.
Писах защо - “свободния електрон“ всъщност изобщо не е свободен, тя в момента има трима, които я пазят - Бистра, Дзами и Миро. Негласно. Дискът е в Гогов. Как ще изкарат Мая? Не го виждам изобщо.
Тц, няма да загуби две игри от играчи с 1 гривна ...
С теб не бих се обзаложила, Blush, защото не го виждам сега как би могло да стане, трябва да го помисля. Но зависи от играта, много зависи от нея. Дано не е така всъщност, аз съм си твърдо “за“ Влади и не искам да си ходи.

# 958
Е, може да не гоним потребители все пак 🙂. Вероятно и аз бих се засегнала, ако четях за себе си или близък някои от нещата тук.

# 959
Какво показно на образцова, стратегическа игра и в днескашния епизод:

- Нестандартно начало на епизода - Марина нИ рИве. Сигурно този епизод ще пропусне...

- Гогата се кълне, че ще размята гимнастички, повече нЕма да падне от жена, няма кво да стане. Изтупаха го като килим на простора с точилката на баба му.

- Демонстрация на отлична стратегическа игра част първа: Кирцата решава да изблъфира Гошката, като му разкаже абсолютно всичко за неговата коалиция. Няма кой да му повярва, че е толкова тъп, затова ще си помислят, че е обратна психология. Умно.

- Ново ниво на стратегическа мисъл озарява бат Жо. "Кире, ти си в другата коалиция, нали така?", "Да. И?" , "Ми що не направим една уговорка да ми казваш абсолютно всичко, дето си говорите?". "Брат, ти ебааш лиса е?". "И ти си прав..."

- Страхотна договорка между двамата стратези. В едната коалиция са трима, в другата четирима, покрай тях още шестима и дружно се разбират да играят финал всичките 85 човека за 3 места. Математиката излиза перфе. Добре, че "Школо" не работи на острова.

- Марина все пак рИва на Тренера, че много ѝ се играело и не ѝ се прибира вкъщи. Тренера е съгласен и я успокоява с думите "Ми вземи спечели вече няква игра или?"

- Гошката и Кирцата дърпат небрежна реч, чи няа ко да праат с идна жиничка в лагира, поглеждайки въпросително към Тренера. Той си дялка некви пръчици и кима с глава.

- Бистра пръска хастара на Гогов ( спойлер от предната серия ) .

- Гогов все пак се опитва да приложи тайното си оръжие "Тюлен прави задни ножици на хокейно игрище" , но малко не му достига....до записването на една точка.

- Отново женска игра за Гогата и той почва да се съмнява в уредени мачове и заговор срещу него.

- Пепа и Марина започват да се чекнат на игра за спасение. След един час играта е спряна заради дъжда, но продукцията няма нужда да го казва. Знае, че зрителите сами ще се сетят.

- Сано започва да брои от 5 надолу "1..2..3..4"....

- След като половината от публиката едва не е издавена от урагана , правилата се сменят и от чекнене , участничките минават само на ръце. Можеше от там да почнат, ама...

- Става ясно, че паузата е взета, защото не се вижда Марина как рИве по време на урагана...Има клауза в договора, че трябва да се вижда винаги, когато го прави.

- Все пак Пепа печели, а Дузпата влиза в кадър, спасявайки Марина. Венци също по някаква причина се появява над нея, ако случайно има нужда от обдишване.

- Всичко все пак е наред с нея, а Тренера сияе на синхрон , като знае, че не трябва да си дава гривните.

- Искрен синхрон на Пепа, че е щяла да си даде гривната, ако Марина се била върнела в играта. Никой не се съмнява в това.

- Демонстрация на отлична стратегическа игра част втора: Миро решава да си разкаже всичко и той , за да е по-честна играта. Най-добре се играе покер със свалени карти. Всички велики стратези от риалититата са в шок от този виртуозен ход.

- Обажда се глас, който обявява, че нямало да играе в никаква коалиция(?!). Всички се оглеждат с учудване. Май е Алекс. На всички им е все тая.

- Мая обявява, че никога не е играла в коалиция. Тя просто подкрепя Бистра, която подкрепя Миро, който подкрепя Дзами, който подкрепя Киро, който подкрепя всички жени раждали се някога в тази галактика.

- Хана Пеньоар Диск!! Heartpulse

- Правилата се сменят по-често от анимационните герои по чорапите на Венци.

- Берекет кълне Гогов на диск и клетвата хваща. С поглед на уморен пекинез, Гогата се запътва към паницата с ориз.

- Мая предусеща, че утре ще ѝ наредят пъзела на играта за бедни.

- Венци не вярва. Защо? Така.

Общи условия

Активация на акаунт