🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 561
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 870
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Като видя Марина веднага ми кънти: "ти днес рива, вчера рива, ония ден рива. Всеки ден рИвеш!".

# 871
Мисля, че по друг начин ще се разрешат нещата, не с играта.

# 872
Петя ще победи защото Марина е разревана вънрешно и външно.

# 873
“Кое точно ти харесва в Марина?” 🤣🤣🤣
Петя, имай милост, спаси зрителите от тази тегоба.

# 874
Не знам Жорката какви усещания има... Но, ако Петя или Тренерът си тръгнат, за да може Марина пак да си ревучка и да си празнува рд на острова, ще вдигна кръвното

# 875
  • Другата България
От целия карамбол със стратегии, срещи, коалиции, тайни разговори и т.н. ми се затвърди едно основно усещане - Дзами си е ..../до/паднал с/по  Влади, не буквално, просто тази харизма е омагьосала не само женската част, а и част от мъжката.
Иначе както много пъти съм писала, Дзами е идеалния злодей, много по-брутален от Гошо.
Той е втория злодей /по НН/. Проблемът при него е, че има много схеми в главата си, но няма ясна идея как да ги реализира. Другият му проблем е, че не вярва на никого, а това в такава игра не е ок. Още повече ако имаш потенциал да прецениш този на човека срещу теб.

Петя е много по-стабилна на тези конструкции.
Но мисля, че нея товареха в лодката, дано греша.
Дано не отпадне по медицински причини.

А Марина вече става грозна за гледане, щом вече и мен започна да ме дразни, ама много да ме дразни с това реване. А бях един от феновете ѝ в началото.

# 876
Марина си е направо за доктор. Вече не само е досадна, направо си е жалка. А дано се разкара, че се удавихме всички в тия сълзи.

# 877
  • софия
Вече даже не ми се коментира майката на майките на майките. Жалка история. Тази жена има някакви много дълбоко заровени проблеми, но ме съмнява да си ги реши в риалитита. Ако няма, тогава положението е още по-зле.

# 878
Ах, Маринка вече взе да разбира играта, заподозря, че ситуацията от миналата седмица може да се повтори. Каква проникновеност, какъв остър ум!

Миналата седмица Тренерът искаше да поеме отговорността за избора си, макар да не беше изцяло негов. А тази седмица кой взе решението? Ама явно пак той ще трябва да оправя бакиите.

Петя е с по-дълги крака, ще има предимство на тези платформи. За Марина ще е по-болезнено вероятно, защото разкрачът е по-голям, но пък е по-ниска, което означава по-нисък център на тежестта и повече стабилност. Да видим.

# 879
Ще имаме спасен най-вероятно. Зад кадър Сано не спря да повтаря, че едната ще си отиде, освен ако някой не я спаси...

# 880
Петя мисля, че ще победи.
А Тренера ще спаси Марина.

# 881
Дали ще реве и при Туджаров и Неделчо? Трябва да се подготвят с кърпички за всеки случай.
Все пак въпреки ревовете се надявах този път достойно да приеме играта и потенциалното отпадане, ама...тя направо удари дъното. Срам ме е да я гледам.
Сега Марина има уникалната възможност за се реабилитира ако откаже гривните на Тренера. Да видим дали ще и светне.

# 882
Merri_An, много точно си писала за Дзами, има стратегии в главата, умът му работи, преценява точно хората, но нещо мъъъничко не му достига, за да ги реализира. Добър играч, харесва ми.
Аз харесвам да гледам стратегическа игра.

Дано Марина ни освободи от присъствието си тази вечер. Много ми е натоварващо нейното участие.

# 883
То иронията е, че Тренерът, ако спаси някого, то спасеният ще получи даже повече гривни от победилият в играта.
Но аз си мисля, че няма да има спасявания, ами Петя ще падне, дори и да изглежда по-окей за момента. Целият едит от седмицата би бил доста предсказуем, ако е така, но натам си сочи

# 884
  • Другата България
Много ми е мъчно за Петя.
Това момиче заслужава да остане.

Общи условия

Активация на акаунт