🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 588
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 855
"Женска" игра си беше, нямаше никакъв шанс Гогов.
Но пък е джентълмен! ❤
Нищо, че по-рано каза, че е сексист.😉

# 856
не е честно, така да избират игрите за да спечели този който продуция иска
Във всички предавания е така. Помня във Фермата 8 как ги редяха греди с чепове и т.н.
Аз пък се кефя на Бистра и се радвам като печели 🥳

# 857
Ужасна игра, през цялото време бях на тръни Гогов да не си изджаска някъде главата. Направи каквото можа човекът и прие загубата с достойнство.

Марина явно днес ще реве повече, отколкото Гогов пада. Какво дъно, сега изглежда ще изнудва емоционално Тренера да я спаси. Къде и е сега фалшивият морал на най-добрата майка, срама няма ли?

# 858
НЕЕ не могаа!! Ще повърна! Сетила се сега, че и се остава! Що не се сети като всичко беше в нейните ръце! Много беше ербап , доволна беше от избора си, морализаторстваше! Сега ще реве на тренера!! ОТВРАТ!  Номер 1 по противност ми е вече тоя плазмодий!

# 859
  • софия
Начи, Венци, слушай мА внимателно. Вземи си шарените чорапи и си ги затъкни в устата. След тях за разкош и една жапанка. За Гогов или хубаво или нищо, капиш?!?!?! 😀

# 860
Венци много ме дразни днес с изказванията си.

Бистра щяла да отвори школа с печалбата, ще е първата и единствена...

# 861
  • софия
Оф, аз сега влизам и в темата и в телевизора, защо всички искат да си издават стратегиите, каква е тази идиотия? Помооощ, осъзнайте сеееее, ехоооо, има ли пилот в самолетаааа?

# 862
  • София
Дзами ги лъже всички наляво и надясно, ама се сърди като друг има коалиция, пфффф.

А Венци, ако може, само да се катери и да скача, няма нужда да говори. Simple Smile

# 863

Бистра щяла да отвори школа с печалбата, ще е първата и единствена...
Нали е "златно" момиче.

# 864
Оф, аз сега влизам и в темата и в телевизора, защо всички искат да си издават стратегиите, каква е тази идиотия? Помооощ, осъзнайте сеееее, ехоооо, има ли пилот в самолетаааа?
А на мен ми писна от стратегиите, ако си силен излизаш и печелиш битките, и не ти пука за някакви стратегии

# 865
Не изглежда като да има. Голямо течение е в пилотската кабина.

# 866
Дайте мопа, ламината в БГ Мама подгизна. Причината - сълзите на Марина.

# 867
Силно ще стискам палци за Петя!

# 868
Ох как гнусно го работииии

# 869
  • София
Повръща ми се от Марина. Буквално. Гнусно същество.

Общи условия

Активация на акаунт