🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 836
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 525
Моят спомен е от пейката как седяха Дзами и Бистра и той и казваше какво да направи.

А Влади на колко хора, почти на всички е обещал, че няма да ги цака..Е как ще стане тая работа?

# 526
  • софия
Моят спомен е от пейката как седяха Дзами и Бистра и той и казваше какво да направи.

А Влади на колко хора, почти на всички е обещал, че няма да ги цака..Е как ще стане тая работа?
Ще ги цака по равно за да няма сърдити.😀

# 527
Бистра/Миро нямат коалиция с Дзами, защо непрекъснато се пише за това?
Миро беше говорил с Дзами и Киро за евентуално "сътрудничество" и беше казал, че ще им потвърди, но той така и не се свърза пак с тях.
Нали затова от 2-3 епизода Дзами и Кирил мрънкат, че Миро се е покрил и ни вест, ни кост от него.

Аз приех, че Миро се е отказал от тях.

# 528
  • София
Значи Бистра с Дзами може, щото е пасторално, ама Биляна с Киро не може, щото е неморално!

Екзактли Simple Smile

# 529
Прочетох мнения че Дзами бил постъпил много мъжки с тази реч а също и мнения за двоен аршин и псевдоморализъм.  За мен и двете квалификации са неадекватни на ситуацията.

За мен речта си беше чиста проба глупост. Автогол. 

В шоу с такива правила в което искаш да стигнеш до финала,  повечето речи са или посветени на целта или безмислени.  Болшинството приказки които слушаме (хем подбрани от редакторите) са безмислени. Има и една много малка група речи които са вредни за произнасящият ги и тази беше такава.

А логиката е много проста - информацията е сила, информацията е предимство. Дадеш ли я на някого (или на всички!) - все едно си си дал силата и предимството. 

Киро му даде сила (информация) снасяйки му за Петя. Нашия галфон вместо да си я запази, отиде и я изтупа моментално, по този начин лишавайки се от предимството и като допълнителен ефект - постави и задругата си с Киро под риск от лесно разкриване.

Всъщност той сам си призна, казвайки - Аз съм като пет-годишно дете.

# 530
Айдееее.... и Бистра и Дзами са си допирали "това в онова", както ме научи да се изразявам плъхчето Георги..

Той (Георги), ако не му се извади някое рамо до края на формата, може да го поканят в авиацията с тези перки.

И пак към Верчето:

- Верчеее, е ти кат предаде, той нищо ли не върна? Нещо , целувки , адресирани поздрави или пък общи такива, поне? Simple Smile

🙂 Аааа, върна, върна...ще го регистрираме, има интерес! Но не може сам, горкият, трябва да му помогна...

# 531

🙂 Аааа, върна, върна...ще го регистрираме, има интерес! Но не може сам, горкият, трябва да му помогна...

Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 532
Все по- скучно взе да става, щом си ровя в телефона докато гледам.
Само, аз ли долавям симпатии от страна на Вера към Гогов? Ако иска и тя може да отговори Grinning
Всъщност те имат ли си половинки?

# 533
Шоуто продължава да ми стои по-високо от конкурентното шоу, затова ми е много болно че някои от отвратителните черти на другата продукция се наблюдават и тук:

1. Оскотяване на участниците чрез глад. 
Навързаната по дърветата храна е ново дъно в тази насока.

2. Витиевати правила, които никой не знае предварително кога се въвеждат и кога се премахват. Имам предвид - в един хубав ден може да се направи експедиция за храна и да се върне с пълни раници с банани и други ядливи "находки".  После обаче със седмици не може и се гние от глад. А защо не може и до кога няма да може - казва ли ти някой.

Едно на ръка - масажи и други режисирани глупости.

# 534
Чакаме го Гогича, помогни му, Верче.☺️

Снощи не гледах, но се осведомих от тук Дзами какви глупости е сътворил, жалко...

Както писах и преди, тотално съм разочарована от тези предварителни  познанства, остана ли въобще някой случаен.

# 535
На мен епизодите са ми на 80 % много интересни. Останалите 20 % ги превъртам. Особено епизодът от понеделник беше топ!
За мое съжаление гледам един ден назад и не мога да се включа активно в коментирането. Но ви чета с ден закъснение.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 10:43 от Гарганела

# 536
  • София
Чисто стратегически, щом играят отборно, беше по-добре Гогов да спечели.

Иначе на следващ етап Вера би била веднага мишена, а при една по-мъжка игра, би имала по-малко шансове срещу други мъже. Така че, чисто стратегически си беше по-добрият вариант да спечели той, а не тя.

За нея си е идеално да е в сянка и да дърпа конци. 😉 Поне аз на нейно място бих си изградила подобна стратегия. Добре стояща физически, но все пак миньонче, ясно е, че няма шанс в силови игри. Затова бих се включвала само в ей такива битки като тези без риск.

Не разбирам защо трябва Сано драматично да обяснява как вчера били на подаяния, сиреч купичка ориз, а едновременно с това да ни показват кадри на тиган, пълен с кремвирши и тук-там няколко оризчета. Нямам съмнение, че храната е била оскъдна, ама монтажът е зле.

За Киро Дяволчето трябва да разтегли скалата си откъм минусите. Направо е неловко да го гледа и слуша човек.

Венци ми е по-симпатичен от Фифо и Гого.
Скрит текст:
Защото единият имаше подчертано обидно отношение към жените, а другият стоеше като кутре до сръбския бек.
И някак не ме дразни това за женичките и наденичките, защото ми се струва незлобливо и полу на шега. Забавен ми е почти колкото Гогов. 😃❤️ Силно се надявам накрая да извади някой стратегически коз и мисъл и заедно с брилянтното си физическо представяне, да обере най-много пари.

# 537
  • София
Бистра с Дзами, Биляна с Киро. Те предварително ли знаят кои са другите участници? Че са се навързали като свински черва.

# 538
Изглежда, че са ги събирали на юруш и набързо, та затова са повикали близки, познати и познати на познати. А то не е така.
Знаем от лятото, още когато Митохондрия ходеше на кастинги, а и Ковид беше разказал, че са се явили много хора на тези кастинги и е имало много цветни персонажи.
Защо са предпочели познатите и познатите на познатите за мен остава енигма. Надявам се, че след предаването ще се появи някой  от организаторите да отговори на този така интересен въпрос.

# 539
  • София
Оправданието е, че всичко било много набързо. Е, колко набързо да е, като ние тук не сме идиоти. Ето влизат си хората и си споделят истината във форума, защо да лъжат? Със сигурност е имало много интересни типажи, а защо не са взети, ами не знам, според мен не им се е рискувало с напълно непознати лица. За тези, 'нашите' поне някой познат е гарантирал нали, по-лесно е да се приеме. Вложени са много пари и очаквания и просто не желаят да заложат на всичко или нищо.
Нещо такова е според мен, не мога точно да го дефинирам.

Искрено се надявам и вярвам в сезон 2, защото въпреки някои мои критики (а критикувам когато държа на едно нещо, иначе ще съм вял и дистанциран) сезона ми харесва и си го гледам с интерес. Но отново да подчертая, наистина хора вкарвате абсолютно ненужни глупости в епизодите, честно!

И вече за сезон 2 няма да имат оправдание ако повторят подобен каст в който на пръстите на едната ръка са тези без връзки или познати.

Ето че точно хора като Вера и Венци (той в по-малка степен, защото тук ми изплува веднага Стиляна Николова, ама не вярвам да има нещо повече от съвпадение, а и човека си е пожарникар в Добрич, далеч от София) дават съдържание. Добавям и Гогов. Обикновен таксиметров шофьор, но пък бивш криминалист, значи може да има нещо и да, има. Ами ето. Ето че можело. Ами хора, бъдете по-смели и залагайте на такива хора, обикновени, народни. Нахъсани, интересни.

От връзкарите само Георги (в по-голяма степен) и Бистра дават съдържание за нивото на такова шоу, което се стреми да е лидер в бранша.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 11:13 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт