🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 711
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 675
Венци направи безплатна ринопластика на Мътна Joy

# 676
Всички играчи. Ееее, втори лагер са яко ударени. Те са с най-малко хора.

Да, но са и най-малко хора, така че ми се струва ок.

Нали сега не е като миналия път - лагерът с най-малко взета храна да губи част или всичко от взетото? Или съм пропуснала нещо?

# 677
Леле..лагер 1 какво ще правят сега? Хич не взеха много храна. За лагер 2 някак не ми пука .

# 678
Нумеролозите пак малко хаотични ми се видяха, но като те удари адреналина. Явно не са им разрешили да ползват ножчетата.

# 679
Бе тия се гаврят с тях с тоя чесън!

# 680
  • България
Умирам от криндж.

# 681
Май всички са доволни от количеството  храна, която взеха

# 682
  • София
Венци ми прилича... на герой от ирландски роман, на ирландец; някакъв (не е културтрегер) менажер на отбор по ръгби, примерно.

# 683
Вървя малко назад, но аз продължавам да твърдя, че Дзами направи изявлението си вчера с предимно стратегически цели. Но не подбра нито точните думи, нито правилната мотивация, за да си защити тезата.
Не видях нищо безмозъчно в думите на Алекс 🤔
Много съм доволна колко н...н изглежда Влади. В момента ми е най-неприятният там. Не харесвам страхливци, маскирани като мъже.

# 684
  • България
Не видях нищо безмозъчно в думите на Алекс 🤔
Алекс си мисли, че с Миро могат да победят Жоро и Кирил на битка. Жоро и Кирил са много подготвени физически, Киро се справя с пъзелите, а Алекс силно се надценява физически. При такава игра Алекс ще изгърми.

# 685
Аха, утре пак ще има тъпа игра. Разкикерени и готови за доктор.

# 686
  • софия
Евалата, продукцията се усети и вече всички имат предостатъчно храна. Ще живнат. Дуетът на Гогов и Дзами беше покъртителен. Заспивайте или ще продължим да пеем.😀
 Браво на Ванеса, това момиче буквално възкръсна и сътвори невъзможното.
 Да им е сладко на всички лагери!

# 687
Здравейте,внедрявам се тук да ви чета и да споделям впечатления от предаването,голяма забава е през повечето време,но е доста притеснително това с анонса за утре вечер,че някой ще има нужда от лекар.И най-вероятно това ще е Марина,това момиче има някаква склонност към самоизтезание.

# 688
Добре, че не се изпопребиха днес. Че можеше големи сакатлъци да станат. Толкова им се радвах докато ядяха...Отдъхнах си направо.

# 689
  • Другата България
Много забавен епизод ще да е утрешния.
С “осветяването“ на всички коалиции.
Точно ден след като Мая даде заявка вече да е най-близкия човек на Бистрето и СЛЕД формата, с изненада ще научи, че същото това Бистре зад “златното ѝ“ гръбче е имало отделна коалиция с Миро и Дамян. Физиономията ѝ беше безценна. Ако не е целенасочен подвеждащ кадър, но и така да е, пак е безценна.
После, физиономията на Киро - също безценна, когато съобщи на Гошо, че и той играе с Дамян.
/Много вървежен тоя Дамян, ей..../ Та Киро с такова задоволство го съобщи, горкия той вярвайки си наистина, а Гошо тъкмо /откровено/ беше решил да си има приятелче в негово лице....
Сега, оставам в очакване големия мъж Дамян дали ще намери за нужно да уведоми двамата си най-близки Гогов и Вера за останалите си две коалиции, както и “цялото семейство“ за трите, които има. Не го вярвам обаче.

Пропуснах да кажа, но за мен разговора между Влади, Венци и Гошо беше наистина като разговор между коалиционни партньори. Гошо иначе може да е всякакъв, но от самото начало към тях двамата винаги е бил коректен, и продължава. Пример за коалиционна култура /дори не знам има ли такова понятие/.Joy

И като гледам играта утре, и още повече се ядосвам.
На тази игра Мая щеше да отпадне на петата минута, а не да се вика лекар и да се изтезават тези момичета.
Каква е тази криворазбрана логика, или анти такава - да се питат, да се молят, да се съобразяват едни с други, все едно са на круиз в джунглата, а не на състезание за едни пари!
Съобщаваш на Мая, че е избрана, и толкова.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:49 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт